Costis92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Ρε παιδια ενω μου ελεγαν ολοι παρε το ποκοφον ειχα φαγωθει να παρω κατι με καλυτερη καμερα και τελικα πηρα το honor 10 γτ λεω μια ζωη την εχεις παρε ενα κινητο μια φορα και εσυ που να σκοτεινιαζει και να μπορεις να βγαλεις μια ανθρωπινη φωτο. Οκ λεω ας παρω αυτο καλο μου φαινεται *(πριν ειχα ρεντμι νοουτ 3 προ) και παροτι εχει μια οθονη οχι αρκετα φαρδια λεω οκ , θα ζησεις και με αυτο που ειναι μακροστενο . Μετα λεω οκ, ας εχει μπροστα το δακτυλικο αποτυπωμα που το διαφημιζαν και ως πολυ φοβερο γιατι σου λεει το πιανεις και με βρεγμενα χερια και ξεκλειδωνει και παλι. Παιδια δεν ξεκλειδωνει ουτε με στεγνα ουτε με βρεγμενα και γενικα δεν καταλαβαινει τιποτα , ωσπου να κανεις την επαφη με το δαχτυλο σωθηκες...να συμβει δηλαδη και κατι να χρειαστει να παρεις ενα τηλεφωνο, ωσπου να καταφερει αυτο να ανιχνευσει το αποτυπωμα, σε εχουν σκοτωσει 100%. Αστο αυτο πες μετα επρεπε να ζησω και με αυτη τη μπαταρια... εκει που ειχα την τεραστια μπαταριαρα xiaomi που για να τελειωσει πραγματικα επρεπε να μην εχεις ιχνος ζωης και να μη μιλας με κανεναν απο κοντα παρα μονο μεσω μεσεντζερ, ξαφνικα ξεπεσα σε αυτη που ξεφορτιζει πριν το παρεις πρεφα. Οκ θα μου πεις ασε το κινητο και μιλα με τους διπλανους σου , και επισης φορτιζει αστραπιαια και σε μια ωρα σχεδον παει 100%, ΝΑΙ ΟΚ, αλλα δε μπορω να εχω το αγχος της φορτισης. Τεσπα πες αυτο το λυνεις παιρνεις ενα παουερ μπανκ. Τι μου συνεβει ομως σημερα και με αποτελειωσε στο ακυρο ???????? Ξαφνικα εκει παιδια που μιλαω ωραια και καλα αρχιζει και κανει μια σκοταδιλα προς τα κατω, και ενα σημειο αρχιζει και μαυριζει και ταυτοχρονα η συσκευη ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ . Και οσο ζεσταινεται σιγα σιγα η μαυριλα καλυπτει περισσοτερο εμβαδο στην οθονη.. λεω οκ κατι παιζει εδω, κλειστο και ξαναανοιξε το ποτε δεν ξερεις.. το αφηνω να κρυωσει λιγο και το ξαναανοιγω.. δωστο παλι τα ιδια... οσο ηταν ανοιχτο τοσο μαυριζε χαμηλα και τοσο εκαιγε, σε φαση που δεν μπορουσα να το κρατησω. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!!!!! 2 μερες το εχω !!!! απο τη μυτη μου βγηκε , ειναι δαιμονισμενο !!!!!!!!!!! Τεσπα το κλεινω και λεω οκ δε θα με πεθανει ..το ανοιγω μετα απο 2 ωρες ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ! σαν να μη συνεβει τιποτα !! εγω τι να κανω τωρα να παω στο σερβις και τι να τους πω? θα με πιστευουν ? αυτη τη στιγμη το κινητο λειτουργει κανονικοτατα, αλλα πριν ηταν σε φαση λιγο πριν μου σκασει στα χερια. δε μπορω ομως να το αποδειξω καπως , εκανα σκρινσοτ απο το κινητο την ωρα που παθαινε αυτο το πραγμα αλλα στο σκρινσοτ δε φαινεται τιποτα ! τι να κανω ρε παιδια ? τι θελω και παιρνω αλλη μαρκα αφου μονο xiaomi μου αξιζει που του ειχα διαλυσει τα παντα κ το καημενο ακομα δουλευει 1
isay Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δε φτιάξει εχεις δυο καλές επιλογές Το πας για service και οτι βγει (επισκευή, αντικατάσταση, κλπ) Το πας για service , το πουλάς και παιρνεις xiaomi, Problem solved 3 1
chios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Το πας πίσω για αλλαγή ίσως έπεσες σε προβληματικό, εγώ το ποκο θα έπαιρνα, και ας έχει χειρότερη κάμερα. 1
georgerapp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Τραβάς βίντεο με το σύμπτωμα,εάν δε στο κάνει εύκολα του κάνεις ένα benchmark. Αυτό το κάνεις χθες και το στέλνεις πίσω ζητώντας αντικατάσταση συσκευής. Το βίντεο να είναι σε χαμηλή ανάλυση για να ανέβει εύκολα στο YouTube και λες στο μαγαζί το link για να το δει. Τράβηξε και ένα με εσένα να σεταρεις το δαχτυλίκο και κάνε ξεκλείδωμα να φαίνεται η καθυστέρηση. Γενικά οργανωσου και με ευγένεια και ήρεμο τόνο ζήτα αντικατάσταση. Η ευγένεια δουλεύει πολλές φορές. Ελπίζω να γίνει άμεσα η εξυπηρέτηση σου. Ενημέρωσε μας. 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Θα συμφωνησω με την ευγενια και με τα βιντεο. Shit happens και θεωρω οτι απλα πατησες πανω στο σκατο. Τραβα τα βιντεακια να τα εχεις και πηγαινε απο το σερβις. Η Huawei εχει exclusive store μιχαλακοπουλου ισως πρεπει να πας απευθειας εκει.
Costis92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να κανω επαναφορα εργοστασιακων. Εκανα αλλα παλι βλεπω ενα σκοτεινο σημειο προς τα κατω στην οθονη. επισης μου ειπαν οτι αν ειναι ζητημα λαθος χρησης δεν ειμαι καλυμενος, και στη λαθος χρηση συμπεριλαμβανεται το να φορτιζεις το κινητο και να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα. Αυτο το εκανα για 10 λεπτα το πολυ. Αν ειναι να χαλαει ετσι και να καιγεται καινουριο κινητο τι να πω ρε παιδια Το πιο ωραιο απ ολα ειναι οτι τωρα δεν θα εχω κινητο οταν το παω στο σερβις, γιατι η καρτα σιμ που πηρα ειναι νανο και δεν εχω συσκευη για να την βαλω κ να εχω εστω κινητο για οσες μερες θα διαρκει το σερβις. Τελειο ?
~mxls~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να ανεβάσεις εδώ το βίντεο μια να δω τι σου κάνει ακριβώς; 11 λεπτά πριν, Costis92 είπε Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να κανω επαναφορα εργοστασιακων. Εκανα αλλα παλι βλεπω ενα σκοτεινο σημειο προς τα κατω στην οθονη. επισης μου ειπαν οτι αν ειναι ζητημα λαθος χρησης δεν ειμαι καλυμενος, και στη λαθος χρηση συμπεριλαμβανεται το να φορτιζεις το κινητο και να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα. Αυτο το εκανα για 10 λεπτα το πολυ. Αν ειναι να χαλαει ετσι και να καιγεται καινουριο κινητο τι να πω ρε παιδια Δεν στέκουν αυτά. Μια συσκευη μπορεί να είναι ελαττωματική με το καλημέρα, ασχέτως χρήσης. Το πας σερβις. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από ~mxls~
isay Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Costis92 είπε Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να κανω επαναφορα εργοστασιακων. Εκανα αλλα παλι βλεπω ενα σκοτεινο σημειο προς τα κατω στην οθονη. επισης μου ειπαν οτι αν ειναι ζητημα λαθος χρησης δεν ειμαι καλυμενος, και στη λαθος χρηση συμπεριλαμβανεται το να φορτιζεις το κινητο και να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα. Αυτο το εκανα για 10 λεπτα το πολυ. Αν ειναι να χαλαει ετσι και να καιγεται καινουριο κινητο τι να πω ρε παιδια Αυτά που λενε ειναι σε γενικες γραμμές μπουρδες. Το να δεις/κανεις κατι με το κινητό την ωρα που φορτιζει δεν παθαινει τιποτα, ενω αν το ζορίζεις τρελα την ωρα που φορτίζει (π.