AntiCambeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Η ACS το δεχεται παντως. Προσφατα το εχω κανει. Σε αυτη την περιπτωση το δεμα παραλαμβανεται απο το καταστημα της courier και οχι στο σπιτι σου. Δεν θα ζητησεις να δεις ενα κουτι σφραγισμενο αλλα να ανοιξεις και το κουτι. Η courier δεν εχει σχεση. Θα σε αφησει να ανοιξεις το κουτι της συσκευασιας μεταφορας. Το τι θα ελεγξεις αφορα εσενα και τον πωλητη μονο. Η courier ειναι απλα ο μεταφορεας. Ανοιγεις το κουτι της μεταφορας, βγαζεις το σφραγισμενο κουτι του κινητου, ανοιγεις το κουτι και ελεγχεις το κινητο (οσο μπορεις). Εαν θεωρεις οτι ειναι ενταξει το πληρωνεις. Εαν εχεις βασιμες υποψιες οτι δεν ειναι το αφηνεις και φευγεις. Οχι φυσικα γιατι απλα μετανιωσες. Και χερι με χερι να ηταν η αγορα δεν θα μπορουσες να κανεις κατι αλλο. Αλλα γενικα τετοιες αγγελιες βρωμανε. Δεν εχουν καλο τελος. Εαν ομως το δεχεται ο πωλητης δοκιμασε το. Δεν χανεις κατι. Βρες ομως τροπο να ελεγξεις το IMEI του επι τοπου. Ισως ο τύπος να εννοεί έλεγχο μέσω courier.Αν δεν έχει απόδειξη απο μεγάλη αλυσίδα όπως γράφει με 1 τηλέφωνο στην Samsung μαθαίνω χώρα προορισμού αν όντως είναι για Ε.Ε. Ετσι θα το κάνω,αν μου πεί μαμου σουτου τέλος.Επίσης αν έχει συνεννοηθεί με το courier να μην μπορώ να ανοίξω το κουτί του κινητού τέλος. 9 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε https://www.imei.info/ Εδώ πχ. Μόλις έβαλα το IMEI του κινητού μου που είναι εισαγωγή απο Samsung και έβγαλε το μοντέλο και το S/N.Πως φαίνεται η χώρα προορισμού; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από AntiCambeR
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ισως ο τύπος να εννοεί έλεγχο μέσω courier.Αν δεν έχει απόδειξη απο μεγάλη αλυσίδα όπως γράφει με 1 τηλέφωνο στην Samsung μαθαίνω χώρα προορισμού αν όντως είναι για Ε.Ε. Ετσι θα το κάνω,αν μου πεί μαμου σουτου τέλος.Επίσης αν έχει συνεννοηθεί με το courier να μην μπορώ να ανοίξω το κουτί του κινητού τέλος. Μόλις έβαλα το IMEI του κινητού μου που είναι εισαγωγή απο Samsung και έβγαλε το μοντέλο και το S/N.Πως φαίνεται η χώρα προορισμού; Δεν ξέρω για online check, αλλά για να δεις τώρα το δικό σου, πήγαινε settings, about phone, software information και δες τι σου λέει κάτω στο "Service provider SW ver" Αν σου λέει EUR/EUR/EUR/EUR, είναι ελληνικό. Μπες και πες μου τι σου λέει.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε Δεν ξέρω για online check, αλλά για να δεις τώρα το δικό σου, πήγαινε settings, about phone, software information και δες τι σου λέει κάτω στο "Service provider SW ver" Αν σου λέει EUR/EUR/EUR/EUR, είναι ελληνικό. Μπες και πες μου τι σου λέει. Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο κινητό μου,είναι με την 4.4.4. Το έχω πάρει απο Vodafone και βάσει του S/N που ρώτησα στην Smartec είναι για Ελλάδα.
saruman123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Μόλις έβαλα το IMEI του κινητού μου που είναι εισαγωγή απο Samsung και έβγαλε το μοντέλο και το S/N.Πως φαίνεται η χώρα προορισμού; Κάθε υλικολογισμικό έχει κωδικό επιστολής. Με αυτόν τον κώδικα μπορούμε να ελέγξουμε το είδος του landcode στο firmware. Παράδειγμα: έκδοση I5700 - I5700XEIL5 Δεκέμβριος 2009 XE = Βουλγαρία, Εσθονία, Καζακστάν, Λιθουανία, Ρωσία, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο I = 2009 L = Δεκέμβριος 5 = Έκδοση Γλώσσες = en, et, lt, lv, ru, uk (az, bg, de, fr, ka, kk, mk, Μπορείς να τα βρεις από εδώ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=800257 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
Alexandros7474 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) LG G6 αγαπητέ και να έχει καλύτερη άποψη μπες στο YouTube να δεις συγκριτικά σε φωτογραφίες με αλλά κινητά . Το συγκρίνουν με s8 κυρίως . Όσο για τον φίλο που έχει γράψει 5 post για το pixel xl και το s7 και ότι εινια καλύτερα σε φωτογραφία του lg g6 είναι ανέπαφος . Ειχα και τα 3 στην κατοχή μου Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Alexandros7474 1
kp1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alexandros7474 είπε LG G6 αγαπητέ και να έχει καλύτερη άποψη μπες στο YouTube να δεις συγκριτικά σε φωτογραφίες με αλλά κινητά . Το συγκρίνουν με s8 κυρίως . Όσο για τον φίλο που έχει γράψει 5 post για το pixel xl και το s7 και ότι εινια καλύτερα σε φωτογραφία του lg g6 είναι ανέπαφος . Ειχα και τα 3 στην κατοχή μου Φιλε μου δν ισχυει τσεκαρε και το dxomark ξερει καλυτερα απο εμας γτ τα μετραει σε ιδιες συνθηκες..!!καλυτερο pixel xl-s7 απο LG G6... 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ισως ο τύπος να εννοεί έλεγχο μέσω courier.Αν δεν έχει απόδειξη απο μεγάλη αλυσίδα όπως γράφει με 1 τηλέφωνο στην Samsung μαθαίνω χώρα προορισμού αν όντως είναι για Ε.Ε. Ετσι θα το κάνω,αν μου πεί μαμου σουτου τέλος.Επίσης αν έχει συνεννοηθεί με το courier να μην μπορώ να ανοίξω το κουτί του κινητού τέλος. Μόλις έβαλα το IMEI του κινητού μου που είναι εισαγωγή απο Samsung και έβγαλε το μοντέλο και το S/N.Πως φαίνεται η χώρα προορισμού; Φιλε τσεκαρε αν ειναι οκ το s7 στα 210€+μονο απο κοντα...!Αλλιως δες pixel xl 280€ νομιζω εχει καινουριο+δες+καμια αγγελια και inso επαιζε ενα καλο pixel xl 128gb κιολας αν δεν κανω λαθος.. Δειτε την βαθμολογια στο dxomark(ειδικο σε φωτο-βιντεο)+ για τα 3 κινητα LG G6 GOOGLE PIXEL XL+SAMSUNG S7+κρινετε.. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από kp1
26ska Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, daPro είπε Το mi note 3 όντως έχει τόσο καλή κάμερα? Έχει πολύ καλή κάμερα.
AntiCambeR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, kp1 είπε Φιλε μου δν ισχυει τσεκαρε και το dxomark ξερει καλυτερα απο εμας γτ τα μετραει σε ιδιες συνθηκες..!!καλυτερο pixel xl-s7 απο LG G6... Φιλε τσεκαρε αν ειναι οκ το s7 στα 210€+μονο απο κοντα...!Αλλιως δες pixel xl 280€ νομιζω εχει καινουριο+δες+καμια αγγελια και inso επαιζε ενα καλο pixel xl 128gb κιολας αν δεν κανω λαθος.. Δειτε την βαθμολογια στο dxomark(ειδικο σε φωτο-βιντεο)+ για τα 3 κινητα LG G6 GOOGLE PIXEL XL+SAMSUNG S7+κρινετε.. Απο You Tube videos πάντως φαίνεται οτι το καλύτερο σε κάμερα είναι το S8,μετά το Google Pixel XL και τρίτο το LG G6.Το S7 πρέπει να είναι στα ίδια η λίγο καλύτερο σε κάμερα απο το Pixel. Είναι θέμα συνδυασμού hardware+software,αν η συσκευή υστερεί σε 1 απο τα 2 φαίνονται οι αδυναμίες-ατέλειες.Πχ το LG G6 τρέμει όταν είναι στο zoom,στο S8 όχι.Το LG είναι καλό σε low light και σε χρώματα.Η μπροστά κάμερα είναι ψιλοχάλια. Το Pixel έχει καλό white balance και λεπτομέρεια αλλά χάνει σε αντίθεση και χρώματα σε σχέση με το S8,είδα κάποιες φωτογραφίες.Το Pixel σε κάποιες περιπτώσεις βγάζει κιτρινίλα και άχρωμες φωτογραφίες,κατώτερο απο S8 πχ την νύχτα σε δρόμο με κολώνες φωτισμού. Ισως σε μερικές περιπτώσεις το LG σε σχέση με το Pixel να υπερτερεί η το 1 η το άλλο. Στο βίντεο πάλι υπερτερεί το S8 λόγω OIS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα