Zus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αναλογα το μοντελο βεβαια, οσο για τα κατοπιν παραγγελιας στο Skroutz μην δινετε και πολυ βαση, παραγγελνεις κατι τωρα και στο φερνουν 1 μηνα μετα και αν. Οπως και να εχει γιαυτο ειπα πως 500ε ειναι παρα πολυ καλη τιμη αν και δεν ξερω πως του δινει 500ε οταν παιρνει καινουργια με 10-20ε παραπανω. Τι εννοείς «ανάλογα με το μοντέλο» ; Είναι πολύ συγκεκριμένο το μοντέλο του TS και κοστίσει καινούργιο από Amazon 500€ + μεταφορικά, αν δεν θέλεις να φας στη μάπα τις καθυστερήσεις των σκρουτζομάγαζων
thanos500 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, spyros007 είπε Εγω γιατι την βλεπω 670 στο σκρουτζ????????? Αυτή που βλέπεις έχω την G1 Gaming. 21 ώρες πριν, Salvation81 είπε 500ε που σου δινει ειναι ΠΟΛΥ καλη τιμη.....Οποτε αν σκοπευεις μεσα στο προσεχες 6μηνο να πας σε 2080 τοτε να την δωσεις και να πας.....Σε κανα 3μηνο θα σου δινουν ολοι 400ε και αν..... Ξέρω φίλε πραγματικά... 20 ώρες πριν, Zus είπε 490€ έχει αυτή τη στιγμή στο skroutz, 519€ την πήρα σήμερα από Amazon. Τα 500€ που του δίνει ο άλλος είναι σα να ληστεύεις εκκλησία για ενός χρόνου κάρτα Έχω το μοντέλο G1 Gaming όχι ότι λογικά έχει και μεγάλη διαφορά από την Windforce απλά στο λέω. Πάντως όταν την πήρα μου κόστισε 564€ και πράγματι η τιμή που μου δίνει το παιδί είναι ΤΕΛΕΙΑ και είναι ο ΜΟΝΟΣ λόγος που σκέφτομαι να πάω στην 2080 αλλιώς με τέτοιες τιμές σιγά μην πήγαινα... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από thanos500
HALF EVIL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 5:12 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Για μένα ή Κάνε υπέρβαση και πήγαινε σε 2080ti η κράτα την 1080. Για ποιόν ακριβώς λόγο να πάει στην ti ?
Salvation81 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, Zus είπε Τι εννοείς «ανάλογα με το μοντέλο» ; Είναι πολύ συγκεκριμένο το μοντέλο του TS και κοστίσει καινούργιο από Amazon 500€ + μεταφορικά, αν δεν θέλεις να φας στη μάπα τις καθυστερήσεις των σκρουτζομάγαζων Δεν κοιταξα καν το μοντελο του αλλα υπαρχουν 1080 που κοστιζουν 520ε οπες και εσυ και βλεπω και αλλες που πανε κοντα στο 600αρι.
Mathews03 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Φιλε πιστευω πως καλα θα κανεις να την πουλησεις 500 διοτι ηδη κανει 500 καινουργια στο skroutz.Αλλα το θεμα ειναι μην χαλας τα λεφτα σου ετσι γιατι η gtx1080 παιζει ολα τα games 1080p εκτος και αν κανεις 4k gaming και παρεις rtx.
CHRISTOSFX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Συγγνωμη παιδια οταν λετε amazon εννοειτε το ευρωπαικο ετσι? το amazon uk γινεται να παρει καποιος καρτα απο αμερικη και αν το κανει ποια η πιθανοτητα να τον πιασει τελωνειο και να πληρωσει πολλα παραπανω?
Salvation81 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, CHRISTOSFX είπε Συγγνωμη παιδια οταν λετε amazon εννοειτε το ευρωπαικο ετσι? το amazon uk γινεται να παρει καποιος καρτα απο αμερικη και αν το κανει ποια η πιθανοτητα να τον πιασει τελωνειο και να πληρωσει πολλα παραπανω? To Amazon Αμερικης στο τελος παντα σου λεει ποσα θα πληρωσεις για τελωνειο και τα προπληρωνεις εκει οποτε οταν ερθει εδω το προιον δεν πληρωνεις εξτρα.
CHRISTOSFX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 ισχυει οτι εκει εχει καλυτερες ευκαιριες σε καρτες γραφικων? απο οτι το ευρωπαικο αμαζον και το σκρουτζ?
Salvation81 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, CHRISTOSFX είπε ισχυει οτι εκει εχει καλυτερες ευκαιριες σε καρτες γραφικων? απο οτι το ευρωπαικο αμαζον και το σκρουτζ? Μονο αν πας να τα παρεις απο εκει, μαζι με μεταφορικα και τελωνειο ερχεται μια η αλλη.
CHRISTOSFX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μόλις βρήκα μια evga gtx 1070ti ultra silent 400$+70$import που πάει στα 411 ευρώ ενώ στο σκρουτζ έχει 530 αν θυμάμαι καλά; Άρα έχει και ευκαιρίες Αυτό που είπες να την πάρω από εκεί δεν το κατάλαβα Α ναι με μεταφορικά και τελωνείο κάποιες πάνε στα ίδια αλλά έχει και ευκαιρίες η κάποιος γλιτώνει αρκετά αν πάρει πακετάκι απο ότι είδα cpu+mobo+ram ας πούμε
Salvation81 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, CHRISTOSFX είπε Μόλις βρήκα μια evga gtx 1070ti ultra silent 400$+70$import που πάει στα 411 ευρώ ενώ στο σκρουτζ έχει 530 αν θυμάμαι καλά; Άρα έχει και ευκαιρίες Αυτό που είπες να την πάρω από εκεί δεν το κατάλαβα Α ναι με μεταφορικά και τελωνείο κάποιες πάνε στα ίδια αλλά έχει και ευκαιρίες η κάποιος γλιτώνει αρκετά αν πάρει πακετάκι απο ότι είδα cpu+mobo+ram ας πούμε Δεν σου ειπα σε σχεση με Σκρουτζ αλλα σε σχεση ποσο τα βρισκεις σε Ευρωπαικα μαγαζια οπως το Αμαζον Αγγλιας πχ η Γερμανιας.
Rapido Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ πήρα την 2080 για ίδια οθόνη με σένα. Αλλά πιστεύω καλύτερα είναι να πάρεις την Ti αν δεν έχεις θέμα με τα λίγα ευρώ παραπάνω. Εγώ πιστεύω δεν έκανα καλή αγορά γτ ήδη έδωσα ένα σκασμό λεφτά θα έδινα λίγα παραπάνω και θα έπαιρνα τη Ti και θα ήμουν πιο άνετος για τα επόμενα χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα