spirosR2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ. Ενδιαφερομαι να αγορασω μια νεα 4κ τηλεοραση κυριως lg και εχω καταληξει σε αυτην https://www.skroutz.gr/s/11972512/LG-43UJ6517.html αυτο που δε ξερω ειναι οτι η συγκεκριμενη σε πολλα σαιτ γραφουν οτι εχει τεχνολογια direct led και οχι edge led οπως οι υπολοιπες επισης καπου διαβασα οτι δεν εχει ips panel. Απο την αλλη διαβασα οτι με direct led panel τα μαυρα θα ειναι καλυτερα και οχι ξεθωριασμενα οπως στις ips. Μπορειτε να μου πειτε σχετικα αν θα ειναι καλη τηλεοραση και αν αξιζει η αγορα της? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από spirosR2
alexakos89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spirosR2 είπε Καλησπερα στο φορουμ. Ενδιαφερομαι να αγορασω μια νεα 4κ τηλεοραση κυριως lg και εχω καταληξει σε αυτην https://www.skroutz.gr/s/11972512/LG-43UJ6517.html αυτο που δε ξερω ειναι οτι η συγκεκριμενη σε πολλα σαιτ γραφουν οτι εχει τεχνολογια direct led και οχι edge led οπως οι υπολοιπες επισης καπου διαβασα οτι δεν εχει ips panel. Απο την αλλη διαβασα οτι με direct led panel τα μαυρα θα ειναι καλυτερα και οχι ξεθωριασμενα οπως στις ips. Μπορειτε να μου πειτε σχετικα αν θα ειναι καλη τηλεοραση και αν αξιζει η αγορα της? Είναι ips direct led.το καλό με τις ips είναι πο γωνιές θέασης και λίγο καλύτερα χρώματα. Οι VA είναι καλύτερο πάνελ με καλύτερη αντίθεση, μαύρα, φωτεινότητα. Δεν έχουν καλή γωνία θέασης. στις IPS δεν βλέπεις μαύρο μόνο γκρι. Μεγάλη πιθανότητα λόγο συστοιχία των πιξελ να χάνει φως από μερικά σημεία. προτεινεται για σαλόνι με φωτισμό , καταστήματα,και μεγάλα σαλόνια που καθεται πλαγιά κόσμος. Το direct led είναι καλύτερο διότι έχει τον φωτισμό πίσω από τα πιξελ και όχι από τα πλαγιά. Έτσι ανάβει εκεί που πρέπει το φως και όχι όλο το πλαϊνό. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από alexakos89 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα