nik0laus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες τα φώτα σας παρακαλώ Τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο με τον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας και ιντερνετ και σκέφτομαι να προχωρήσω σε συμβόλαιο Triple Play internet-σταθερό -ΤV σε Vodafone ή Wind λόγω καναλιών Novasports που περιέχουν στα αντίστοιχα πακέτα και ίσως αναβάθμιση σε vdsl έως 50 Μbps που παίζει στην περιοχή μου Αυτή τη στιγμή είμαι στη Wind με έως 24Mbps (κλειδώνω στα 9.6 -10 ). Από κόστος είναι περίπου στα ίδια.. Η ερώτησή μου αφορά κυρίως το θέμα ποιότητας σύνδεσης- μετάδοσης , ευκολία χειρισμού κλπ Επίσης αναφέρουν ότι η γραμμή είναι 50/5 To έως 50 θα είναι 39-40 ή μπορεί να είναι και 12-13 οπότε δεν θα έχει λόγο να ασχοληθώ καθώς το κόστος είναι μεγαλύτερο , τη στιγμή που με το 9-10 που κλειδώνω τώρα κάνω μια χαρά τη δουλειά μου (απλό σερφάρισμα, streaming YTube Κλπ) και από ότι αναφέρουν επαρκει και για την ΤV ? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από nik0laus
Dinoel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Καταρχήν τώρα άρχισαν να δίνουν vdsl στην περιοχή σου? αν ναι τότε θα μπήκαν και οι νέες καμπίνες. Αν το γνωρίζεις πες μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πας σε 50άρι και να είσαι στο 12-13. Στην σπάνια περίπτωση που θα είσαι μπορείς να το γυρίσεις σε 24 ή 30 αν είσαι κοντά σε ταχύτητα, χωρίς να χρεωθείς κάτι. Για την τηλεόραση δεν μπορώ να σου πω πολλά, το σίγουρο είναι ότι και με adsl μια χαρα παίζει. Απλώς με adsl δεν θα μπορείς ταυτόχρονα να έχεις ανοιχτές άλλες συσκευές όταν βλέπεις τηλεόραση.
prometheas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Εφόσον θα πάρεις από καμπίνα λογικά θα συγχρονίζεις πολύ κοντά στα 50/5 ανεξαρτήτως παρόχου και με δεδομένο οτι η εσωτερική σου εγκατάσταση είναι σωστή. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, η Wind σου δίνει 12 μήνες δωρεάν Netflix αν αναβαθμίσεις σε VDSL + Wind Vision. Επειδή είσαι ήδη πελάτης μπορείς να αρχίσεις να τους πιέζεις για μια καλή προσφορά αφήνοντας να εννοηθεί οτι εξετάζεις να κάνεις φορητότητα στην Vodafone...
nik0laus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας Βρίσκομαι Αθήνα, Αργυρούπολη, και εχει αρκετό καιρο που ειναι διαθεσιμο vdsl στη περιοχή. 24 adsl και 50 vdsl ειναι διαθέσιμα
LeoTheAkuma Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Εβαλε ο πατέρας μου στο πατρικό μου wind vision full pack με 45 ευρώ το Μην με VDSL 50 + κάτι τηλέφωνα και το fuck pack βγαίνει 15 ευρώ το μήνα. 30 το vdsl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα