IoakeimVasios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα εχω μια ερωτηση,αξιζει η επενδυση στην καρτα ηχου του τιτλου σε σχεση με την onboard καρτα ηχου? Επισης ενδιαφερομαι αρκετα να μαθω αν εκτος απο την ποιοτητα θα αυξηθει και το volume των ηχειων.Ειμαι δεκτος σε προτασεις για καποια διαφορετικη μεχρι 50 ευρω Ευχαριστω
7700K Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, IoakeimVasios είπε Καλησπερα εχω μια ερωτηση,αξιζει η επενδυση στην καρτα ηχου του τιτλου σε σχεση με την onboard καρτα ηχου? Επισης ενδιαφερομαι αρκετα να μαθω αν εκτος απο την ποιοτητα θα αυξηθει και το volume των ηχειων.Ειμαι δεκτος σε προτασεις για καποια διαφορετικη μεχρι 50 ευρω Ευχαριστω Οι onboard καρτες ειναι κυριολεκτικα για πεταμα για οσους διαθετουν ποιοτικο ηχητικο συστημα , πλην της αυξησης της εντασης θα καταλαβεις μεγαλη διαφορα σε ολο το μηκος των συχνοτητων Τωρα σε ηχεια του 10 η 50αρικου δεν αξιζει η αλλαγη 1
vasilissioros18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Αναλογα τα ηχεια/ακουστικα σου.Η αληθεια ειναι οτι θα δεις τεραστιες διαφορες αναλογα βεβαια κ ποια καρτα ηχου κοιτας.
IoakeimVasios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Τα ηχεια που εχω ειναι τα Edifier M3600D και η καρτα που εχω σταμπαρει ειναι η Creative Sound Blaster Audigy RX. Επισης μια ερωτηση,αυτες οι καρτες ειναι για pcie x1, και θελω να ρωτησω υπαρχει προβλημα να μπει σε μια pcie x8 επειδη δεν χωραει στη pcie x1 (λογω gpu) Ευχαριστω
Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, IoakeimVasios είπε Τα ηχεια που εχω ειναι τα Edifier M3600D και η καρτα που εχω σταμπαρει ειναι η Creative Sound Blaster Audigy RX. Επισης μια ερωτηση,αυτες οι καρτες ειναι για pcie x1, και θελω να ρωτησω υπαρχει προβλημα να μπει σε μια pcie x8 επειδη δεν χωραει στη pcie x1 (λογω gpu) Ευχαριστω Ότι χωραει, μια χαρα χωραει αλλά ίσως ρίξει την θύρα της κάρτας γραφικών σε ταχύτητα Χ8.
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Πώς και δεν έγινε χαμός με αυτό το θέμα, που οι μισοί θεωρούν ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στον ήχο μεταξύ dedicated και onboard και οι άλλοι μισοί το αντίθετο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα