Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το τωρινο μου κινητο πολλα χρονια και εχω μεινει πισω οσον αφορα την τεχνολογια. Ψαχνω για καινουριο

Απαραιτητα: Android, 2 sim, μεγαλη διαρκεια μπαταριας, μεγαλη μνημη*, καλη καμερα**, να υπαρχει στον Κωτσοβολο, να μην αρχισει να κολλαει μετα απο ενα εξαμηνο.

*το κινητο που εχω τωρα εχει 32gb sd και 380mb εσωτερικη. Θελω περισσοτερο και νομιζω ειναι ευκολο αλλα υποψιν οτι αυτο που εχω τωρα δεν δεσμευε τιποτα απο μονο του και φανταζομαι πως πλεον οι φωτογραφιες θα πιανουν περισσοτερο.

** ειδα κατι φωτογραφιες απο Samsung Galaxy A5 και μου αρεσαν. Με νοιαζει περισσοτερο η πισω καμερα

Απο εφαρμογες θα εχω Navigon (ή καποιο αλλο gps) Discord, Facebook, Twitter, Instagram, Viber και τα υπολοιπα μικροτερα.. Δεν με ενδιαφερουν βαρια παιχνιδια.

μπατζετ < 400

Θετικο αν το κινητο δεν ειναι τεραστιο αλλα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα εφοσον πληροι τις υπολοιπες προυποθεσεις,

Αν μου διαφευγει κατι πειτε μου να διευκρινισω.

Επεξ/σία από antemore
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, isay είπε

Αντεγραψε εδω τη φορμα που θα βρεις στο παρακατω link και συμπλήρωσε τη. Θα βοηθήσει

https://www.insomnia.gr/forums/topic/624518-φόρμα-αγοράς-smartphone/

την συμβουλευτηκα πριν το ποστ. Δεν απαντησα μονο σε αυτα που δεν ξερω τι σημαινουν ή απαντηθηκαν μεσω αλλων ερωτησεων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^noted and thank you

Φαινεται οντως πολυ καλο. Μονα αρνητικα η τιμη και οι διαστασεις.

ωπα wait. Γιατι η τιμη στον κωτσοβολο ειναι 800;

Επεξ/σία από antemore
Δημοσ.
2 ώρες πριν, antemore είπε

Έχω το τωρινο μου κινητο πολλα χρονια και εχω μεινει πισω οσον αφορα την τεχνολογια. Ψαχνω για καινουριο

Απαραιτητα: Android, 2 sim, μεγαλη διαρκεια μπαταριας, μεγαλη μνημη*, καλη καμερα**, να υπαρχει στον Κωτσοβολο, να μην αρχισει να κολλαει μετα απο ενα εξαμηνο.

*το κινητο που εχω τωρα εχει 32gb sd και 380mb εσωτερικη. Θελω περισσοτερο και νομιζω ειναι ευκολο αλλα υποψιν οτι αυτο που εχω τωρα δεν δεσμευε τιποτα απο μονο του και φανταζομαι πως πλεον οι φωτογραφιες θα πιανουν περισσοτερο.

** ειδα κατι φωτογραφιες απο Samsung Galaxy A5 και μου αρεσαν.

Απο εφαρμογες θα εχω Navigon (ή καποιο αλλο gps) Discord, Facebook, Twitter, Instagram, Viber και τα υπολοιπα μικροτερα.. Δεν με ενδιαφερουν βαρια παιχνιδια.

μπατζετ < 400

Θετικο αν το κινητο δεν ειναι τεραστιο αλλα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα εφοσον πληροι τις υπολοιπες προυποθεσεις,

Αν μου διαφευγει κατι πειτε μου να διευκρινισω.

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/191153-xiaomi-pocophone-f1-128gb-blue

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφου εκανα την ερευνα μου και καταλαβα οτι δεν προκειται να βρω κινητο με μικροτερες διαστασεις κατεληξα στο xiaomi redmi note 5 ως την καλυτερη επιλογη

μεχρι που ειδα οτι δεν μπορει να παρει δυο sim + sd ταυτοχρονα και ο μονος τροπος ειναι αν κρεμεται ενα μπαρμπαδελι ή προσπαθησεις να τις κολλησεις με κινδυνο την καταστροφη τους.

Ποιος εξυπνος το σκεφτηκε αυτο;

Βλέπω οτι ετσι γινεται στα περισσοτερα αλλα τουλαχιστον στο pocophone υπαρχει η εκδοση σε 128 gb οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Επεξ/σία από antemore
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, antemore είπε

αφου εκανα την ερευνα μου και καταλαβα οτι δεν προκειται να βρω κινητο με μικροτερες διαστασεις κατεληξα στο xiaomi redmi note 5 ως την καλυτερη επιλογη

μεχρι που ειδα οτι δεν μπορει να παρει δυο sim + sd ταυτοχρονα και ο μονος τροπος ειναι αν κρεμεται ενα μπαρμπαδελι ή προσπαθησεις να τις κολλησεις με κινδυνο την καταστροφη τους.

Ποιος εξυπνος το σκεφτηκε αυτο;

Βλέπω οτι ετσι γινεται στα περισσοτερα αλλα τουλαχιστον στο pocophone υπαρχει η εκδοση σε 128 gb οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Πιστεύω καλύτερο από το pocophone δεν θα βρεις λόγο περιορισμού του Κωτσόβολου.

Αν πάρεις όμως από Σκρουτζάδικο τότε σίγουρα με αυτά τα λεφτά υπάρχουν καλύτερες επιλογές

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προτεινετε ελευθερα και εκτος κωτσοβολου

επισης να προσθεσω οτι δινω μεγαλυτερη βαση στην πισω καμερα παρα στη σελφι

Επεξ/σία από antemore
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, antemore είπε

προτεινετε ελευθερα και εκτος κωτσοβολου

Αν θες 2 sim + sd τότε κοίτα το Htc U 11 ή  το G6.

Αν δεν είναι και τόσο απαραίτητο τότε μπορείς να δεις και το S8 και το Mate 10 pro.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...