ethereum Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) να μην ξεχνάμε ότι άν σήμερα η mid range κατηγορία προσφέρει αξιόλογα κινητά σε προσιτές τιμές αυτό οφείλεται στην τρελή κούρσα και στον ανταγωνισμό της premium κατηγορίας οπότε συμφέρει στο μέσο καταναλωτή οι συσκευές να προχωρούν μπροστά και να παρουσιάζουν όλο και πιο εντυπωσιακά specs άσχετα αν αυτός τα βρίσκει ανούσια Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από ethereum 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η διαφοροποιηση των συσκευων...βγαζεις αυτο με jack και δε βαζεις jack στην pro εκδοση..οτι να ναι...συν οι καινουργιες τυπου sd καρτες οι οποιες αποσκοπουν μονο και μονο στο να σε κλεισουν στο να χρησιμοποεις μονο huawei...και τα 3 mate ειναι συσκευαρες αλλα ευχαριστω δε θα παρω...
vargas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Νομιζω ότι πάει να γίνει λάθος πάλι το topic. Δεν είναι θέμα έχω λεφτά τα χαλαω στα κινητά . Κανένα θέμα με αυτό . Δεν μπορεί το κινητό να σου προσφέρει την εμπειρία χρήσης ενός υπολογιστή αυτή την στιγμή . Στα λεφτά που ζητάνε από 500 -600 ευρώ και πάνω παίρνεις laptop που έχει πολύ δυνατότερα specs και κάνετε δουλειές που δεν θα σου βγουν τα μάτια . Αν παμε στα 1000+ εκεί δεν υπάρχει καν σύγκριση
aeljim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, heavyrain είπε Ρε παιδια αφηστε τη μιζερια πια... ποιον εκπροσωπεις εσυ οταν λες "δεν τα εχουμε αναγκη", εσυ μπορει να μην τα εχεις αναγκη αλλα ξερεις εσυ τι αναγκες εγω, ο Χ, ο Ψ κτλ; Και οχι ΔΕΝ κανουν τα ιδια ενα κινητο των 600 με ενα των 150...και δεν ειναι μονο το ανοιγμα του youtube πιο γρηγορα...τι λετε ρε παιδια; Συμφωνώ, υπάρχουν και κάποιοι με πάρα πολλά λεφτά για πέταμα, κόμπλεξ και τεχνολογικό αναλφαβητισμό που πρέπει κάπου να τα πετάξουν. Γιατί να μην υπάρχει κάποια αγορά και γι'αυτούς; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από aeljim 1
eskimoos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Το μονο χαρακτηριστικο πλέον στα κινητά που εχει ενδιαφέρον και δεν ειναι εφετζιδικο ειναι το ai, θα δουμε σημαντικά πραγματα απο αυτό στο μέλλον. 1 1
spirios1992 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Πείτε μου σας παρακαλώ για ποιο λόγο να παρει κάποιος το pro σε σχέση με το φτηνότερο "απλο" mate 20, που εχει και μικροτερο νοτς. Εκτός αν καίγεται για την ασύρματη φόρτιση. (Facepalm) Πείτε μου σας παρακαλώ για ποιο λόγο να παρει κάποιος το pro σε σχέση με το φτηνότερο "απλο" mate 20, που εχει και μικροτερο νοτς. Εκτός αν καίγεται για την ασύρματη φόρτιση. (Facepalm) 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 δηλαδη ρε παιδια , τωρα μου συγκρίνεται κινητά 150€ με αυτό; Πως μπορέσατε να χωρέσετε στο μικρό σας μυαλό οτι μια συσκευή με 150€ (mi a1) θα κάνει τα ίδια ακριβως πραγματα με αυτό; Και τι; επειδή εσείς δεν θέλετε να δώσετε τοσα λεφτά δεν θα δώσουν οι άλλοι; Και μην κοιτάτε το ελλαντα, στο εξωτερικό που δεν εχουν ανάγκη εννοείται οτι θα παρουν ναυαρχίδα και θα την αλλάζουν καθε χρονο. Η huawei και η καθε huawei δεν βγαζει κινητα για τον ελληνα με τα 480€ μισθό. Και επιτέλους , φτανει αυτή η χολή που βγάζετε. Υπάρχει κοσμος που τα αγοράζει, του αρέσει, θελει να ειναι στην τεχνολογία και σκαει φράγκα. Όπως και ο αλλος στον υπολογιστή, γιατι να βαλει 1080ti ενώ με την 1070 ειναι υπερκαλλημένος; Και για να το πάμε αλλιώς, κάθε χρόνο δίνεται 150€ για κινητό γιατι μεσα σε εναν χρονο το έχετε βαρεθει(υποθετουμε) στα χρόνια θα δώσετε 500€, με 500€ παιρνεις ναυαρχίδα και τα έχεις ολα. Εγώ αυτο το κινητο ΔΕΝ θα το αγοράσω , γιατί ακομα το p10 plus μου ειναι αρκετό. Και για να σας προλάβω, το P10 Plus το πήρα προπαραγγελία απο Κωτσόβολο, 799€. Και αν δεν ειχα αυτον τον καιρο κινητό καλό ή ειχα το p10 τρία χρόνια , ναι θα επαιρνα το mate 20 pro. 3
jackess Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Συμφωνώ με τους φίλους. Κινητά μόνο για τους ενθουσιώδεις και όχι για τον πραγματικό real life χρήστη. Συμβουλεύω: πάρτε ένα φθηνότερο και βγείτε με την κοπέλα σας, γυναίκα σας πάτε καμία εκδρομή και τραβήξτε καμία φωτό με το παλαιότερο σας κινητό και θα έχετε και κάτι να θυμάστε αλλά και χρήματα!!! 😎 Και γιατί να μη βγάλω καμιά φώτο με το νεότερο καλύτερο ακριβότερο κινητό μου; Δηλαδή τι σχέση έχει η αγορά κινητού με το το αν θα βγω με τη γυναίκα μου; Που συμβουλεύεις; Τα πορτοφόλια των άλλων; Αράξτε λίγο τον τελευταίο καιρό με τα κινητά του χιλιάρικου. Το ότι δεν αξίζει κανένα τηλέφωνο τόσα το ξέρουμε. Κανένα ποσό δεν είναι αρκετό για τα χόμπι όμως. Είτε είναι το χουαγουει των 1000€ είτε το αιφον των 1500€ είτε το καινούριο ζαντολάστιχο των 4500€. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, jackess είπε Και γιατί να μη βγάλω καμιά φώτο με το νεότερο καλύτερο ακριβότερο κινητό μου; Δηλαδή τι σχέση έχει η αγορά κινητού με το το αν θα βγω με τη γυναίκα μου; Που συμβουλεύεις; Τα πορτοφόλια των άλλων; Αράξτε λίγο τον τελευταίο καιρό με τα κινητά του χιλιάρικου. Το ότι δεν αξίζει κανένα τηλέφωνο τόσα το ξέρουμε. Κανένα ποσό δεν είναι αρκετό για τα χόμπι όμως. Είτε είναι το χουαγουει των 1000€ είτε το αιφον των 1500€ είτε το καινούριο ζαντολάστιχο των 4500€. Δηλαδή παρεξηγηθηκες?
jackess Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε Δηλαδή παρεξηγηθηκες? Δεν παρεξηγήθηκα. Έχω βαρεθεί να μπαίνω να διαβάσω ένα τόπικ και να βλέπω άτομα να υποστηρίζουν με τα πιστεύω τους τα θέλω των άλλων. Ας μιλήσουμε για την τιμολογιακή πολιτική του κινητού, ναι. Δεν έχει σχέση όμως αυτό με την τιμή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα