MasterX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Λοιπον, το προβλημα εχει ως εξης: Σε παλιο λαπτοπ του αδελφου μου, αλλαξα τον δισκο με ενα νεο SSD.. εκανα clean install Win7.. Και τωρα τον παλιο του δισκο τον εβαλα σε HDD case και τον εκανα εξωτερικο.. Τον συνδεω στον υπολογιστη μου με το USB και θελω να αντιγραψω αρχεια που ειχε στο Desktop του.. ΑΛΛΑ.. αυτο δεν ειναι δυνατο γιατι οταν παω να μπω στο φακελο Desktop αυτου του δισκου, επειδη ειναι shortcut με πεταει στο Desktop του δικου μου (του C δηλαδη) οποτε δεν εχω προσβαση!!! υπαρχει τροπος να δω που ειναι αυτα τα αρχεια αποθηκευμενα στο δισκο;;;; προσπαθω να βρω τον πραγματικο φακελο αλλα τζιφος... Τι κανω;;; το ιδιο ισχυει και για τον φακελο Documents που και εκει θελω προσβαση..
asmilon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Πας δηλαδη στον παλιο δισκο στο <Drive:>\Users\<ONOMΑ ΧΡΗΣΤΗ> και το Desktop ειναι shortcut; Δεν εχει αλλους φακελους εκει;
MasterX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 τελικα βρεθηκε λυση.. εγω πηγαινα μεσα απο το Total Commander καθως δεν μου αρεσει να χρησιμοποιω File Explorer.. Δοκιμασα και απο File Explorer και εκανε καμποση ωρα ωστε να αλλαξει τα δικαιωματα και τελικα τα ανοιξε
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Αν έτρεχες τον commander σαν διαχειριστής ίσως θα στο έκανε κι αυτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα