Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι θα πάρω 2η ραμ για dual channel αλλά είδα και αυτό και με έψησε άσχημα https://www.ebay.com/itm/Aluminum-DDR-RGB-RAM-Memory-Cooling-Computer-Heatsink-Vest-Radiator/392117465659?hash=item5b4c05b23b:m:mgDACMFkaf63OM58w1S2AUA . Το χει δοκιμάσει κανείς; παίζει να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην ραμ or something?https://www.skroutz.gr/s/9470608/G-Skill-Aegis-8GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16S-8GISB.html αυτή έχω που δεν έχει heatsink άρα μπαίνει κατευθείαν άραγε; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Και να μπει θα χάσεις την εγγύηση. Γιατί αν το βγάλεις θα ξηλώσει το χαρτάκι. Πουλά την δίκη σου και πάρε εξαρχής RGB Gskill δεν είναι τραγικά ακριβότερες από τις απλές.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Και να μπει θα χάσεις την εγγύηση. Γιατί αν το βγάλεις θα ξηλώσει το χαρτάκι. Πουλά την δίκη σου και πάρε εξαρχής RGB Gskill δεν είναι τραγικά ακριβότερες από τις απλές.

Δεν νομιζω να πιάνει πολλά η δικη μου γιατί είναι με τιμολόγιο αγορασμενη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, splanis είπε

Όπως και να έχει, καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή είναι αυτή που πρότεινα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

Tο οτι ειναι αγορασμενη με τιμολογιο δεν λεει κατι ρε συ. Τον αγοραστη τον ενδιαφερει να ειναι πιο φθηνη απο  καινουρια και να εχει εγγυηση και να εχεις το τιμολογιο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Tο οτι ειναι αγορασμενη με τιμολογιο δεν λεει κατι ρε συ. Τον αγοραστη τον ενδιαφερει να ειναι πιο φθηνη απο  καινουρια και να εχει εγγυηση και να εχεις το τιμολογιο 

θελω να πω πως το τιμολογιο δεν νομιζω οτι μεταβιβαζεται δηλαδη αν χρειαστει εγγυηση δεν μπορει να κανει κατι με το τιμολογιο σωστα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

θελω να πω πως το τιμολογιο δεν νομιζω οτι μεταβιβαζεται δηλαδη αν χρειαστει εγγυηση δεν μπορει να κανει κατι με το τιμολογιο σωστα;

Μια χαρα μπορει εγω εχω κοψει πολλες φορες σε αγορες μου τιμολογιο με το ονομα φιλου που τα χρειαζεται. Δεν παιζει ρολο το ονομα του τιμολογιου ,σημασια εχει οτι υπαρχει και αποδεικνυει την αγορα του προιντος απο το καταστημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μια χαρα μπορει εγω εχω κοψει πολλες φορες σε αγορες μου τιμολογιο με το ονομα φιλου που τα χρειαζεται. Δεν παιζει ρολο το ονομα του τιμολογιου ,σημασια εχει οτι υπαρχει και αποδεικνυει την αγορα του προιντος απο το καταστημα.

γιατι μου το πες αυτο τωρα :(

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, akoinonitos said:

Γιατι ποιο ειναι το προβλημα?

Θα τον βάλεις να αγοράσει trident, γι' αυτο 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oχι απλα αγορασα προσφατα κατι και δεν πηρα το τιμολογιο γιατι και γω πιστευα οτι ειναι ονομαστικο. λογικα δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα.

42 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Θα τον βάλεις να αγοράσει trident, γι' αυτο 😛 

44 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Γιατι ποιο ειναι το προβλημα?

Επεξ/σία από splanis
  • Moderators
Δημοσ.
Just now, splanis said:

Oχι απλα αγορασα προσφατα κατι και δεν μου δωσαν το τιμολογιο γιατι και γω πιστευα οτι ειναι ονομαστικο. ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα.

Ζήτα ένα αντίγραφο, αλλιώς είναι σα να μην έχεις εγγύηση...

• Like 1
Δημοσ.

το παιδι που μου το εδωσε φαινεται εμπιστευσιμο δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα απλα επειδη συνηθιζω να κανω upgrade στο pc :P ειναι λιγο πιο δυσκολη η πωληση αν κατι δεν εχει την αποδειξη του αυτο ειναι το θεμα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, splanis είπε

το παιδι που μου το εδωσε φαινεται εμπιστευσιμο δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα απλα επειδη συνηθιζω να κανω upgrade στο pc :P ειναι λιγο πιο δυσκολη η πωληση αν κατι δεν εχει την αποδειξη του αυτο ειναι το θεμα.

Ρωτα τον αν εχει το τιμολογιο να σου στειλει ενα αντιγραφο δεν χανεις τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...