Sasuke_Uchiha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Απο software support θα φτάσει μέχρι Android 10; Σε κάμερα σε σχέση με το S7;Φαίνεται πως το S7 έχει μικρότερο διάφραγμα που νομίζω πως είναι καλύτερα+OIS. Ομως το S7 θα μείνει στην 8.Το έχω βρεί σφραγισμένο στα 230€ με εγγύηση 2 χρόνια και στο φόρουμ έχει 230-300 μεταχειρισμένο η και με σπασμένη οθόνη. Ένα Galaxy S8, έχει καινούριο 370-380 ευρώ. (Bestprice, στο σκρουτζ έχει 400+) Αν ψάξεις καλά, εύκολα βρίσκεις μεταχειρισμένο και με 300 και πίστεψε με, θα δεις φωτογραφιάρες αν βάλεις και gcam. Έχω S9 και ζηλεύω έναν φίλο μου που έχει gcam και βγάζει σχεδόν καλύτερες απ το S9 μου (Μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν τελειοποιήσει την gcam για το S9!) Άρα, αν είναι να δώσεις πάνω από 250, βάλε άλλα 50 και πήγαινε προς τα εκεί. Αν πάλι θες να πάρεις κάτι φθηνότερο, τσίμπα ένα S7 Edge. Lag και αηδίες ξέχασε τα, δεν υπάρχουν σ αυτά τα κινητά, δεν είναι σαν την σειρά των galaxy J και Α. Αν πάλι δεν γουστάρεις κάτι απ αυτά, πήγαινε σε Pixel που έχει πάρει και Android 9 (Δεν νομίζω να πάρει 10, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου και βαριέμαι να ψάξω τώρα) ΥΓ. Αν είναι σφραγισμένο το S7 όπως λες, πάρτο. Απλά τσέκαρε αν είναι original και όχι καμιά μαιμουδιά. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Sasuke_Uchiha
kp1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Απο software support θα φτάσει μέχρι Android 10; Σε κάμερα σε σχέση με το S7;Φαίνεται πως το S7 έχει μικρότερο διάφραγμα που νομίζω πως είναι καλύτερα+OIS. Ομως το S7 θα μείνει στην 8.Το έχω βρεί σφραγισμένο στα 230€ με εγγύηση 2 χρόνια και στο φόρουμ έχει 230-300 μεταχειρισμένο η και με σπασμένη οθόνη. Φιλε για μενα καλη τιμη το 230€ για σφραγισμενο το s7... Aλλα αξιζει αν βρεις 280€ το pixel xl καινουριο αξιζει καλυτερα νομιζω τοσο εχει καινουριοο!!!
AntiCambeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε Ένα Galaxy S8, έχει καινούριο 370-380 ευρώ. (Bestprice, στο σκρουτζ έχει 400+) Αν ψάξεις καλά, εύκολα βρίσκεις μεταχειρισμένο και με 300 και πίστεψε με, θα δεις φωτογραφιάρες αν βάλεις και gcam. Έχω S9 και ζηλεύω έναν φίλο μου που έχει gcam και βγάζει σχεδόν καλύτερες απ το S9 μου (Μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν τελειοποιήσει την gcam για το S9!) Άρα, αν είναι να δώσεις πάνω από 250, βάλε άλλα 50 και πήγαινε προς τα εκεί. Αν πάλι θες να πάρεις κάτι φθηνότερο, τσίμπα ένα S7 Edge. Lag και αηδίες ξέχασε τα, δεν υπάρχουν σ αυτά τα κινητά, δεν είναι σαν την σειρά των galaxy J και Α. Αν πάλι δεν γουστάρεις κάτι απ αυτά, πήγαινε σε Pixel που έχει πάρει και Android 9 (Δεν νομίζω να πάρει 10, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου και βαριέμαι να ψάξω τώρα) ΥΓ. Αν είναι σφραγισμένο το S7 όπως λες, πάρτο. Απλά τσέκαρε αν είναι original και όχι καμιά μαιμουδιά. Πήρα τηλέφωνο τον πωλητή και ενώ μένει Αθήνα έχει φύγει επαρχία και γυρνάει σε 1 εβδομάδα .Μπορεί να μου το στείλει αλλά ήθελα απο κοντά μην μου έρθει κανά κουτί χωρίς S7. Με το που έβαλε την αγγελία δηλαδή έφυγε επαρχία;Ισως δικαιολογία για να μην υπάρχει η επιλογή απο κοντά. Το δίνει με απόδειξη απο αλυσίδα με 2ετή εγγύηση.Δεν υπάρχει καλύτερη τιμή,μου το αφήνει 310€. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από AntiCambeR
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πήρα τηλέφωνο τον πωλητή και ενώ μένει Αθήνα έχει φύγει επαρχία και γυρνάει σε 1 εβδομάδα .Μπορεί να μου το στείλει αλλά ήθελα απο κοντά μην μου έρθει κανά κουτί χωρίς.Είναι ρίσκο... Το δίνει με απόδειξη απο αλυσίδα με 2ετή εγγύηση.Δεν υπάρχει καλύτερη τιμή,μου το αφήνει 310€. Ώπα κάτσε. 310 σου αφήνει ΤΙ ; Το S7; To S7 καινούριο έχει 300 ευρώ (295 συγκεκριμένα) από bestprice πάλι. Εγώ νόμιζα 230 στο άφηνε γιαυτό σου είπα πάρτο.
manoskost Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πήρα τηλέφωνο τον πωλητή και ενώ μένει Αθήνα έχει φύγει επαρχία και γυρνάει σε 1 εβδομάδα .Μπορεί να μου το στείλει αλλά ήθελα απο κοντά μην μου έρθει κανά κουτί χωρίς.Είναι ρίσκο... Το δίνει με απόδειξη απο αλυσίδα με 2ετή εγγύηση.Δεν υπάρχει καλύτερη τιμή,μου το αφήνει 310€. επειδη κατι βρωμαει σε ολη την ιστορια, γιατι υπαρχουν πολλοι που ενω ειναι αθηνα λειπουν για δουλεια στην επαρχια, μην κανεις το λαθος και δεχτεις να σου το στειλει, γιατι δεν πιστευω να σου ειπε αντικαταβολη, και αν τον βρηκες στη χρυση ευκαιρια, δυο φορες μακρυα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από manoskost 1
AntiCambeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε Ώπα κάτσε. 310 σου αφήνει ΤΙ ; Το S7; To S7 καινούριο έχει 300 ευρώ (295 συγκεκριμένα) από bestprice πάλι. Εγώ νόμιζα 230 στο άφηνε γιαυτό σου είπα πάρτο. Λάθος,ήθελα να γράψω 210€.Από 250€ τιμή συζητήσιμη το έριξε 240€ σε 1 ημέρα και στο τηλέφωνο 210€. 9 λεπτά πριν, manoskost είπε επειδη κατι βρωμαει σε ολη την ιστορια, γιατι υπαρχουν πολλοι που ενω ειναι αθηνα λειπουν για δουλεια στην επαρχια, μην κανεις το λαθος και δεχτεις να σου το στειλει, γιατι δεν πιστευω να σου ειπε αντικαταβολη, και αν τον βρηκες στη χρυση ευκαιρια, δυο φορες μακρυα. Σοβαρός ο τύπος και σε ηλικία 30+ αλλά βρωμάει το θέμα.Το οτι έχει βάλει 1 φωτογραφία το κουτί δεν σημαίνει οτι το έχει όντως. Οταν βρήκα το A5 2017 150€ σφραγισμένο επίσης ο πωλητής είπε πως ήταν επαρχία.
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Λάθος,ήθελα να γράψω 210€.Από 250€ τιμή συζητήσιμη το έριξε 240€ σε 1 ημέρα και στο τηλέφωνο 210€. Σοβαρός ο τύπος και σε ηλικία 30+ αλλά βρωμάει το θέμα.Το οτι έχει βάλει 1 φωτογραφία το κουτί δεν σημαίνει οτι το έχει όντως. Οταν βρήκα το A5 2017 150€ σφραγισμένο επίσης ο πωλητής είπε πως ήταν επαρχία. ΜΑΚΡΙΑ ! Χέρι με χέρι θα γίνει η συναλλαγή αν αποφασίσεις να την κάνεις. Θα σου κάνει 1000% μαλακία. Το 30+ που λες δεν έχει να λέει κάτι. Σε όλες τις ηλικίες υπάρχουν τέτοιοι τύποι. Το νου σου. 1
manoskost Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 επειδη υπαρχει καποιος που πουλαει συγκεκριμενα samsung A5, S7, S8, αλλα αλλαζει σε καθε αγγελια περιοχη, να τσεκαρεις στις 3 αυτες αγγελιες και το κινητο τηλεφωνο που βαζει, ειναι το ιδιο. επισης παρτον σε μια εβδομαδα που θα επιστρεψει να δουμε τι θα σου πει, αν φυσικα σηκωσει το τηλεφωνο.
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Άστον γιατί προφανώς δεν έχει ιδέα απ αυτά και δεν είναι σοφό να ασχοληθεί κ άλλο με τον τύπο γιατί όλο και κάτι θα του πει ο άλλος και θα τον ψήσει στο τέλος Είναι ύπουλοι όλοι αυτοί. 7 λεπτά πριν, manoskost είπε επειδη υπαρχει καποιος που πουλαει συγκεκριμενα samsung A5, S7, S8, αλλα αλλαζει σε καθε αγγελια περιοχη, να τσεκαρεις στις 3 αυτες αγγελιες και το κινητο τηλεφωνο που βαζει, ειναι το ιδιο. επισης παρτον σε μια εβδομαδα που θα επιστρεψει να δουμε τι θα σου πει, αν φυσικα σηκωσει το τηλεφωνο.
SeNNinhA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Τις σουπερ προσφορες να τις φοβαστε. Ζητηστε αγορα χερι χερι η επιλογη για ανοιγμα συσκευασιας στην courier πριν την πληρωμη. Γινεται και σε εξασφαλιζει οτι δεν θα δωσεις χρηματα πριν να δεις το προιον.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατά την γνώμη μου είναι 80-90% απάτη.Ο τύπος στην αγγελία γράφει δεκτός έλεγχος και να ανοιχτεί το κουτί ενώ στέλνει αντικαταβολή.Κακώς δεν το θυμήθηκα να τον ρωτήσω πως θα το ελέγξω;Αν του πω να βγάλει φωτογραφία την απόδειξη και το SN θα αρχίσει να τα μασάει. Ο άλλος τύπος το δίνει 170€ και καλά με εγγύηση και απόδειξη έχοντας ίδια περιοχή με προηγούμενη αγγελία με διαφορετικό αριθμό επικοινωνίας αλλά με ίδια περιγραφή. Με τον τύπο στο τηλέφωνο δευτερολέπτων τον κατάλαβα που πήγε να το παίξει σοβαρός και έβηξε διακριτικά .Επίσης όταν του είπα οτι κάνω συναλλαγές μόνο απο κοντά,είπε οτι δεν εγγυάται οτι θα το έχει σε 1 εβδομάδα.Και καλά για να με ψαρώσει. Οχι μόνο άσχετος δεν είμαι,αλλά αρκετά επιφυλακτικός. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από AntiCambeR
SeNNinhA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Εχω παραλαβει πολλα πραγματα με αντικαταβολη και εντολη να ανοιχτει το κουτι ΠΡΙΝ την πληρωμη. Πας στο καταστημα της courier, ανοιγεις το κουτι, παιρνεις το χρονο σου να το ελεγξεις (οσο θελεις, δεν σε πιεζει κανενας) οπως θα εκανες και σε μια χερι-χερι συναλλαγη. Εαν εισαι ευχαριστημενος με το προιον, πληρωνεις την αντικαταβολη στην courier και το παραλαμβανεις. Εαν δεν εισαι, απλα το αφηνεις στην courier και φευγεις. Τοσο απλο. Κανενας φυσικα δεν σε εξασφαλιζει απο κατι που θα αγορασεις ελεγχοντας το ελαχιστα αλλα αυτο συμβαινει σε καθε μεταχειρισμενο.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εχω παραλαβει πολλα πραγματα με αντικαταβολη και εντολη να ανοιχτει το κουτι ΠΡΙΝ την πληρωμη. Πας στο καταστημα της courier, ανοιγεις το κουτι, παιρνεις το χρονο σου να το ελεγξεις (οσο θελεις, δεν σε πιεζει κανενας) οπως θα εκανες και σε μια χερι-χερι συναλλαγη. Εαν εισαι ευχαριστημενος με το προιον, πληρωνεις την αντικαταβολη στην courier και το παραλαμβανεις. Εαν δεν εισαι, απλα το αφηνεις στην courier και φευγεις. Τοσο απλο. Κανενας φυσικα δεν σε εξασφαλιζει απο κατι που θα αγορασεις ελεγχοντας το ελαχιστα αλλα αυτο συμβαινει σε καθε μεταχειρισμενο. Οσα θέματα έχω διαβάσει για αντικαταβολή όλοι γράφουν πως δεν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου πριν την πληρωμή.Οσο για το δέμα έρχεται στην διεύθυνσή σου και όχι στο courier,εκτός και αν εννοείς οτι έρχεται στο courier εφόσον και μόνο υπάρχει η επιλογή ελέγχου. Απ'ότι έχω διαβάσει στο forum οι περισσότερες εταιρίες courier δεν δέχονται. Αν όντως υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα μπορώ να δω το κουτί του κινητού σφραγισμένο.Ακόμα όμως και ταινία ασφαλείας να έχει δεν είναι σίγουρο,υπάρχουν μηχανήματα που βγάζουν την παλιά ταινία και μπαίνει καινούρια η την ίδια. Ποιές εταιρίες υποστηρίζουν έλεγχο; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από AntiCambeR
SeNNinhA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Η ACS το δεχεται παντως. Προσφατα το εχω κανει. Σε αυτη την περιπτωση το δεμα παραλαμβανεται απο το καταστημα της courier και οχι στο σπιτι σου. Δεν θα ζητησεις να δεις ενα κουτι σφραγισμενο αλλα να ανοιξεις και το κουτι. Η courier δεν εχει σχεση. Θα σε αφησει να ανοιξεις το κουτι της συσκευασιας μεταφορας. Το τι θα ελεγξεις αφορα εσενα και τον πωλητη μονο. Η courier ειναι απλα ο μεταφορεας. Ανοιγεις το κουτι της μεταφορας, βγαζεις το σφραγισμενο κουτι του κινητου, ανοιγεις το κουτι και ελεγχεις το κινητο (οσο μπορεις). Εαν θεωρεις οτι ειναι ενταξει το πληρωνεις. Εαν εχεις βασιμες υποψιες οτι δεν ειναι το αφηνεις και φευγεις. Οχι φυσικα γιατι απλα μετανιωσες. Και χερι με χερι να ηταν η αγορα δεν θα μπορουσες να κανεις κατι αλλο. Αλλα γενικα τετοιες αγγελιες βρωμανε. Δεν εχουν καλο τελος. Εαν ομως το δεχεται ο πωλητης δοκιμασε το. Δεν χανεις κατι. Βρες ομως τροπο να ελεγξεις το IMEI του επι τοπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα