Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτασε η ώρα να αλλάξω τα ηχεία μιας και μου φαίνεται το ενα μπροστα κάηκε (κανει ενα παραξενο θόρυβο) και τα πισω κάνουν παλι εναν παραξενο θόρυβο αλλα δεν ξερω αν ειναι γτ τρίζουν τα πλαστικά ή κάηκαν. Το αυτοκίνητο είναι corsa d. Οι διαστάσεις μπροστά ειναι 16.5cm ή αλλιώς 5.5 in και τα πισω 13cm. Δεν θέλω κάτι τρομερό σε ήχο, αλλά θα ήθελα να ακούγονται τουλάχιστον σαν αυτα που είχε. Τι ηχεία προτείνεται σε αυτές τις διαστάσεις;

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το πίσω δεξιά και είμαι στην ίδια αναζήτηση με εσένα.

Θες ένα σετ 2-way μπροστά (ίσως 3 αν έχεις και το κεντρικό ηχείο στη μέση του αυτοκινήτου ( ; )) και ένα σετ Coax πίσω, τώρα ποια... δεν έχω ιδέα.
Έχω ακούσει καλά λόγια για τα Hertz πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ulb είπε

Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το πίσω δεξιά και είμαι στην ίδια αναζήτηση με εσένα.

Θες ένα σετ 2-way μπροστά (ίσως 3 αν έχεις και το κεντρικό ηχείο στη μέση του αυτοκινήτου ( ; )) και ένα σετ Coax πίσω, τώρα ποια... δεν έχω ιδέα.
Έχω ακούσει καλά λόγια για τα Hertz πάντως.

Έχει και κεντρικό κατω απο το ταμπλό του αυτοκινήτου εμενα νομιζω. Θελει αλλαγη δηλαδή και αυτο; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Έχει και κεντρικό κατω απο το ταμπλό του αυτοκινήτου εμενα νομιζω. Θελει αλλαγη δηλαδή και αυτο; 

Δεν είναι απαραίτητο. Αν δεν έχει χαλάσει μην το αλλάξεις, ούτε εγώ θα το αλλάξω λογικά.
Αν επιλέξεις τριών δρόμων έχουν τρία ηχεία, σύνολο 6 δηλαδή (πάντα για μπροστά), οπότε περισσεύει ένα των μεσαίων συχνοτήτων. Νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι 2 δρόμων μπροστά και ομοαξονικά πίσω. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ulb είπε

Δεν είναι απαραίτητο. Αν δεν έχει χαλάσει μην το αλλάξεις, ούτε εγώ θα το αλλάξω λογικά.
Αν επιλέξεις τριών δρόμων έχουν τρία ηχεία, σύνολο 6 δηλαδή (πάντα για μπροστά), οπότε περισσεύει ένα των μεσαίων συχνοτήτων. Νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι 2 δρόμων μπροστά και ομοαξονικά πίσω. 

Μόλις μίλησα με ένα κατάστημα απο το τηλέφωνο για να μου τα περάσουν ποσο περιπου θα βγει και τι προτείνουν αυτοί. Μου είπε μια μαρκα ηχείων mg?!  Δεν κατάλαβα απο το τηλέφωνο...Μαζί με εγκατάσταση βάσεις κτλπ που μου ειπε ότι θα χρειαστούν να μπουν, 170 ευρω ολα μαζι. Ο ήχος που θα έχω μου είπε πως θα είναι πολύ καλύτερος από τα μανισια. Θα βάλει μπροστά 2 δρομων και πισω παλι 2 δρομων ομοαξονικα διαιρούμενα αν κατάλαβα καλά. Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου απο τιμες κτλπ ειναι ενταξει σύμφωνα με αυτά που θα βάλει?

Δημοσ.

MG; Πρώτη φορά τα ακούω.
Στα λεφτά αυτά δεν κοιτάς μήπως βρεις κάτι σε Hertz πχ που είναι δοκιμασμένα και ακούγονται καλά λόγια;

Επίσης αν πιάνουν τα χέρια σου πέρασε τα μόνος σου. Τα πλαστικά στις πόρτες (τουλάχιστον μπροστά) βγαίνουν πανεύκολα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ulb είπε

MG; Πρώτη φορά τα ακούω.
Στα λεφτά αυτά δεν κοιτάς μήπως βρεις κάτι σε Hertz πχ που είναι δοκιμασμένα και ακούγονται καλά λόγια;

Επίσης αν πιάνουν τα χέρια σου πέρασε τα μόνος σου. Τα πλαστικά στις πόρτες (τουλάχιστον μπροστά) βγαίνουν πανεύκολα.

