Giannis Klrs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ή και περισσότερα συστήματα ηχείων για υπολογιστή ( Tweeter και Bass, δηλαδή όλο το πακέτο ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Giannis Klrs είπε Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ή και περισσότερα συστήματα ηχείων για υπολογιστή ( Tweeter και Bass, δηλαδή όλο το πακέτο ). budget ? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis Klrs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Κάτω από 100. Αυτό που σκέφτομαι βέβαια είναι "ό,τι καλύτερο σε χαμηλή τιμή" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 εγώ αυτα εχώ και ειμαι πολυ ικανοπιησμενος για games.music,movies και γενικα multimedia εφαρμογες https://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα