burnin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα παιδια. επιτελους πηρα καποια φθηνα usb και επιτελους ηρθε η ωρα να φτιαξω κανα 2 στικακια που θα τα εχω bootable με χρησιμα προγραμματα, για ωρα αναγκης. καπου βρηκα και ενα προγραμμα που μπορεις στο ιδιο στικακι να κανεις Moynt πολλα iso οποτε θα εχω σε ενα πολλα iso και θα μπουταρω απο οποιο θελω. το θεμα ειναι μιας και εχω πολυυυυυ καιρο να ασχοληθω με αυτα, και σιγουρα μου διαφευγουν, ποια ειναι τα πιο χρησιμα iso? (καλα σιγουρα καταρχας θα φτιαξω και ενα με windows 7 αλλα αυτο ειναι ασχετο). παλια ειχα θυμαμαι το Hirens boot cd και ειχα φτιαξει και το Gparted. υπαρχει κατι πιο εξελιγμενο και με νεοτερες εκδοσεις προγραμματων κτλ? δεν με νοιαζει να εχω 2-3 αιζο, αρκει να εχω οτι πιθανοτατα θα μου χρειαστει σε περιπτωση βλακειας. απο mem test μεχρι mbr fixers, data rescue, windows repair, κτλ κτλ ευχαριστω πολυ. σιγουρα θα ειστε πιο εμπειροι απο το να κανω ενα σερτς και να βρω 200 αιζο αλλα ολα να ειναι απαρχειωμενα κτλ κτλ. γινεται ενα χαος στο γκουγκλ οταν ψαχνω για τετοια. υγ. αν ειχα και μια linux εγκατασταση σε στικακι, ποια θα προτεινατε? ειμαι εντελως ασχετος οποτε θα θελα μια εγκατασταση πολυ πολυ φιλικη προς τον χρηστη. ευχαριστω πολυ
jim_p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Εδω εισαι https://www.insomnia.gr/forums/topic/645931-εναλλακτικό-σύγχρονο-boot-cd-usb-αντί-για-hirens-uefi-support/ 1
burnin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 χιλια ευχαριστω φιλε. δεν μου το εδειξε το σερτς. νασαι καλα
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Όταν λες "φθηνά usb", εννοείς από Κίνα; 🤔 Πρόσεχε τα αυτά. 1
Alex-V Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, micos000 είπε Όταν λες "φθηνά usb", εννοείς από Κίνα; 🤔 Πρόσεχε τα αυτά. ισχυει. ειχα μια καρτα microsd 64gb μαρκα ουτε που ελεγε, περασα κατι αρχεια γυρω στα 20gb και τα εχασα.
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ίδιο κι εγώ και αρκετοί γνωστοί και φίλοι με "φθηνά" στικάκια από Κίνα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από micos000
burnin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 πηρα αυτη τη μαρκα που επαιζε στις προσφορες παιδια
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια μάρκα; Αν θέλεις δώσε ένα λινκ. Εγώ πάντως έχω πάντα μαζί μου το hirens boot dvd restored edition σε ένα usb. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από micos000
burnin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, micos000 είπε Ποια μάρκα; Αν θέλεις δώσε ένα λινκ. Εγώ πάντως έχω πάντα μαζί μου το hirens boot dvd restored edition σε ένα usb. https://www.insomnia.gr/forums/topic/686834-eaget-s30-32gb-usb-30-stick-alumetall-dresslily-448€-ξανα-διαθεσιμο/
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Οπότε... Κινέζικο! Εύχομαι να σου βγουν σωστά. Κατέβασε και αποσυμπίεσε το chkflash. Τρέξε το πρόγραμμα με ένα άδειο στικάκι συνδεμένο και πάτα Start (όλα στα defaults). Περίμενε να τελειώσει και δες αν όλα πάνε σωστά. Αν τελειώσει χωρίς σφάλμα επανέλαβε με άλλο άδειο. Εναλλακτικά, μπορείς να τα ελέγξεις και με το USB flash drive tester. 1 1
micos000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Αν τελικά κάνεισ τους ελέγχους θα ήθελα ένα update στο thread με τα αποτελέσματα.
burnin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 θα κανω φιλε. απλα τα φλασακια εχουν παραγγελθει αλλα δεν εχουν ακομα φτασει στα χερια μου
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 ΟΚ. Απλά, για να μη βρεθείς σε άσχημη θέση έλεγξε τα όλα ή τουλάχιστον 2-3 για να δεις αν όντως είναι στο μέγεθος που αναφέρουν. Αν τα προγράμματα που σου πρότεινα βγάλουν σφάλματα στους ελέγχους άνοιξε αμέσως υπόθεση και κατάγγειλε τα ως counterfreit και απαίτησε τα λεφτά σου πίσω. 1
burnin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 φιλε μολις ερθουν θα σου πω ακριβως τι παιζει. να εισαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα