Gkortzias Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια θα ηθελα να παρω καποιες γνωμες για την αγορα σκουτερ για εντος πολης μετακινησης και σε κυβισμο οχι μεγαλυτερο απο 300κυβικα.Δηλαδη χοντρικα το ευρος των κυβικων να ειναι απο 150cc-300cc. Επειδη δεν εχω υπαρξει κατοχος μηχανης επιτρεψτε με μου να παραθεσω καποιους απο τους προβληματισμους μου για να μπορεσετε να μου απαντησετε ευχαριστω για τον χρονο σας!. 1)Η διαφορα στα κυβικα και στην οικονομια-δηλαδη αν αξιζει για εντος πολης μετακινησης να παω σε 300αρη μοτερ και αν ναι σε τι μαρκας απο το να παω σε 150αρη και να ειναι και λιγο πιο οικονομικο με ολα τα θετικα και αρνητικα που συνεπαγεται αυτο,.Επιπλεον αν υπαρχει οντως ουσιαστικη διαφορα τοσο σε επιδοσεις οσο και σε καταναλωση ( αυτα τα δυο πανε μαζι συνηθως.) 2)Service - Τι σερβις εχει ενα μηχανακι 150κυβικων και ενα 300ωμ ? υπαρχει διαφορα στην τιμη των ανταλλακτικων η οχι ? 3)MARKA(METAXEIΡΗΣΜΕΝΟ-ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ). Αρχικα να σας ενμερωσω οτι το Bugdet μου ειναι γυρο στις 2,5 χιλιαδες ευρο , αιντε βαρια βαρια να φτασει λιγο παραπανω. Η ερωτηση μου ειναι ποιες μαρκες ειναι οι καλυτερες και πιο αξιοπιστες σε αυτο το ευρος τιμων αν αξιζει να αγορασω ενα πιο μεγαλο μηχανακι στα 300cc μεταχειρησμενο η να δωσω τα ιδια και να παρω ενα καινουργιο με λιγοτερα κυβικα και μικροτερος χωρους. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Gkortzias
lary7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Με τα 300 κυβικά χοντρικά έχεις μια τελική 120+ χλμ οπότε μπορείς να πας ένα ταξιδάκι, να κινείσαι αρκετά πιο γρήγορα από φορτηγά- λεωφορεία. Τα 150 κυβικά έχουν τελική 100+ οπότε σε ταξίδι είναι πιο κουραστικά. Για αποκλειστικά μέσα σε πόλη τα 150 κυβικά θα σε πάνε άνετα, θα μπορείς να βγαίνεις πρώτος στα φανάρια, να ακολουθείς την κυκλοφορία και θα έχεις 1+λτ λιγότερο κατανάλωση από τα 300ρια. Στα σέρβις, τα 300 θέλουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με τα 150, απλά συνήθως είναι λίγο πιο ακριβά τα ανταλλακτικά. Αν το θέλεις μόνο για μέσα σε πόλη και υπάρχει αμάξι για τις εκδρομές τότε το 15ο θα σε καλύψει, επίσης 1000 φορες 150 καινούργιο με ABS παρά 300 μεταχειρισμένο χωρίς ABS. Από μάρκες, Honda -Yamaha είναι κορυφη και τα πιο ακριβά, Piaggio ελαφρώς πιο οικονομικά και μετά πάς σε Ασιάτες Kymco και Sym.
Gkortzias Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, lary7 είπε Με τα 300 κυβικά χοντρικά έχεις μια τελική 120+ χλμ οπότε μπορείς να πας ένα ταξιδάκι, να κινείσαι αρκετά πιο γρήγορα από φορτηγά- λεωφορεία. Τα 150 κυβικά έχουν τελική 100+ οπότε σε ταξίδι είναι πιο κουραστικά. Για αποκλειστικά μέσα σε πόλη τα 150 κυβικά θα σε πάνε άνετα, θα μπορείς να βγαίνεις πρώτος στα φανάρια, να ακολουθείς την κυκλοφορία και θα έχεις 1+λτ λιγότερο κατανάλωση από τα 300ρια. Στα σέρβις, τα 300 θέλουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με τα 150, απλά συνήθως είναι λίγο πιο ακριβά τα ανταλλακτικά. Αν το θέλεις μόνο για μέσα σε πόλη και υπάρχει αμάξι για τις εκδρομές τότε το 15ο θα σε καλύψει, επίσης 1000 φορες 150 καινούργιο με ABS παρά 300 μεταχειρισμένο χωρίς ABS. Από μάρκες, Honda -Yamaha είναι κορυφη και τα πιο ακριβά, Piaggio ελαφρώς πιο οικονομικά και μετά πάς σε Ασιάτες Kymco και Sym. Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σού απλώς η μόνη Μου ένσταση είναι ότι τα μηχανάκια μέχρι 200cc μοιάζουν πιο πολύ με παπάκια και είναι και πιο μικρά σε αντίθεση με ένα 300αρη beverly που είναι πιο κυριλέ μηχανάκι (το αγαπημένο μου παρεπιπτόντως) αλλά χωρίς τα ABS νομίζω. Ποια είναι η άποψη σού πάνω σε αυτό ;
tommy2486 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα φίλε μου. Έχω και εγώ παρόμοιο δίλημμα με εσένα. Είμαι ανάμεσα σε ένα Medley 150 καινούργιο και ένα beverly 300 2015+ μεταχειρισμένο. Θα είναι το πρώτο μου δίκυκλο για χρήση μέσα στην πόλη και έχω ήδη αυτοκίνητο για ποιο μεγάλες αποστάσεις. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από tommy2486
Gkortzias Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tommy2486 είπε Καλημέρα φίλε μου. Καλημέρα αδερφέ ! Έχεις να με συμβουλέψεςις κάτι πάνω στο θέμα;
mp123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Να πάρεις ότι θέλεις, να σου αρεσει, και να μπορείς να νοιωθεις άνετα ότι μπορείς να το οδηγήσεις.
VonLoutsos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στα 2,500 Ευρώ θα προτεινα να δεις SYM HD200 (έτσι νομίζω το λένε και δεν ξέρω αν έχει Abs). Καλή προσφορά θεωρώ το Beverly 300 με το Abs στα 4k. Και από την στιγμή που μπορείς να πάρεις μηχανάκι με abs παίρνεις με abs! Την πρώτη βροχερή μέρα στους γλιστερούς ελληνικούς δρόμους τα έβγαλε τα λεφτά τα έξτρα.
lary7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Gkortzias είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σού απλώς η μόνη Μου ένσταση είναι ότι τα μηχανάκια μέχρι 200cc μοιάζουν πιο πολύ με παπάκια και είναι και πιο μικρά σε αντίθεση με ένα 300αρη beverly που είναι πιο κυριλέ μηχανάκι (το αγαπημένο μου παρεπιπτόντως) αλλά χωρίς τα ABS νομίζω. Ποια είναι η άποψη σού πάνω σε αυτό ; To Piaggio Medley είναι σχεδον ιδιο με το Beverly, δεν χάνει σε εμφάνιση. Αντίθετα το Liberty δείχνει αρκετα "ελαφρύ". Σκέψου πως παλιά το Beverly έβγαινε απο 125 έως 500 κυβικα. Πας για μεσαίο scooter, και το Beverly είναι καλή επιλογή αλλά με το ποσό που διαθέτεις δεν θα το βρείς με ABS , καλύτερα Medley και για την μικρή κατανάλωση, το 300ρι καίει αρκετά.
neov Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, tommy2486 είπε Καλημέρα φίλε μου. Έχω και εγώ παρόμοιο δίλημμα με εσένα. Είμαι ανάμεσα σε ένα Medley 150 καινούργιο και ένα beverly 300 2015+ μεταχειρισμένο. Θα είναι το πρώτο μου δίκυκλο για χρήση μέσα στην πόλη και έχω ήδη αυτοκίνητο για ποιο μεγάλες αποστάσεις. κοιτα το beverly ειναι κορυφη για μενα ολοι αυτο εχουν και οχι αδικα ειναι τοσο ομορφο και ανετο. Αν μπορουσα να το παρω καινουργιο θα το επαιρνα απο εκει και περα σαφως περισσοτερη βενζινη σε σχεση με το middley αλλα πιστευω διαφορα και στην αποδοση. Τελος για μεσα στην πολη οπως ειπε ενα παιδι ειναι πολυ καλο και το 150αρη
Thaninho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Όταν λέμε για βενζίνη σε αυτά τα κυβικά (300) σε τι αριθμούς αναφερόμαστε; 4 5 6 7 παραπάνω;
Gkortzias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, arisg90 είπε Δες τα Sym Symphony ST200i και Jet14 200. Μεταξύ των δύο πιο θεωρείς πιο άνετο και εμφανίσιμο ;
alexakos89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να κανω και εγω την ερωτηση μου μην ανοιγω αλλο θεμα. Ειμαι με ενα παπι astrea grand σε αριστη κατασταση.Οδηγαω παπι 14 χρονια τωρα.απο τα 13 μου. Πριν ειχα GLX τωρα GRAND. Θελω ομως να παω σε σκουτερ διοτι μενω βυρωνα και η δουλεια μου ειναι μαρουσι. Παω χειμωνα καλοκαιρι με μηχανακι.ειτε βρεχει ειτε οχι δεν εχω τετοιο προβλημα. Οι διαδρομες που κανω ειναι απο σπιτι δουλεια και το αντιθετο. Βολτες στην αθηνα και το καλοκαιρι καμια παραλια εως αναβυσσο. Με ενδιαφερει η οικονομια και η συντηρηση να ειναι χαμηλη,και οσο δυνατον απροβληματιστο σαν μηχανακι. Προτιμω σκουτερ λογω ποδιας και ανεμοθωρακα μπροστα + ποδια αν χρειαστει+χωρους. Σκεφτομαι να παω σε SH 150. Απο την αλλη φοβαμαι μην ειναι μικρο και σκεφτομαι για BEVERLY 300. Τι προτεινετε και εσεις? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89
mp123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ότι άλλο εκτός από beverly και sh. Σαν πάπια είναι αυτά. Παπι είχες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα