ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, manzana είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, ξεθάβω το θέμα για να κάνω μία ελαφρώς παραλλαγμένη ερώτηση. Βρίσκομαι σε χώρα της Λατινικής Αμερικής και χρειάζεται να καλέσω σε ελληνικό σταθερό αριθμό στην τράπεζά μου, διότι κλειδώθηκε το web banking και δυστυχώς λόγω απαγορευτικών χρεώσεων roaming δεν γίνεται να ακολουθήσω την διαδικασία ξεκλειδώματος μέσω εισερχόμενης κλήσης. Θα πρέπει να καλέσω εγώ στην εξυπηρέτηση, αλλά ψάχνω με ποιο τρόπο (ίσως κάποια εφαρμογή?) μπορώ να καλέσω είτε δωρεάν είτε με μια μικρή χρέωση, διότι με ενδιαφέρει μόνο αυτή η κλήση. Με οικογένεια+φίλους μιλάω μέσω viber/whats app. Δυστυχώς η εξυπηρέτηση της τράπεζας δεν έχει κάποιον αριθμό viber/whats app για να καλέσω σε αυτόν. Με μία πρόχειρη αναζήτηση, είδα την εφαρμογή Globfone που επιτρέπει δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά, την γνωρίζει κάποιος για να μου πει αν μπορώ να κάνω την δουλειά μου; Επίσης είδα πως το viber out για κλήσεις προς Ελλάδα δίνει σε προσφορά ένα πακέτο Απεριορίστων με 5.99Ε και δωρεάν 1 εβδομάδα και δυνατότητα ακύρωσης οποιδήποτε στιγμή. Ξέρει κάποιος αν μποώ να ενεργοποιήσω αυτό το πακέτο και μόλις τελειώσω με την κλήση που θα κάνω να το ακυρώσω και να μην χρεωθώ, μιας και θα είμαι εντός χρονικού πλαισίου της 1 εβδομάδας; Οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλώ, διότι θα επιστρέψω αρχές Φεβρουαρίου στην Ελλάδα και χρειάζομαι όπως καταλαβαίνετε πρόσβαση στο web banking μου (το οποίο δεν κατάλαβα και πως κλείδωσε, μιας και είμαι σίγουρη για σωστή καταχώρηση username/password). Το Skype επίσης έχει φθηνές χρεώσεις για ομιλία παγκοσμίως. Οπότε μπορεις πχ να φορτώσεις 5€ και να εξυπηρετηθείς για όσο διάστημα είσαι εκτός Ελλάδας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα