tz3s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Αλλαξα την καρτα μου και εβαλα μια rx570.. απο τοτε ομως εχω θεμα. Απ' οτι εχω καταλαβει, μετα απο καθε εκκινηση του συστηματος αμα δεν βγαλω ενα απο τα καλωδια των ηχειων, δεν δουλευουν. Κατι διαβασα οτι οι drivers της νεας καρτα επηρεαζουν αλλα δεν καταφερα να βρω λυση μονιμη.. Εχω προσπαθησει τα απλα, "ορισμος προεπιλογης κτλ.." αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο... Εχει κανεις την λυση?
Crybal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν ξεκινας το pc,πριν πειραξεις οτιδηποτε κανε αριστερο κλικ στο εικονιδιο του ηχου...τι εχει σαν επιλογή? (υποθετω οτι εχεις win 10?) Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από Crybal
tz3s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, Crybal είπε Οταν ξεκινας το pc,πριν πειραξεις οτιδηποτε κανε αριστερο κλικ στο εικονιδιο του ηχου...τι εχει σαν επιλογή? (υποθετω οτι εχεις win 10?) Δεν μου είχε τα ηχεία. Δοκίμασα τα πάντα, δεν βρήκα καμία λύση. Μόνο αμα έβγαζα και ξαναβάζα τα καλώδια των ηχείων έπαιρναν ήχο και μετά από μια επανεκκινηση του συστήματος Δν δούλευαν πάλι. Κατέληξα να διαγράψω τους drivers της κάρτας και να τους κάνω εγκατάσταση αλλά χωρίς το πρόγραμμα ήχου της AMD
kriosgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Το είχα πάθει κι εγώ αυτό παλαιότερα. Δεν θυμάμαι με ποια κάρτα μιας και με windows σταμάτησα να ασχολούμαι από το 2015. Το πρόβλημα το δημιουργούσε ο Hdmi driver επειδή έστελνε ήχο η κάρτα μέσω hdmi κι απομόνωνε την έξοδο ήχου της motherboard που είχα τα συνδεδεμένα τα ηχεία. Με τον ίδιο τρόπο το αντιμετώπισα. Έβγαλα τους drivers της κάρτας και μετά εγκατέστησα σκέτο τον driver χωρίς τα υπόλοιπα μπλιμπλίκια. 😊 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα