Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. επιτελους πηρα καποια φθηνα usb και επιτελους ηρθε η ωρα να φτιαξω κανα 2 στικακια που θα τα εχω bootable με χρησιμα προγραμματα, για ωρα αναγκης.

καπου βρηκα και ενα προγραμμα που μπορεις στο ιδιο στικακι να κανεις Moynt πολλα iso οποτε θα εχω σε ενα πολλα iso και θα μπουταρω απο οποιο θελω. το θεμα ειναι μιας και εχω πολυυυυυ καιρο να ασχοληθω με αυτα, και σιγουρα μου διαφευγουν, ποια ειναι τα πιο χρησιμα iso?

(καλα σιγουρα καταρχας θα φτιαξω και ενα με windows 7 αλλα αυτο ειναι ασχετο). παλια ειχα θυμαμαι το Hirens boot cd  και ειχα φτιαξει και το Gparted.

υπαρχει κατι πιο εξελιγμενο και με νεοτερες εκδοσεις προγραμματων κτλ?

δεν με νοιαζει να εχω 2-3 αιζο, αρκει να εχω οτι πιθανοτατα θα μου χρειαστει σε περιπτωση βλακειας. απο mem test μεχρι mbr fixers, data rescue, windows repair, κτλ κτλ

ευχαριστω πολυ. σιγουρα θα ειστε πιο εμπειροι απο το να κανω ενα σερτς και να βρω 200 αιζο αλλα ολα να ειναι απαρχειωμενα κτλ κτλ. γινεται ενα χαος στο γκουγκλ οταν ψαχνω για τετοια.

υγ. αν ειχα και μια linux εγκατασταση σε στικακι, ποια θα προτεινατε? ειμαι εντελως ασχετος οποτε θα θελα μια εγκατασταση πολυ πολυ φιλικη προς τον χρηστη. ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όταν λες "φθηνά usb", εννοείς από Κίνα; 🤔

Πρόσεχε τα αυτά.

ισχυει. ειχα μια καρτα microsd 64gb μαρκα ουτε που ελεγε, περασα κατι αρχεια γυρω στα 20gb και τα εχασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο κι εγώ και αρκετοί γνωστοί και φίλοι με "φθηνά" στικάκια από Κίνα

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια μάρκα; Αν θέλεις δώσε ένα λινκ.

Εγώ πάντως έχω πάντα μαζί μου το hirens boot dvd restored edition σε ένα usb.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Οπότε... Κινέζικο! Εύχομαι να σου βγουν σωστά.
Κατέβασε και αποσυμπίεσε το chkflash. Τρέξε το πρόγραμμα με ένα άδειο στικάκι συνδεμένο και πάτα Start (όλα στα defaults). Περίμενε να τελειώσει και δες αν όλα πάνε σωστά. Αν τελειώσει χωρίς σφάλμα επανέλαβε με άλλο άδειο. Εναλλακτικά, μπορείς να τα ελέγξεις και με το USB flash drive tester.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΟΚ. Απλά, για να μη βρεθείς σε άσχημη θέση έλεγξε τα όλα ή τουλάχιστον 2-3 για να δεις αν όντως είναι στο μέγεθος που αναφέρουν. Αν τα προγράμματα που σου πρότεινα βγάλουν σφάλματα στους ελέγχους άνοιξε αμέσως υπόθεση και κατάγγειλε τα ως counterfreit και απαίτησε τα λεφτά σου πίσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...