Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Πιθανόν εννοείς τις αποδείξεις ανάληψης. Τις αποδείξεις κατάθεσης καλό θα ήταν να τις κρατάς μέχρι να βεβαιωθείς ότι τα λεφτά όντως έχουν μπει στο λογαριασμό σου. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω.

Μου ερχετε mail με το που κανω καταθεση,στο κινητο. Ισως γι αυτο δεν με νοιαζει!

1 λεπτό πριν, Silverage είπε

Όταν βάζεις χρήματα φυσικά την κρατάς μέχρι να τα δείς μέσα για να μην γίνει στραβή. Όταν σηκώνεις χρήματα, ok, εγώ πατάω να μην μου βγάλει καθόλου απόδειξη.

Ετσι ναι.Επειδη ερχετε mail με την μια γι αυτο την πεταω.Εχεις δικιο δεν εχουν ολοι ειδοποιησεις η κινητα smart.Και εγω αυτο παταω

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Ποιος κραταει την αποδειξη απο το ATM?

Αν βλεπεις οτι εχεις προβλημα με την καταθεση που μολις εκανες, το λογικο δεν ειναι να κρατησεις την αποδειξη που εβγαλε το μηχανημα; Τι κανεις δηλαδη, την πετας και σφυριζεις κλεφτικα;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, asmilon είπε

Αν βλεπεις οτι εχεις προβλημα με την καταθεση που μολις εκανες, το λογικο δεν ειναι να κρατησεις την αποδειξη που εβγαλε το μηχανημα; Τι κανεις δηλαδη, την πετας και σφυριζεις κλεφτικα;

Ναι είπα παραπάνω ότι εμένα μου έρχονται ειδοποιήσεις με την μια. Αν είχα θέμα θα την κρατούσα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Alexis Filippos είπε

εκανα σημερα το απογευμα καταθεση στην εθνικη χωρισ φακελο και μετα ξαναβαλα την καρτα να δω αν μπηκαν τα λεφτα και δεν ηταν λετε να ειναι αυριο γιατι εχω ανχωσ

Μετα απο λιγη ωρα τα βγαζει το μηχανημα ως πιστουμενο κεφαλαιο και να εισαι εκει να τα παρεις. Πολλοι δεν το ξερουν και φευγουν και τα βρισκει ο επομενος. Μην ανησυχεις ομως υπαρχει καμερα και ξερουν ποιος τα πηρε και αφου κινηθει νομικη διαδικασια τα παιρνεις πισω μειον δικαστικα εξοδα μειον ευρετρα απο αυτον που τα πηρε. Αν ειναι κατω απο 750 ευρω δεν αξιζει να το κυνηγησειες τοσα ειναι τα δικαστικα μονο, ισως βαλεις και απο την τσεπη σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...