Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, teri23 είπε

την apple κραζατε οτι θα φτασει τα 2000€ αλλα την προλαβε η huawei η εταιρια του λαου, που σεβεται τον πελατη. αν ο τιτλος εγραφε apple αντι για huawei θα ειχαμε ηδη 30 σελιδες που θα χλευαζαν και θα μοιραζανε καρκινο στην apple. 

Πρώτον θα είχαμε ήδη τουλάχιστον 130 σελίδες, δεύτερων αυτό εδώ είναι ιδική έκδοση, η apple υπερχρεώνει όλες τις της συσκευές!

• Like 2
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nosstrom είπε

απευθυνεται σε αλο κοινό ασ πουμε που έχουν porsche και δε ξέρουν τι κινητό να πάρουν 😂

εσύ που το παίζεις έξυπνος δεν σου έχει τύχει να μπερδέψεις τη κόκκινη πόρσε σου με κάποια άλλη ενώ αν έχεις αυτό το πράμα σε κόκκινο τέλος αυτά τα προβλήματα και βρίσκεις το αμάξι σου και αμέσως!!! 😛

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spectaculator είπε

Μεγάλες φιλοδοξίες η Huawei. Μόνο εύποροι Κινέζοι θ' αγόραζαν κάτι τέτοιο. Θα μου πεις η κινέζικη αγορά είναι τεράστια, αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

Είπε πουθενά η Huawei ότι θα το πουλήσει μόνο στην κινεζική αγορά?από που τα βγάζετε όλα αυτα?

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teri23 είπε

την apple κραζατε οτι θα φτασει τα 2000€ αλλα την προλαβε η huawei η εταιρια του λαου, που σεβεται τον πελατη. αν ο τιτλος εγραφε apple αντι για huawei θα ειχαμε ηδη 30 σελιδες που θα χλευαζαν και θα μοιραζανε καρκινο στην apple. 

Η Huawei βγάζει κινητά από 100€ έως 2000€ όποτε μας είναι αδιαφορο γιατί όποιος θέλει κινητό από τη συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να πάρει πιο φθηνά. 

Από την άλλη η απλ βγάζει 1-3 συσκευές το χρόνο και όλες έχουν +-1000€ . Όποτε λογικό το κράξιμο που τρώει και. Θα συνεχίσει να το τρώει (γιατί δεν αξίζουν καν τόσα λεφτά). Να εύχεσαι να μην βγει το επόμενο κινητό της στα 2000€ γιατί θα πουλάτε τα παιδιά σας σε λίγο για να αγοράσετε τα νέα αιφον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή η μητέρα μου εργάζεται σε μαγαζί εδώ Ελλάδα που πουλάνε (και) Porsche Design, ουσιαστικά το brand Porsche πληρώνουμε, όχι του "κανονικού" κατασκευαστή. 

Η ίδια εταιρία έχει συνεργασίες με διάφορες άλλες πχ με την Adidas και βγάζουν παπούτσια και ρούχα. Ένα κοντομάνικο πχ κάνει 95€, ενώ το ίδιο (ύφασμα και κοψιά, γιατί σχέδιο δεν είναι το ίδιο προφανώς) της Adidas έχει 25-30 ανάλογα όπως ξέρουμε. 

Το κινητό λοιπόν ΔΕΝ το έβγαλε η Huawei, αλλά η Porsche Design, ασχέτως του ποιος είναι ο πραγματικός ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ. Εμπορικά, το κινητό είναι της Porsche Design, όχι της Huawei. Το ίδιο και με τα ρούχα, δεν υπάρχουν Porsche Design ρούχα στα μαγαζιά της Adidas, και η ΕΙΣΑΓΩΓΗ στην Ελλάδα γίνεται από άλλη εταιρία (Porsche Design - Διαχρονική ΑΕ - Σταδίου 48, Αθήνα - 210.3212293), όχι από την Adidas Ελλάς. 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.

Υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν καλά μηνιάτικα  μπορεί και με 4 μηδενικά, για αυτούς μπορεί να είναι μόνο 10 μέρες δουλειάς για να το αποκτήσουν... 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, JcD είπε

Πρώτον θα είχαμε ήδη τουλάχιστον 130 σελίδες, δεύτερων αυτό εδώ είναι ειδική έκδοση, η apple υπερχρεώνει όλες της τις συσκευές!

για το τελευταίο... αμφιβάλλω πλέον.

Επεξ/σία από VChris
Δημοσ.

Ο,τι και να κανουν, οσο καλοι και να γινουν (που εχουν γινει η αληθεια ειναι) παντα την κουλτουρα του κινεζικου θα κουβαλανε.

εγω προσπερνω, χιλιες φορες θα επαιρνα samsung

• Like 3
Δημοσ.

Ελατε τωρα, ολοι ξερουμε πώς δεν αξιζει τοσα. Αντε να ξοδεψανε 600€ (και πολλα λεω) για την κατασκευη του. Αντε βαλε και το λογισμικο. Μεχρι 1200€ επρεπε να κανει. Το εχουν ξευτιλισει σε καθε δυνατο επιπεδο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, polaki είπε

Επειδή η μητέρα μου εργάζεται σε μαγαζί εδώ Ελλάδα που πουλάνε (και) Porsche Design, ουσιαστικά το brand Porsche πληρώνουμε, όχι του "κανονικού" κατασκευαστή. 

Η ίδια εταιρία έχει συνεργασίες με διάφορες άλλες πχ με την Adidas και βγάζουν παπούτσια και ρούχα. Ένα κοντομάνικο πχ κάνει 95€, ενώ το ίδιο (ύφασμα και κοψιά, γιατί σχέδιο δεν είναι το ίδιο προφανώς) της Adidas έχει 25-30 ανάλογα όπως ξέρουμε. 

Το κινητό λοιπόν ΔΕΝ το έβγαλε η Huawei, αλλά η Porsche Design, ασχέτως του ποιος είναι ο πραγματικός ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ. Εμπορικά, το κινητό είναι της Porsche Design, όχι της Huawei. Το ίδιο και με τα ρούχα, δεν υπάρχουν Porsche Design ρούχα στα μαγαζιά της Adidas, και η ΕΙΣΑΓΩΓΗ στην Ελλάδα γίνεται από άλλη εταιρία (Porsche Design - Διαχρονική ΑΕ - Σταδίου 48, Αθήνα - 210.3212293), όχι από την Adidas Ελλάς. 

Το αυτό 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Ο,τι και να κανουν, οσο καλοι και να γινουν (που εχουν γινει η αληθεια ειναι) παντα την κουλτουρα του κινεζικου θα κουβαλανε.

εγω προσπερνω, χιλιες φορες θα επαιρνα samsung

έχω μπεί σε πολλά κινέζικα μαγαζιά να κοιτάξω για πράγματα που πουλάνε , μόνο σε μία περίπτωση ήτανε φιλικοί , στις υπόλοιπες σε κοιτούνε ύποπτα σχεδόν εχθρικά , δεν ξέρω ίσως γιατί φοράω αμερικάνικο καπέλο του μπειζμπολ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ethereum είπε

έχω μπεί σε πολλά κινέζικα μαγαζιά να κοιτάξω για πράγματα που πουλάνε , μόνο σε μία περίπτωση ήτανε φιλικοί , στις υπόλοιπες σε κοιτούνε ύποπτα σχεδόν εχθρικά , δεν ξέρω ίσως γιατί φοράω αμερικάνικο καπέλο του μπειζμπολ

:shifty:Off topic

Για δοκίμασε να πάρεις κάτι και να ζητήσεις απόδειξη! Θα σε σουβλίσουν! Χαίρουν και ασυλίας από το κράτος οπότε ζαμανφου!

• Like 2
Δημοσ.

Παίζει να βγάλουν κάνα Lada Design μπας και είναι φθηνότερο να το πάρω; 😛

Αυτό με το δέρμα που βάζουν τελευταία σε κινητά και laptop δεν είναι λίγο περίεργο; Εδώ προσπαθούν να είναι όλα πάνω οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και πάνε και βάζουν δέρμα;

Όσο για την τιμή, αν σκεφτεί κανέις ότι είναι "ειδικό" μοντέλο, με δέρμα, σουπερ ντουπερ χαρακτηριστικά και μπλιμπλίκια, brand/design porsche και κάνει 2-3 κατοστάρικα περισσότερο από το Xs Max, μια χαρά είναι! :s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...