Ξέρω ελεγα να τα περάσω μονος αλλα τα πισω με φοβίζουν πολυ γιατί έχω το 3θυρο 😁 δεν ήταν mg τα έψαξα δεν βρήκα τίποτα ούτε καν στο site του μαγαζιού του οποτε κατι αλλο ειπε απλα μου ακούστηκε ετσι. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Ξέρω ελεγα να τα περάσω μονος αλλα τα πισω με φοβίζουν πολυ γιατί έχω το 3θυρο 😁 δεν ήταν mg τα έψαξα δεν βρήκα τίποτα ούτε καν στο site του μαγαζιού του οποτε κατι αλλο ειπε απλα μου ακούστηκε ετσι. 

Θέλει ξήλωμα το μισό αμάξι για τα πίσω και η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να σκέφτομαι πως θα τα αλλάξω :P

Δες στο site του τι μάρκες έχεις μήπως βρεις κάποιο μοντέλο ή μάρκα να φέρνει στο "MG".

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ulb είπε

Θέλει ξήλωμα το μισό αμάξι για τα πίσω και η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να σκέφτομαι πως θα τα αλλάξω :P

Δες στο site του τι μάρκες έχεις μήπως βρεις κάποιο μοντέλο ή μάρκα να φέρνει στο "MG".

Αυτό εκανα τοση ωρα 😂 η πιο κοντινή μαρκα ηχείων νομιζω πως ειναι η mtx, τωρα ειχε και κάποια alpine και ground zero που έχουν μοντέλα ηχείων που ισως μοιαζουν με αυτό που είπε😂 οι τιμές συμβαδιζουν με αυτά που μου ειπε. Θα το σκεφτώ παντως να τα περάσω μόνος μου.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, manousos82003 είπε

Βαλε Hertz, εχουν καλη αντοχη με ενισχυτες!

Δεν θέλω ούτε ενισχυτές ουτε τίποτα. Θελω απλα να αλλάξω τα ηχεία μιας και αυτά που έχω οπως ειπα χάλασαν. Θελω κατι σε ήχο οπως τα μανισια που δεν ήταν άσχημα αλλα εφόσον θα τα αλλάξω δεν θα έλεγα να είναι και λίγο καλύτερα. Μιας και όλοι προτείνεται hertz τα χαρακτηριστικά σε αυτά είναι καλα; 

https://www.skroutz.gr/s/2323913/Hertz-Dieci-Coax-DCX-165-3.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, RedPriest είπε

Δεν θέλω ούτε ενισχυτές ουτε τίποτα. Θελω απλα να αλλάξω τα ηχεία μιας και αυτά που έχω οπως ειπα χάλασαν. Θελω κατι σε ήχο οπως τα μανισια που δεν ήταν άσχημα αλλα εφόσον θα τα αλλάξω δεν θα έλεγα να είναι και λίγο καλύτερα. Μιας και όλοι προτείνεται hertz τα χαρακτηριστικά σε αυτά είναι καλα; 

https://www.skroutz.gr/s/2323913/Hertz-Dieci-Coax-DCX-165-3.html

Tα Opel εχουν υποδοχη για tweeter οποτε αυτα:

Για πισω:

http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=2248&ccid=9&cpid=81&t=9-

Για μπροστα:

http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=2249&ccid=9&cpid=81&t=9-

Γενικοτερα να κοιταξεις να εχουν μεγαλη ευαισθησια αφου δεν θα βαλεις ενισχυτη....Πανω απο 91dB....

Εγω τα εχω με ενισχυτη, οτι αλλη μαρκα εβαλα καηκαν, αυτα αντεχουν ακομα :)

Υ.Γ. Απλα να ξερεις εκ των προτερων, υπαρχει ενα ενδεχομενο να ακουγονται πιο χαμηλα....Δηλαδη εκει που ακουγες καλα στο 40, τωρα μπορει να χρειαστει να το εχεις στο 44.

Τα aftermarket ηχεια παντα εχουν μεγαλη ισχυ εισοδου."Για να φτιαξει' μπαινεις στο τρυπακι του ενισχυτη....

Επεξ/σία από manousos82003

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...