k30taas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας παιδια μολις εβαλα την gtx 1050 ti καρτα γραφικων εγκατεστησα τα driver και το πρόγραμμα AORUS ENGINE , και εχω ένα θεμα, δεν ανοιγει το rgb fusion για να ρυθμισω το φωτισμο με τα γραμματα που εχει μπροστα η καρτα. Μολις το παταω μεσα από το aorus engine η και από μονο του λεει παρακαλω περιμενετε για λιγα δευτερόλεπτα και κλεινει αμεσως. Υπαρχει τροπος να διορθωθεί αυτό? εχεις κανεις το ιδιο θεμα, ξερει κανεις κατι? Ευχαριστω.
THE GG GAMER Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ποια συγκεκριμένη κάρτα της Asus είναι?Νομίζω μόνο η strix έκδοση ανάβει μόνο στο λογότυπο
k30taas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, THE GG GAMER είπε Ποια συγκεκριμένη κάρτα της Asus είναι?Νομίζω μόνο η strix έκδοση ανάβει μόνο στο λογότυπο Έχω ακριβώς αυτή https://www.skroutz.gr/s/10262687/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-G1-Gaming-GV-N105TG1-GAMING-4GD.html
THE GG GAMER Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, k30taas είπε Έχω ακριβώς αυτή https://www.skroutz.gr/s/10262687/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-G1-Gaming-GV-N105TG1-GAMING-4GD.html Κανονικά στην αρχή όταν ποσταρει δεν ανάβει καθόλου?Αν δεν τότε επέτρεψε την πίσω μήπως πήρες προβληματικό κομμάτι
k30taas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Κανονικά στην αρχή όταν ποσταρει δεν ανάβει καθόλου?Αν δεν τότε επέτρεψε την πίσω μήπως πήρες προβληματικό κομμάτι Ανάβει κανονικά, απλός το πρόγραμμα rgb fusion δεν ξεκινάει. Πριν προσπαθήσω να ανοίξω το πρόγραμμα στην κάρτα τα Led ανάβουν όλα τα χρώματα εν αλαξ και όταν πάω να ανοίξω το πρόγραμμα η όταν ανοίγω το AORUS τα Led πλέον μένουν μόνιμα στο κόκκινο.....
THE GG GAMER Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 53 λεπτά πριν, k30taas είπε Ανάβει κανονικά, απλός το πρόγραμμα rgb fusion δεν ξεκινάει. Πριν προσπαθήσω να ανοίξω το πρόγραμμα στην κάρτα τα Led ανάβουν όλα τα χρώματα εν αλαξ και όταν πάω να ανοίξω το πρόγραμμα η όταν ανοίγω το AORUS τα Led πλέον μένουν μόνιμα στο κόκκινο..... Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της gigabyte δοκίμασε και αυτό αν είναι θέμα software
k30taas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της gigabyte δοκίμασε και αυτό αν είναι θέμα software Μα της gigabyte είναι το πρόγραμμα και από εκεί το κατέβασα
THE GG GAMER Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, k30taas είπε Μα της gigabyte είναι το πρόγραμμα και από εκεί το κατέβασα Για δοκίμασε από το cd το πρόγραμμα,και τι Windows έχεις ?
k30taas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ναι πρώτα το έβαλα από εκεί. Windows 10 pro
THE GG GAMER Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, k30taas είπε Ναι πρώτα το έβαλα από εκεί. Windows 10 pro Για τρεξτο σε administrator και δοκίμασε εναλαξ και το compatibility mode Windows 7,δεν ξέρω τι να πω θέμα δεν είχαν αυτά τα προγράμματα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από THE GG GAMER
sokr7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα!!! Θα βγάλεις την σουίτα της nvidia πλήρης απεγκατασταση θα σβήσεις και τα φακελάκια από τον σκληρό!!! Επεγκατασταση και το πρόγραμμα της gigabyte ( εγώ χρησιμοποιώ το extreme engine) Restart οπωσδήποτε!!! Θα κατεβάσεις τους τελευταίους driver της nvidia και θα τους εγκαταστήσεις Πρώτους και μετά το πρόγραμμα της gigabyte!!! Το πρόβλημα λύθηκε!!! Ελπίζω να βοήθησα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα