Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν ξεφύγει τα πράγματα... Προσωπικά θεωρώ υπερβολή και υπερτίμηση αυτό που γίνεται πλέον με την ταρίφα στις ναυαρχίδες με τιμή τετραψήφια ενώ το κόστος είναι υποπολλαπλάσιο... 

Δημοσ.

Οτι εχω παρει απο Porsche design ειναι φοβερο ποιοτικά και γυαλιά και παπούτσια και ρολογια . τα οποια ηταν παντα σε συνεργασία πχ με την Adidas ομως καμια σχεση η ποιότητα με τα απλά adidas.

Για τα κινητα δεν μπορω να εχω αποψη μιας και δεν ειχα ποτέ. 

Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι οσοι ειχαν κινητο Porsche design παλιο μοντελο το εχουν στο συρταρι τους και περηφανεύονται γι'αυτό ασχετα αν κυκλοφορουν με πιο καινουργια κινητά Σήμερα.

Μερικες φορες  η ποιοτητα και το ονομα πανε πακετο . Μερικες φορες οχι ,αυτο που ειναι σιγουρο ομως ειναι οτι το ονομα ειναι κατι που εχει τεράστιο βάρος για πόλους που δεν κοιτάνε νουμερα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, stafaf είπε

Και τις αναβαθμίσεις θα τις δίνει η Porsche να υποθέσω;

Το παίζεις εξυπνάκιας, αλλά όπως είπα και προηγουμένως ΕΜΠΟΡΙΚΑ το τηλέφωνο είναι της Porsche Design (και όχι της Porsche) που λες. 
Κατασκευαστικά είναι της Huawei συνεπώς το συγκεκριμένο τηλέφωνο που είναι Android θα δέχεται updates όπως όλα τα android. 

Όπως και να έχει, θα το ξαναπώ γιατί μάλλον κάποιοι δεν το πιάνετε με τη μία....

ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ BRAND PORSCHE DESIGN, ΟΧΙ ΛΟΓΩ HUAWEI.
Ξυπνάτε!

By the way είμαι Apple fan. Αλλά το να κράζει κάποιος την Huawei ότι έβγαλε πανάκριβο κινητό είναι απλά γελοίο!

1 ώρα πριν, Agony είπε

Οτι εχω παρει απο Porsche design ειναι φοβερο ποιοτικά και γυαλιά και παπούτσια και ρολογια . τα οποια ηταν παντα σε συνεργασία πχ με την Adidas ομως καμια σχεση η ποιότητα με τα απλά adidas.

Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι οσοι ειχαν κινητο Porsche design παλιο μοντελο το εχουν στο συρταρι τους και περηφανεύονται γι'αυτό ασχετα αν κυκλοφορουν με πιο καινουργια κινητά Σήμερα.

Μερικες φορες  η ποιοτητα και το ονομα πανε πακετο . Μερικες φορες οχι ,αυτο που ειναι σιγουρο ομως ειναι οτι το ονομα ειναι κατι που εχει τεράστιο βάρος για πόλους που δεν κοιτάνε νουμερα.

Πες τα ρε φίλε γιατί εδώ μέσα η ασχετοσύνη τους θα μας τρελάνει...

Εγώ παπούτσια είχα πάρει και όταν είχε χαλάσει το ελατηριάκι που είχαν, το πήγα σε κατάστημα που το είχα πάρει (Bag Stories) και μου το άλλαξαν με καινούριο. 
Ποιό άλλο brand το κάνει αυτό? 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Το παίζεις εξυπνάκιας, αλλά όπως είπα και προηγουμένως ΕΜΠΟΡΙΚΑ το τηλέφωνο είναι της Porsche Design (και όχι της Porsche) που λες. 
Κατασκευαστικά είναι της Huawei συνεπώς το συγκεκριμένο τηλέφωνο που είναι Android θα δέχεται updates όπως όλα τα android. 

Όπως και να έχει, θα το ξαναπώ γιατί μάλλον κάποιοι δεν το πιάνετε με τη μία....

ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ BRAND PORSCHE DESIGN, ΟΧΙ ΛΟΓΩ HUAWEI.
Ξυπνάτε!

By the way είμαι Apple fan. Αλλά το να κράζει κάποιος την Huawei ότι έβγαλε πανάκριβο κινητό είναι απλά γελοίο!

Πες τα ρε φίλε γιατί εδώ μέσα η ασχετοσύνη τους θα μας τρελάνει...

Εγώ παπούτσια είχα πάρει και όταν είχε χαλάσει το ελατηριάκι που είχαν, το πήγα σε κατάστημα που το είχα πάρει (Bag Stories) και μου το άλλαξαν με καινούριο. 
Ποιό άλλο brand το κάνει αυτό? 

Χαλάρωσε φίλος. Μην αρπάζεται, τρολλάρουμε και λίγο. 

• Like 1
Δημοσ.

Άλλαξα λάστιχα στο Πορσε, αλλιώς θα το έπαιρνα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, HPPRO είπε

Ο τόνος ειναι στο α Χουάγουει 😀

εγώ πάντως τη λέω όπως ένα φιλαράκι μου, Χαβάη!!! 😛

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Agony είπε

Εξαιρετικα προιοντα  πραγματικα με τεραστια αντοχη στο χρονο .Εχω 2 πορτοφολια το ενα ειναι 12 χρονια και  ακομα ειναι σαν καινουριο με καθημερινη χρηση και1 τσαντακι και μια τσαντα "ταχυδρομου ".Απολυτα ικανοποιημενος απο το brand .

Δημοσ.
On 18/10/2018 at 16:32, teri23 said:

ειναι μια φτηνιαρικη κινηση για να βγαλουν λεφτα

Μόνο για να βγάλουν λεφτά δεν το έκαναν. Είπαμε, Κινέζοι είναι, όχι ηλίθιοι.

Δημοσ.
Στις 18/10/2018 στις 12:32 ΜΜ, Xiaomi Mi 8 είπε

Αν δίνουν έξι χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και μεταπωλητικης αξίας...τα δίνω. 

Θα έπρεπε να αλλάξεις και username μετά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...