Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, winterman είπε

Aς μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας τέτοιες συσκευές εξυπηρετούν :

1. Παιδιά μικρά και ....μεγάλα 😋που θέλουν να παίξουν με την super duper συσκευή.....

2. Αυτούς που θέλουν να πουλήσουν Μούρη......

3. Αυτούς που δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα λεφτά τους.....

Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε ........

Ποιος παίρνει mate 20 για να πουλήσει μούρη?Τι είναι iPhone?

το παίρνουν

1.αυτοι που θέλουν μεγάλη οθόνη

2.αυτοι που θέλουν καλή καμερα

3.αυτοι που είναι ευχαριστημένοι με την Huawei.

• Like 1
  • Confused 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, JDredd είπε

Ποιος παίρνει mate 20 για να πουλήσει μούρη?Τι είναι iPhone?

το παίρνουν

1.αυτοι που θέλουν μεγάλη οθόνη

2.αυτοι που θέλουν καλή καμερα

3.αυτοι που είναι ευχαριστημένοι με την Huawei.

1. Αυτοί που θελουν μεγαλη οθόνη παίρνουν ένα laptop η tablet , και κανουν την δουλεια τους.....και πολυ καλύτερα...

2. Αυτοί που θέλουν καλή κάμερα , με λιγότερα χρήματα βρίσκουν ανετα πολυ καλές επιλογές ....τωρα αν ο αλλος ειναι φωτογραφος δεν ασχολειται καν με gadget......

3. και εγω ειμαι ευχαριστημενος με την Huawei , υπαρχουν ομως και αλλα μοντελα της να "εκφρασω" την εμπιστοσύνη μου

Επεξ/σία από winterman
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, winterman είπε

1. Αυτοί που θελουν μεγαλη οθόνη παίρνουν ένα laptop η tablet , και κανουν την δουλεια τους.....και πολυ καλύτερα...

2. Αυτοί που θέλουν καλή κάμερα , με λιγότερα χρήματα βρίσκουν ανετα πολυ καλές επιλογές ....τωρα αν ο αλλος ειναι φωτογραφος δεν ασχολειται καν με gadget......

3. και εγω ειμαι ευχαριστημενος με την Huawei , υπαρχουν ομως και αλλα μοντελα της να "εκφρασω" την εμπιστοσύνη μου

Θα πάρουμε ένα laptop 17αρι,μια dslr,μια μπακατελα για να περνούμε τηλέφωνα και μια βαλίτσα να τα κουβαλάμε μαζί μας.πολυ καλή ιδέα δεν το χα σκεφτεί.Τουλαχιστον πάρτα εσύ που σε βολεύουν και άσε εμάς να πάρουμε ένα κινητό σαν το mate 20 που μας βολευει καλύτερα σε φορητότητα

Επεξ/σία από JDredd
  • Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDredd είπε

Θα πάρουμε ένα laptop 17αρι,μια dslr,μια μπακατελα για να περνούμε τηλέφωνα και μια βαλίτσα να τα κουβαλάμε μαζί μας.πολυ καλή ιδέα δεν το χα σκεφτεί.Τουλαχιστον πάρτα εσύ που σε βολεύουν και άσε εμάς να πάρουμε ένα κινητό σαν το mate 20 που μας βολευει

Aν οποια συκευη κατω απο 700-1000 για παραδειγμα  το λεμε μπακατελα, ..παω πασο.....δεν ασχολουμαι περαιτέρω ....
Γιατι κραταω κανέναν ?  οποιος το θελει Καλοριζικο και με την ευχη μου ...😉

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JDredd είπε

Λεφτά υπάρχουν.Απλα ψάχνουμε το καλυτερο

Μπαίνω σε φόρουμ για κινητά να δούμε κανένα τηλέφωνο και όλοι μιλάτε για φτηνά τηλέφωνα,για εκδρομές και ότι όλα αυτά είναι άχρηστα.Παρτε κανένα ulefone και αφήστε σ' εμάς τα ακριβά.

Να τα χαιρεσαι τα λεφτα σου πλουσιε

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

δεν ειμαι το ταργκετ γκρουπ των συγκεκριμενων συσκευων ,θεωρω οποιαδηποτε αγορα κινητου πανω απο 200€ απλα ανουσια καταναλωτικη η αλλου ειδους αναγκη χωρις ουσιαστικη χρηστικοτητα ,τα οποια κενα δεν καλυπτονται απο συσκευες ,αυτο το μαθαινεις αργα η γρηγορα

ΟΜΩΣ

αν αποφασιζα καποτε να αγορασω κινητου γυρω στο 1000κο γιατι να αγορασω ενα android k να μην παρω ενα iphone; (που ουτε τα γουσταρω ουτε τα ονειρευομαι)

με το iphone θα ειχα αναβαθμισεις μεχρι να πεθανει η συσκευη

τις καλυτερες επιδοσεις στην αγορα

την καλυτερη μεταπωληση

πολυ καλη ποιοτητα

optimized λειτουργικο

επιδοσεις σε καθε τομεα μεσα στις κορυφαιες

πραγματικα οι κατασκευαστες android καπου το εχουν χασει το νοημα κ αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο τους τζιρους τους 

δεν μπορεις να πουλας σε τετοιες τιμες κ να μην εχεις το συνολικο πακετο που ανεφερα παραπανω

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JDredd είπε

Λεφτά υπάρχουν.Απλα ψάχνουμε το καλυτερο

Μπαίνω σε φόρουμ για κινητά να δούμε κανένα τηλέφωνο και όλοι μιλάτε για φτηνά τηλέφωνα,για εκδρομές και ότι όλα αυτά είναι άχρηστα.Παρτε κανένα ulefone και αφήστε σ' εμάς τα ακριβά.

Δεν θελεις να πας καμια εκδρομουλα?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, winterman είπε

Aν οποια συκευη κατω απο 700-1000 για παραδειγμα  το λεμε μπακατελα, ..παω πασο.....δεν ασχολουμαι περαιτέρω ....
Γιατι κραταω κανέναν ?  οποιος το θελει Καλοριζικο και με την ευχη μου ...😉

10 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Δεν θελεις να πας καμια εκδρομουλα?

Εδώ μπήκαμε να διαβάσουμε καμία άποψη για κινητό και καθόμαστε και διαβάζουμε για εκδρομές για λάπτοπ για φωτογραφικές μηχανές και δεν ξέρω και γω τι άλλο.Γραψτε θετικά ή αρνητικά για τη συσκευή.και αφήστε τις εκδρομες

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ξερουμε εαν θα κυκλοφορησει Ευρωπη και σε ποια τιμη? Και αποτι καταλαβαινω εχει ιδιες καμερες και ιδιο soc με το προ.. Προσωπικα το θεωρω πολυ πιο ομορφο και δεν εχει curved οθονη!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Συμφωνώ με τους φίλους. Κινητά μόνο για τους ενθουσιώδεις και όχι για τον πραγματικό real life χρήστη. 

Συμβουλεύω: πάρτε ένα φθηνότερο και βγείτε με την κοπέλα σας, γυναίκα σας πάτε καμία εκδρομή και τραβήξτε καμία φωτό με το παλαιότερο σας κινητό και θα έχετε και κάτι να θυμάστε αλλά και χρήματα!!! 😎

Εγω δεν καταλαβαινω το σχολιο σου πραγματικα! Ειναι ενα τεχνολογικο site και παρουσιαζεται μια κορυφαια συσκευη... Το σχολιο σου ειναι ατοπο οσον αφορα το θεμα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο έναν ολόκληρο χρόνο (πρώτη φορά στη ζωή μου) με το ίδιο κινητό (Samung S8 Plus) το οποίο και πήρα απο εδώ σε αγγελία, βλέπω τις τιμές που βγάζουν στις ναυαρχίδες τους όλες οι εταιρείες και κοιτάω το S8 μου και το φιλάω. Δεν πρόκειται να αλλάξω συσκευή μέχρι να το πεί το ποίημα, και τότε θα πάρω μία τίμια κινεζιά των 350 ευρώ και αντίο. Είναι πια κοροϊδία να μου ζητάνε να δώσω τριπλάσια λεφτά για μια διαφορά της τάξεως του 15% σε απόδοση.

ΑΝΤΙΟ.

Επεξ/σία από DarthGRE
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JDreddd είπε

1. Τα iphone δεν έχουν καλή και μεγάλη οθόνη;

2. Τα iphone δεν έχουν καλή κάμερα;

3. Ευχαριστημένοι με την Huawei είναι αυτοί που ξόδεψαν ένα 200άρι το πολύ γι' αυτή.

Άσε να μαντέψω! Huawei έχεις... 

ότι να ναι!!

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...