Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρεται,σμρ μου ηρθε προσκληση απο την αστυνομια να παρω μια κληση για μια παραβαση που εκανα 15/7/2018.Η Οποια ηταν,επειδη μπηκα στην λεα για λιγο χρονικο διααστημα.Το θεμα ειναι οτι μπηκα στην Λεα γιατι ειχα οντως προβλημα,το οποιο το πιστωποιησα με χαρτι μηχανικου (βεβαιωση),και επρεπε να μπω για να πιασω μια γρηγορη εξοδο γιατι το αμαξι θα εμενε απο θερμοκρασια.

Πηρα την Κληση,χωρις καποιο αποδείχτηκο στοιχειο οτι ημουν εγω μεσα στο αμαξι,και εκανα εντασταση με την βεβαιωση του Μηχανικου,η οποια απορριφθηκε.Το προβλημα μου εινια οτι θελουν να μου παρουν τις πινακιδες,το διπλωμα και την αδεια της κυκλοφοριας για 2 μηνες.Αλλα εγω εχω 90 χρονων γονεις,μια οικογενεια(που εχουμε 1 αμαξι),δουλευω μακρια και το αμαξι χρειαζεται.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω,αφου εστειλα την βεβαιωση,μηπως νομικα;

Επεξ/σία από goku4000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τροχαια,συγκεκριμενα μιλησα με τον Δοιηκητη των μεγαρων,και μου λεει με πολυ απειλιτικο υφος "οτι προβλεπετε κυριε,η βεβαιωση απορριπετεται" Δν εχω προβλημα να πληρωσω μεσω tax νετ το προστημο αλλα οχι βρε παιδια και τις πινακιδες...υπηρχε λογος.Το περιεργο ειναι οτι ηρθε μετα απο 3 μηνες..και ακομα δν μου εχει ερθει προσκληση να τις δωσω...και επισης και αυτο ειναι περιεργο,υπαρχει νοημων ανθρωπος να παει απο μμονος του να τα δωσει αυτα;

Βρισκομαι σε πολυ δυσκολη κατασταση και θεμα δουλειας και θεμα οτι πρεπει να πηγαινω στην μμητερα μου,που ειναι 90 χρονων.Και στην τελικη υπηρχε λογος με βεβαιωση.

Επισης η πατατα που εκανα,ειανι να υπογραψω την κηση χωρις καποια φωτογραφια οτι ημουν εγω στο αμαξι.Οπως ελεγε για το φωτορανταρ,πανω στο πανικο μοου δεν το σκεφτηκα.

Επεξ/σία από goku4000
Δημοσ.

Μπλέξιμο...

Είχε φίλος πρόσφατη περίπτωση με αφαίρεση πινακίδας & διπλώματος και μετά από κλάψα στον διοικητή του τα γύρισαν...

Τι να πω, καλό κουράγιο... 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, goku4000 είπε

Χαιρεται,σμρ μου ηρθε προσκληση απο την αστυνομια να παρω μια κληση για μια παραβαση που εκανα 15/7/2018.Η Οποια ηταν,επειδη μπηκα στην λεα για λιγο χρονικο διααστημα.Το θεμα ειναι οτι μπηκα στην Λεα γιατι ειχα οντως προβλημα,το οποιο το πιστωποιησα με χαρτι μηχανικου (βεβαιωση),και επρεπε να μπω για να πιασω μια γρηγορη εξοδο γιατι το αμαξι θα εμενε απο θερμοκρασια.

Πηρα την Κληση,χωρις καποιο αποδείχτηκο στοιχειο οτι ημουν εγω μεσα στο αμαξι,και εκανα εντασταση με την βεβαιωση του Μηχανικου,η οποια απορριφθηκε.Το προβλημα μου εινια οτι θελουν να μου παρουν τις πινακιδες,το διπλωμα και την αδεια της κυκλοφοριας για 2 μηνες.Αλλα εγω εχω 90 χρονων γονεις,μια οικογενεια(που εχουμε 1 αμαξι),δουλευω μακρια και το αμαξι χρειαζεται.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω,αφου εστειλα την βεβαιωση,μηπως νομικα;

Φίλε μου,ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο που μπήκες στη ΛΕΑ. Δηλαδή,όταν μπήκες,βρήκες έξοδο; Ποιά η διαφορά αν δεν είχες μπει;

Αφού λες οτι το έκανες επειδή είχε πρόβλημα το αμάξι. ΕΣΥ όχι άλλος. Γιατί δεν το παραδέχεσαι ;

23 ώρες πριν, goku4000 είπε

Η τροχαια,συγκεκριμενα μιλησα με τον Δοιηκητη των μεγαρων,και μου λεει με πολυ απειλιτικο υφος "οτι προβλεπετε κυριε,η βεβαιωση απορριπετεται" Δν εχω προβλημα να πληρωσω μεσω tax νετ το προστημο αλλα οχι βρε παιδια και τις πινακιδες...υπηρχε λογος.Το περιεργο ειναι οτι ηρθε μετα απο 3 μηνες..και ακομα δν μου εχει ερθει προσκληση να τις δωσω...και επισης και αυτο ειναι περιεργο,υπαρχει νοημων ανθρωπος να παει απο μμονος του να τα δωσει αυτα;

Βρισκομαι σε πολυ δυσκολη κατασταση και θεμα δουλειας και θεμα οτι πρεπει να πηγαινω στην μμητερα μου,που ειναι 90 χρονων.Και στην τελικη υπηρχε λογος με βεβαιωση.

Επισης η πατατα που εκανα,ειανι να υπογραψω την κηση χωρις καποια φωτογραφια οτι ημουν εγω στο αμαξι.Οπως ελεγε για το φωτορανταρ,πανω στο πανικο μοου δεν το σκεφτηκα.

Ήσουν ή όχι, εσύ; Αν ναι, γιατί να μην την υπογράψεις; Θες να υποστηρίξεις οτι ήταν άλλος; 

Κάτι δεν λες καλά,πάντως.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dimpa16 είπε

Φίλε μου,ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο που μπήκες στη ΛΕΑ. Δηλαδή,όταν μπήκες,βρήκες έξοδο; Ποιά η διαφορά αν δεν είχες μπει;

Αφού λες οτι το έκανες επειδή είχε πρόβλημα το αμάξι. ΕΣΥ όχι άλλος. Γιατί δεν το παραδέχεσαι ;

Ήσουν ή όχι, εσύ; Αν ναι, γιατί να μην την υπογράψεις; Θες να υποστηρίξεις οτι ήταν άλλος; 

Κάτι δεν λες καλά,πάντως.

Μου ειπανε καποιοι φιλοι,οτι αμα υποστηριζα οτι δν ημουν,εγω θα μου εβαζαν μονο μια κληση,χωρις να μου παρουν τις πινακιδες.Επισης μου ειχανε πει οτι θα πρεπει να δω καποια φωτογραφια οτι το εκανα.Εγω φυσικα και το παραδεχομαι.Θα σου πω,μπηκα για 3 λεπτα με το ρολοι στην Λεα λογω κινησης επειδη το αυτοκινητο ειχε σηκωσει παρα πολυ θερμοκρασια και φοβηθηκα μην παθει κατι.Για αυτο τον λογω πηρα και βεβαιωση απ οτον μηχανικο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, goku4000 είπε

Μου ειπανε καποιοι φιλοι,οτι αμα υποστηριζα οτι δν ημουν,εγω θα μου εβαζαν μονο μια κληση,χωρις να μου παρουν τις πινακιδες.

Δεν στα είπαν καλά. Το πρόστιμο οι πόντοι και η αφαίρεση της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες αφορούν αυτόν που οδηγούσε, η αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας(άδεια κυκλοφορίας + πινακίδες) αφορούν το όχημα με το οποίο έγινε η παράβαση.

Δημοσ.

H ΛΕΑ δεν ειναι για να κινεισαι.

Εφοσον ειχες θεμα με το αμαξι σου, να σταματαγες να καλουσες οδικη και ας εκανες τα κουμαντα σου αλλιως. Η τροχαια δεν γινεται να σβηνει κλησεις με βεβαιωση μηχανικου.

Μπορει καποιος να υποστηριξει πως επαθε λαστιχο και επρεπε γρηγορα να βρει βενζιναδικο, πως εμενε απο μπαταρια, πως κατι εκανε γρουτσου γρουτσου κατω απο το καπω κλπ.

Ειναι παιδικος σταθμος το τμημα τροχαιας να καθεται να ακουει τετοιες μουφες?

Ξαναλεω, εχεις θεμα; ΣΤΑΜΑΤΑΣ στη ΛΕΑ, ακινητοποιεισαι με αλαρμ και τριγωνακι και εληξε η υποθεση. Ολοι εχουμε τα θεματα μας, αλλος χεζεται, αλλος βιαζεται να παει να φαει, αλλος αργει στη δουλεια του, πρεπει ολοι να μπουμε στη ΛΕΑ ή να καβαλησουμε μπαριερες και να το κοψουμε offroad? Εισαι σοβαρος?

Στην τελικη, επαιξες και εχασες. Γλιτωσες το αμαξι σου (αληθεια, μπαινοντας στη ΛΕΑ με προβλημα θερμοκρασιας, το αμαξι δροσιζεται?) και εχασες πινακιδες κλπ.

Ας προσεχες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...