χ. παιζεις ενα πολύ βαρυ game) υπάρχει μια παρα πολύ μικρη πιθανοτητα να πάθει κατι απο υπερθερμανση. Επειδη όμως δεν υπάρχει τρόπος επιβεβαιωσης, ΑΝ σε ρωτήσουν εσυ θα πεις οτι δεν χρησιμοποιεις το κινητό την ωρα που φορτίζει. Αν τώρα πανε να σε ψαρώσουν οτι εδω βλέπουμε με ειδικό τροπο οτι το χρησιμοποιύσατε, αρνησου το γιατί προφανως ψάχνουν τροπο να σε βγαλουν υπουλα εκτος εγγυησης. 21 λεπτά πριν, Costis92 είπε Το πιο ωραιο απ ολα ειναι οτι τωρα δεν θα εχω κινητο οταν το παω στο σερβις, γιατι η καρτα σιμ που πηρα ειναι νανο και δεν εχω συσκευη για να την βαλω κ να εχω εστω κινητο για οσες μερες θα διαρκει το σερβις. Τελειο ? Λόγω άγνοιας, προκαλείς τον εαυτό σου να πνιγεται σε μια κουταλια νερό. Υπάρχουν sim adaptors που μετατρέπεις τις μικρες sim σε μεγαλες και μπαινουν σε οτι κινητό θες. Προσεχε μονο να την βαλεις καλα και να μην εξέχει. Ενδεικτικά δες στα παρακατω links και θα τη βρεις κάπου στο 05,-1 ευρω σε μαγαζιά με κινητα και ντοπια κινεζομαγαζα. https://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhton/f/613730/antaptoras-sim.html https://www.youtube.com/watch?v=Ujs_MI82jrA https://www.youtube.com/watch?v=4Bf4vqIhlPk
Costis92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μου ειπαν απο το σερβις οτι εφοσον ειναι εντος 7 ημερων να το παω απο το καταστημα. Παλι καλα για να μην πληρωσω κιολας τα ελαχιστα εξοδα που σου χρεωνουν αν βρουν οτι φταις εσυ. Που απορρω πως μπορει να φταιω εγω , αλλα οκ. Να πω οτι το εριξα απο κανεναν ουρανοξυστη, η το πεταξα στη θαλασσα να πω οκ. Εγω δεν του εχω κανει τιποτα, ουτε εφαρμογες δεν εχω κατεβασει καλα καλα
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Η Huawei έχει πάρα πολύ καλό service center. Το θέμα είναι πως με 2 ημερών συσκευή, σου γαμάει όλο το feeling καινουργίλας που έχει, αν από τώρα έχεις θέματα. Εγώ θα έλεγα να το πας πίσω, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημέρες. Πάρε το Poco, που η μπαταρία είναι τέρας και βάλτου ένα Gcam να έχεις hdr+
Costis92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Αυτά που λενε ειναι σε γενικες γραμμές μπουρδες. Το να δεις/κανεις κατι με το κινητό την ωρα που φορτιζει δεν παθαινει τιποτα, ενω αν το ζορίζεις τρελα την ωρα που φορτίζει (π.χ. παιζεις ενα πολύ βαρυ game) υπάρχει μια παρα πολύ μικρη πιθανοτητα να πάθει κατι απο υπερθερμανση. Επειδη όμως δεν υπάρχει τρόπος επιβεβαιωσης, ΑΝ σε ρωτήσουν εσυ θα πεις οτι δεν χρησιμοποιεις το κινητό την ωρα που φορτίζει. Αν τώρα πανε να σε ψαρώσουν οτι εδω βλέπουμε με ειδικό τροπο οτι το χρησιμοποιύσατε, αρνησου το γιατί προφανως ψάχνουν τροπο να σε βγαλουν υπουλα εκτος εγγυησης. Λόγω άγνοιας, προκαλείς τον εαυτό σου να πνιγεται σε μια κουταλια νερό. Υπάρχουν sim adaptors που μετατρέπεις τις μικρες sim σε μεγαλες και μπαινουν σε οτι κινητό θες. Προσεχε μονο να την βαλεις καλα και να μην εξέχει. Ενδεικτικά δες στα παρακατω links και θα τη βρεις κάπου στο 05,-1 ευρω σε μαγαζιά με κινητα και ντοπια κινεζομαγαζα. https://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhton/f/613730/antaptoras-sim.html https://www.youtube.com/watch?v=Ujs_MI82jrA https://www.youtube.com/watch?v=4Bf4vqIhlPk παιρνω τωρα στην κοσμοτε να μου πουν αν μπορουν να μου ενεργοποιησουν την μικρο που ειχα στο ρεντμι να χρησιμοποιω αυτο οσο θα κανουν οι αλλοι να το πανε στο σερβις κλπ κλπ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ αλλα οκ
isay Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Και μετά τις 7 ημέρες ειναι υποχρεωμένοι να τρέξουν αυτοι το θεμα επισκευής και να αρνηθείς κανονικά να τρεχεις εσυ στην αντιπροσωπεία. Ειναι θεμα νομοθεσίας. Και μην απορείς, shit happens, για αυτο υπάρχει η εγγύηση. Επειδή όμως εχω βρεθει και απο την αλλη πλευρα, καταλαβαινω το μαγαζι για την επιφυλακτικοτητα γιατί δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω συναντησει (οχι σε κινητα).
Costis92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Η Huawei έχει πάρα πολύ καλό service center. Το θέμα είναι πως με 2 ημερών συσκευή, σου γαμάει όλο το feeling καινουργίλας που έχει, αν από τώρα έχεις θέματα. Εγώ θα έλεγα να το πας πίσω, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημέρες. Πάρε το Poco, που η μπαταρία είναι τέρας και βάλτου ένα Gcam να έχεις hdr+ εχω απογοητευτει κ εγω ακριβως για το λογο που λες . να σου πω κατι προτιμω να παρω το ρεντμι 5, παρα το ποκο . δεν παιζω παιχνιδια κλπ, δν ειμαι απαιτητικος χρηστης. μονο για φωτο το ηθελα το κινητο και να κανει τα νορμαλ.. το ποκοφον ειναι overqualified για μενα θεωρω 1
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Costis92 είπε εχω απογοητευτει κ εγω ακριβως για το λογο που λες . να σου πω κατι προτιμω να παρω το ρεντμι 5, παρα το ποκο . δεν παιζω παιχνιδια κλπ, δν ειμαι απαιτητικος χρηστης. μονο για φωτο το ηθελα το κινητο και να κανει τα νορμαλ.. το ποκοφον ειναι overqualified για μενα θεωρω Το poco όμως έχει καλύτερη κάμερα. Το 5, έχει χειρότερη κάμερα από το Mi A2 για παράδειγμα.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Costis92 είπε Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να κανω επαναφορα εργοστασιακων. Εκανα αλλα παλι βλεπω ενα σκοτεινο σημειο προς τα κατω στην οθονη. επισης μου ειπαν οτι αν ειναι ζητημα λαθος χρησης δεν ειμαι καλυμενος, και στη λαθος χρηση συμπεριλαμβανεται το να φορτιζεις το κινητο και να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα. Αυτο το εκανα για 10 λεπτα το πολυ. Αν ειναι να χαλαει ετσι και να καιγεται καινουριο κινητο τι να πω ρε παιδια Το πιο ωραιο απ ολα ειναι οτι τωρα δεν θα εχω κινητο οταν το παω στο σερβις, γιατι η καρτα σιμ που πηρα ειναι νανο και δεν εχω συσκευη για να την βαλω κ να εχω εστω κινητο για οσες μερες θα διαρκει το σερβις. Τελειο ? αν εχεις αλλη συσκευη γενικα μπορει να μπει η καρτα ειτε με ανταπτορα ειτε κεντραροντας την. Απο εκει και περα αυτα περι κακης χρησης ειναι η πιπιλα για να χου καλλυμενο τον πισινο τους. Από εκει και περα εφοσον ειναι εμφανες το προβλημα και δεν ειναι φθορα και εισαι εντος ημερων DOA ή και οχι ζητας αντιακατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα