Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχές Σεπτέμβρη έκανα ένα νέο build με :

CPU : AMD Ryzen 7 1700

MOBO : Asrock ab350m Pro4

RAM : G.Skill RipjawsV 16GB 3200mhz

GPU : Sapphire Rx Vega 64

PSU : Evga 750 BQ

την Πέμπτη 11/10 το pc ενώ άνοιγε δεν έβγαζε σήμα στην οθόνη αφού έβγαλα την μπαταρία από την μητρική και την ξανά έβαλα στη θέση της το pc άνοιξε ,να μην τα πολυλογω υπάρχει πρόβλημα στη μητρική . Πήρα τηλέφωνο το overshop και μου λέει να μπω στο site τους και να συμπληρώσω μια φόρμα επιστροφής.Το έκανα αυτό χθες το πρωί και σήμερα αφού δεν επικοινώνησαν μαζί με μου μέχρι σήμερα το μεσημέρι τους πείρα ξανά και μου είπαν ότι θέλουν τουλάχιστον 3-4 εργάσιμες για να με πάρουν να μου πουν το πρέπει να κάνω. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο το να περιμένω 4 μέρες μέχρι να τους πάω εκεί την μητρική και μετά να περιμένω άλλες 10-20 μέρες μέχρι να δουν τι έχει .

Επεξ/σία από xatzisjim
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xatzisjim είπε

την Πέμπτη 11/10 το pc ενώ άνοιγε δεν έβγαζε σήμα στην οθόνη αφού έβγαλα την μπαταρία από την μητρική και την ξανά έβαλα στη θέση της το pc άνοιξε ,να μην τα πολυλογω υπάρχει πρόβλημα στη μητρική . Πήρα τηλέφωνο το overshop και μου λέει να μπω στο site τους και να συμπληρώσω μια φόρμα επιστροφής.Το έκανα αυτό χθες το πρωί και σήμερα αφού δεν επικοινώνησαν μαζί με μου μέχρι σήμερα το μεσημέρι τους πείρα ξανά και μου είπαν ότι θέλουν τουλάχιστον 3-4 εργάσιμες για να με πάρουν να μου πουν το πρέπει να κάνω. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο το να περιμένω 4 μέρες μέχρι να τους πάω εκεί την μητρική και μετά να περιμένω άλλες 10-20 μέρες μέχρι να δουν τι έχει .

Καταλαβαίνω τον θυμό σου, αλλά δεν μπορείς να κανεις κάτι.

Η μητρική δουλεύει όποτε δεν είσαι σε ανάγκη. Να ξέρεις βγήκε μια προβληματική παρτίδα από αυτές.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, xatzisjim είπε

Καλή τύχη, παρόλο που φαίνεται οργανωμένο για σκρουτζομάγαζο είναι πιο αργό και από την καθυστέρηση. Δίσκος που είχα παραγγείλει μου ήρθε μετά από 16 μέρες...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, xatzisjim είπε

εν τέλει δεν δουλεύει καθόλου και δεν λειτουργεί το pc

Υπολόγιζε 10+  μέρες για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση.... Πίεσε τους να πάρεις κάποια άλλη όταν εγκριθεί η αντικατάσταση... πχ: https://www.overshop.gr/index.php?route=product/product&path=70_83_93&product_id=11738

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Υπολόγιζε 10+  μέρες για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση.... Πίεσε τους να πάρεις κάποια άλλη όταν εγκριθεί η αντικατάσταση... πχ: https://www.overshop.gr/index.php?route=product/product&path=70_83_93&product_id=11738

δικαιούμαι άλλη μητρική μέχρι να μου δώσουν τη δική μου ;

Δημοσ.

μόνο αν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω απο μήνα ή 2μηνο)....  που είναι δύσκολο να συμβεί

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xatzisjim είπε

δικαιούμαι άλλη μητρική μέχρι να μου δώσουν τη δική μου ;

Νομικά ναι, αν ξεπεράσει η όλη διαδικασία τις 15 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

μόνο αν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω απο μήνα ή 2μηνο)....  που είναι δύσκολο να συμβεί

15 μέρες είναι το χρονικό όριο από τον νόμο (το τι γίνεται στην πράξη βέβαια, άλλο καπέλο).

@ts, αν μπορείς εννοείται πας από εκεί με την μητρική παραμάσχαλα, ειδικά εφόσον είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη μητρική είχε ελαττωματική παρτίδα.

• Like 1
Δημοσ.

1ον να φανταστώ ότι οι 15 μέρες δεν μετράνε από όταν συμπλήρωσα την φόρμα αλλά από την ώρα που θα τους πάω την μητρική

1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

15 μέρες είναι το χρονικό όριο από τον νόμο (το τι γίνεται στην πράξη βέβαια, άλλο καπέλο).

@ts, αν μπορείς εννοείται πας από εκεί με την μητρική παραμάσχαλα, ειδικά εφόσον είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη μητρική είχε ελαττωματική παρτίδα.

εγώ μπορώ να πάω από εκεί αλλά θα την πάρουν ή θα μου πουν δεν γίνεται και τέτοια ;

Δημοσ.

Ναι, νομίζω οι 15 μέρες αρχίζουν να μετράνε από την επιστροφή και μετά.

Για την επιστροφή, είναι υποχρεωμένοι να την δεχτούν, μιλάμε για ελαττωματικό προϊόν και έχουν ευθύνη ως πωλητές. Απλά πρόσεξε να έχει ΟΛΑ τα παρελκόμενα, την συσκευασία της και φυσικά να έχεις και την απόδειξη αγοράς.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/10/2018 στις 3:38 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Ισχυει οτι ειναι το παλιο ebw.gr?

Ναι και για το οποίο είχα διαβάσει κάποια έσχημα περιστατικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...