Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JcD είπε

Πρώτον θα είχαμε ήδη τουλάχιστον 130 σελίδες, δεύτερων αυτό εδώ είναι ιδική έκδοση, η apple υπερχρεώνει όλες τις της συσκευές!

ειδικη εκδοση; ετσι σε ειπαν να λες; πες μου λιγο τι ειναι αυτο το ειδικο που εχει; ειναι μια φτηνιαρικη κινηση για να βγαλουν λεφτα. τι δουλεια εχει τωρα το λογκο μιας αυτοκινητοβιομηχανιας να ειναι στο κινητο δεν ξερω. μου θυμηζει που ημουν μικρος και κολλουσα αυτοκολλητα της φεραρι στο ποδηλατο και αισθανομουν περιφανος. το εχω ακομα αν το θες στο πουλαω 15.000€ γιατι ειναι ειδικη εκδοση.

αυτο που λες η apple υποχρεωνει ολες τις συσκευες δεν ξερω τι εννοεις, εχουνε βουλιση τα iphone και η apple τα υποχρεωνει να κανουν τι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teri23 είπε

ειδικη εκδοση; ετσι σε ειπαν να λες; πες μου λιγο τι ειναι αυτο το ειδικο που εχει; ειναι μια φτηνιαρικη κινηση για να βγαλουν λεφτα. τι δουλεια εχει τωρα το λογκο μιας αυτοκινητοβιομηχανιας να ειναι στο κινητο δεν ξερω. μου θυμηζει που ημουν μικρος και κολλουσα αυτοκολλητα της φεραρι στο ποδηλατο και αισθανομουν περιφανος. το εχω ακομα αν το θες στο πουλαω 15.000€ γιατι ειναι ειδικη εκδοση.

αυτο που λες η apple υποχρεωνει ολες τις συσκευες δεν ξερω τι εννοεις, εχουνε βουλιση τα iphone και η apple τα υποχρεωνει να κανουν τι;

Βεβαίως και τις υποχρεώνει, σε ανήθικες πράξεις, μαστιγώματα και σοδομισμό! Διάβαζε ρε άνθρωπε προσεκτικά τι γράφουμε πριν απαντήσεις...υπερχρεώνει γράφω!

Ειδική έκδοση σημαίνει συλλεκτική και πάει λέγοντας. Η εταιρία σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις την ίδια συσκευή σε μη συλλεκτική σε μία ποιο νορμάλ τιμή, βγάλε το ότι δεν υποχρεώνει τις συσκευές της σε ανήθικες πράξεις! 😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Ο,τι και να κανουν, οσο καλοι και να γινουν (που εχουν γινει η αληθεια ειναι) παντα την κουλτουρα του κινεζικου θα κουβαλανε.

εγω προσπερνω, χιλιες φορες θα επαιρνα samsung

Έχεις δει κανένα samsung made in Japan;.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, teri23 είπε

Δεν έχεις καταλάβει το BRAND Porsche Design.
Eίναι ξεχωριστό BRAND, ξεχωριστή ΕΤΑΙΡΙΑ. Δεν έχει καμία σχέση με την Huawei, απλά κάνανε συνεργασία για να βγάλει η Porsche Design κινητό.  

Αν δεν είναι του γούστου σου να έχεις Porsche DESIGN κινητό/ρούχο/γυαλιά είναι δικαίωμά σου.
Δεν έχουν κοτσάρει κανένα LOGO καμίας αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι άλλη εταιρία, που ανοίκει στην αυτοκινητοβιομηχανία Porsche. 

Δες logo Porsche Design

Image result for porsche design logo

Και δες logo Porsche.

Image result for porsche logo

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Βεβαίως και τις υποχρεώνει, σε ανήθικες πράξεις, μαστιγώματα και σοδομισμό! Διάβαζε ρε άνθρωπε προσεκτικά τι γράφουμε πριν απαντήσεις...υπερχρεώνει γράφω!

Ειδική έκδοση σημαίνει συλλεκτική και πάει λέγοντας. Η εταιρία σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις την ίδια συσκευή σε μη συλλεκτική σε μία ποιο νορμάλ τιμή, βγάλε το ότι δεν υποχρεώνει τις συσκευές της σε ανήθικες πράξεις! 😁

φιλε εχω λιωσει στο γελιο εχω πεθανει δε μπορω να σταματησω χαχαχαχαχαχαχαχαχα

τωρα οσον αφορα την ειδηση βρε η huawei τα κανει αυτα για να εχετε κατι να ασχολειστε και να παρηγορειτστε οι μηλαραδες που το τελευταιο καιρο κρυβεστε απο παντου.

παντως 2000 και 3000 και 14000 οπως γραψανε στο αλλο νημα για τα vertu καπου εχουν χασει τη μπαλα οι εταιριες γτ δεν ειναι ειδος ουτε πρωτης αναγκης ουτε προσφερει κατι παραπανω απο ενα κινητο των 100 και 200 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

- Δε μου λες συνολικα ετσι οπως το βλεπω το κινητο ποσο κοστιζει ; ;;

Καμια 2 - 2.5 χιλιαρικαα... 

-- Λοιπον δινω τωρα αμεσως 3 χιλιαρικα για να το αγορασω.. ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!

Τι να το κανεις μακη μου ; Να το δουλεψεις ;

- ΟΧΙ ΡΕ, Ακου να το δουλεψω... να το κοιταω θελω... 

ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ..

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν έχεις καταλάβει το BRAND Porsche Design.
Eίναι ξεχωριστό BRAND, ξεχωριστή ΕΤΑΙΡΙΑ. Δεν έχει καμία σχέση με την Huawei, απλά κάνανε συνεργασία για να βγάλει η Porsche Design κινητό.  

Αν δεν είναι του γούστου σου να έχεις Porsche DESIGN κινητό/ρούχο/γυαλιά είναι δικαίωμά σου.
Δεν έχουν κοτσάρει κανένα LOGO καμίας αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι άλλη εταιρία, που ανοίκει στην αυτοκινητοβιομηχανία Porsche. 

Δες logo Porsche Design

Image result for porsche design logo

Και δες logo Porsche.

Image result for porsche logo

Και τις αναβαθμίσεις θα τις δίνει η Porsche να υποθέσω;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, stafaf είπε

η ferrari θα τις δινει,

δηλαδη που οταν  μπαινει πανω το μηλαρακι αυτοματως ανεβαινει η αξια του προιοντος Χ 3 ειτε αυτο ειναι ακουστικα ειτε φορτιστης κτλ δε σας πειραζει?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tokyo είπε

Η Huawei βγάζει κινητά από 100€ έως 2000€ όποτε μας είναι αδιαφορο γιατί όποιος θέλει κινητό από τη συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να πάρει πιο φθηνά. 

Από την άλλη η απλ βγάζει 1-3 συσκευές το χρόνο και όλες έχουν +-1000€ . Όποτε λογικό το κράξιμο που τρώει και. Θα συνεχίσει να το τρώει (γιατί δεν αξίζουν καν τόσα λεφτά). Να εύχεσαι να μην βγει το επόμενο κινητό της στα 2000€ γιατί θα πουλάτε τα παιδιά σας σε λίγο για να αγοράσετε τα νέα αιφον

ελα τωρα υπερβολες. ακου εκει 1000+

iphone 7,

519€

iphone 8,

679€

iphone 8 plus

789€

iphone xr,

849€

iphone xs,

1149€

iphone xs max

1249€

ipad pro 12,9

899€

ipad pro 10,5

729€

ipad

349€

ipad mini 4

429€

apple watch series 4

429€

apple watch series 3 

299€

ΥΓ: εχω το iphone x και μου αρκει, προτειμησα να παω φετος τον Δεκεμβρη στην New York City απο το να αγορασω το νεο iphone. σορρυ που σε απογοητευσα 😘 σου υποσχομαι ομως οτι θα παρω το νεο ipad οταν βγει.

29 λεπτά πριν, stafaf είπε

το καλυτερο ειναι οτι οταν παθει κατι το πας απευθειας σε συνεργειο της porsche. δεν χρειαζεται να περιμενεις στην ουρα ενος καταστηματος για σερβις. γι αυτο η τιμη. αν χρειαστει ερχεται και η οδικη αν μεινεις στον δρομο. ολα μεσα στην τιμη.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, teri23 είπε

ελα τωρα υπερβολες. ακου εκει 1000+

iphone 7,

519€

iphone 8,

679€

iphone 8 plus

789€

iphone xr,

849€

iphone xs,

1149€

iphone xs max

1249€

ipad pro 12,9

899€

ipad pro 10,5

729€

ipad

349€

ipad mini 4

429€

apple watch series 4

429€

apple watch series 3 

299€

ΥΓ: εχω το iphone x και μου αρκει, προτειμησα να παω φετος τον Δεκεμβρη στην New York City απο το να αγορασω το νεο iphone. σορρυ που σε απογοητευσα 😘 σου υποσχομαι ομως οτι θα παρω το νεο ipad οταν βγει.

το καλυτερο ειναι οτι οταν παθει κατι το πας απευθειας σε συνεργειο της porsche. δεν χρειαζεται να περιμενεις στην ουρα ενος καταστηματος για σερβις. γι αυτο η τιμη. αν χρειαστει ερχεται και η οδικη αν μεινεις στον δρομο. ολα μεσα στην τιμη.

Για τα τελευταία iPhone σου μιλάω. όχι για τα αιφον 3ετιας με τιμές Σκρουτζ.

Ps: τοο 6s είχα και ήμουν δυστυχισμένος. Είναι ότι πρέπει για backup phone . Για τίποτα άλλο δε κάνει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tokyo είπε

Για τα τελευταία iPhone σου μιλάω. όχι για τα αιφον 3ετιας με τιμές Σκρουτζ.

Ps: τοο 6s είχα και ήμουν δυστυχισμένος. Είναι ότι πρέπει για backup phone . Για τίποτα άλλο δε κάνει.

σου παρεθεσα αυτα που πουλαει η apple απο το καταστημα της στην ευρωπη επισημα. ουτε απο Σκρουτζ ουτε απο ιμπει. το 8 βγηκε περισυ για να μην ξεχνιομαστε. το 6s το πηρα οταν βγηκε και το κρατησα μεχρι φετος τον Φεβρουαριο οταν και αγορασα το Χ. δεν ειχε κανενα προβλημα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teri23 είπε

την apple κραζατε οτι θα φτασει τα 2000€ αλλα την προλαβε η huawei η εταιρια του λαου, που σεβεται τον πελατη. αν ο τιτλος εγραφε apple αντι για huawei θα ειχαμε ηδη 30 σελιδες που θα χλευαζαν και θα μοιραζανε καρκινο στην apple. 

υπήρχαν άλλα κινητά πιο πριν που ήταν πολύ πιο ακριβά από τα apple. το θέμα είναι ότι τα apple δεν είναι για τα λεφτά που ζητάνε. απλώς κυριαρχεί η νοοτροπία της άβουλης μάζας και του Stockholm syndrome.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...