Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως καλούμε ελληνικά νούμερα κινητών, σταθερών και ειδικά(τύπου 800 11 82 000) από νούμερο εξωτερικού(κινητό,σταθερό και viber) ?

Προσπαθώ να καλέσω μερικά ελληνικά μέσω του viber out call και οτιδηποτε και να πατήσω μου λέει failed.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Νομιζω πατας τον Ελληνικο κωδικο που είναι +30 αν θυμαμαι σωστα

έχω δοκιμάσει και +6937... και +306937... και 00306937 και τιποτα....Όλα αυτά απο viber που έχω μονάδες...Δεν το επιχειρώ απο κανονικό νούμερο μην μου έρθει καμιά καμπάνα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Dimitrios51 είπε

Πως καλούμε ελληνικά νούμερα κινητών, σταθερών και ειδικά(τύπου 800 11 82 000) από νούμερο εξωτερικού(κινητό,σταθερό και viber) ?

Προσπαθώ να καλέσω μερικά ελληνικά μέσω του viber out call και οτιδηποτε και να πατήσω μου λέει failed.

Εστω ελληνικα νουμερα 6972223333 και 2109511111

Για να τα καλέσεις απο εξωτερικό καλείς αντιστοιχα 00306972223333 και 00302109511111

Πενταψήφια (πχ 13888), γεωγραφικά ή δωρεαν (π.χ. 8001144444 ή 801115555) δεν μπορεις να τα καλεσεις απο εξωτερικό, ουτε απο εφαρμογες τυπου skype/viber out. 

Αυτα για κλήσεις απο τηλεφωνικές συσκευες και skype (που το εκανα και κάνω). Για το viber out δεν ξερω

• Like 2
Δημοσ.

0030. Οι κωδικοι χωρας ειναι με 00 μπροστα οταν καλεις. Αν παρεις με 030 πιθανον να βγεις σε αλλη γραμμη στην ιδια χωρα. Πχ στη Γερμανια 030 ειναι ο κωδικος του Βερολινου. 

Δημοσ.

Επίσης αν είσαι εντός ΕΕ, κάλεσε άφοβα από το τηλέφωνο, δε θα χρεωθείς παραπάνω από όσο θα χρεωνόσουν αν ήσουν Ελλάδα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Επίσης αν είσαι εντός ΕΕ, κάλεσε άφοβα από το τηλέφωνο, δε θα χρεωθείς παραπάνω από όσο θα χρεωνόσουν αν ήσουν Ελλάδα.

Αυτο ισχυει μονο για προγραμματα συμβολαιου και οχι προσφορες η φοιτητικα

Δημοσ.

Θα προσθεσω σε κοσμοτε τουλαχιστον οτι η κληση ειναι δωρεαν οχι ομως τα 1500 πχ π εχει καποιος προς κοσμοτε παρα μονο οτι εχει προς αλλα δικτυα.Οποτε προσοχη...

Παντως 0030 ειναι σαν κανονικη κληση.Απο βαιμπερ δεν ξερω.

Δημοσ.
5 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Αυτο ισχυει μονο για προγραμματα συμβολαιου και οχι προσφορες η φοιτητικα

Ισχυει σιγουρα για κανονικο καρτοκινητο, και εχω την εντυπωση οτι ισχυει unofficial και για τα φοιτητικά πακετα. Οι προσφορες 1500/1500 κτλπ , τα δωρεαν λεπτα προς το ιδιο δικτυο δεν ισχυουν.

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,

ξεθάβω το θέμα για να κάνω μία ελαφρώς παραλλαγμένη ερώτηση. Βρίσκομαι σε χώρα της Λατινικής Αμερικής και χρειάζεται να καλέσω σε ελληνικό σταθερό αριθμό στην τράπεζά μου, διότι κλειδώθηκε το web banking και δυστυχώς λόγω απαγορευτικών χρεώσεων roaming δεν γίνεται να ακολουθήσω την διαδικασία ξεκλειδώματος μέσω εισερχόμενης κλήσης. Θα πρέπει να καλέσω εγώ στην εξυπηρέτηση, αλλά ψάχνω με ποιο τρόπο (ίσως κάποια εφαρμογή?) μπορώ να καλέσω είτε δωρεάν είτε με μια μικρή χρέωση, διότι με ενδιαφέρει μόνο αυτή η κλήση. Με οικογένεια+φίλους μιλάω μέσω viber/whats app. Δυστυχώς η εξυπηρέτηση της τράπεζας δεν έχει κάποιον αριθμό viber/whats app για να καλέσω σε αυτόν.

Με μία πρόχειρη αναζήτηση, είδα την εφαρμογή Globfone που επιτρέπει δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά, την γνωρίζει κάποιος για να μου πει αν μπορώ να κάνω την δουλειά μου;

Επίσης είδα πως το viber out για κλήσεις προς Ελλάδα δίνει σε προσφορά ένα πακέτο Απεριορίστων με 5.99Ε και δωρεάν 1 εβδομάδα και δυνατότητα ακύρωσης οποιδήποτε στιγμή. Ξέρει κάποιος αν μποώ να ενεργοποιήσω αυτό το πακέτο και μόλις τελειώσω με την κλήση που θα κάνω να το ακυρώσω και να μην χρεωθώ, μιας και θα είμαι εντός χρονικού πλαισίου της 1 εβδομάδας; 

Οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλώ, διότι θα επιστρέψω αρχές Φεβρουαρίου στην Ελλάδα και χρειάζομαι όπως καταλαβαίνετε πρόσβαση στο web banking μου (το οποίο δεν κατάλαβα και πως κλείδωσε, μιας και είμαι σίγουρη για σωστή καταχώρηση username/password).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...