Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα θελω ν να παρω ελαστκα 4 εποχων 155/70/13 βλεπω πολλα τωρα φοραω τα hankook optimo ευχαριστιμενος αλλα ηρθε η ωρα για αλλαγη ψαχνω για τιμες κατω απο 200 ευρω την τετραδα μου ειπλιναν για sava στα150 ευρω ,firestone στα 170 ευρω κατι κινεζικα glingloc sta 160 ευρω ,mattador sta 170 και μετα φυσικα τα καλα που τα ξερω nokian, hankook ,goodyear πανω απο 200 ευρω καμια γνωμη για αυτα που λεω ή καμια ιδεα για κατι αλλο ευχαριστω

Δημοσ.

4εποχων λάστιχα πολυ μεσοβεζικη λύση, σε ολα τους μέτρια. Το κλίμα της Ελλάδας ενδείκνυται για θερινά ελαστικά.Που μενεις και θέλεις τέτοια λάστιχα??? 

Μάρκες τυπου sava και κάτι κινέζικα αποφυγετα ασχέτως τι λένε οι λαστιχαδες , να πουλήσουν θελουν. Χάνουν πολύ γρήγορα τις ιδιότητες άσε που και εξαρχής είναι αρκετά υποδεέστερα από τις γνωστές μάρκες. Δώσε 30-40-50 ευρώ παραπάνω και πάρε κάτι τις προκοπης, η ασφάλεια προεχει. Επίσης στο τέλος μπορεί να σου βγουν πιο ακριβά γιατί και λιγότερα χλμ πιθανον θα βγάλουν και πιο γρήγορα θα αρχίσουν να σου γλιστράνε οπότε και θα αναγκαστείς να τα αλλάξεις.

Δημοσ.
Στις 17/10/2018 στις 1:22 ΜΜ, mixalis70 είπε

καλημερα θελω ν να παρω ελαστκα 4 εποχων 155/70/13 βλεπω πολλα τωρα φοραω τα hankook optimo ευχαριστιμενος αλλα ηρθε η ωρα για αλλαγη ψαχνω για τιμες κατω απο 200 ευρω την τετραδα μου ειπλιναν για sava στα150 ευρω ,firestone στα 170 ευρω κατι κινεζικα glingloc sta 160 ευρω ,mattador sta 170 και μετα φυσικα τα καλα που τα ξερω nokian, hankook ,goodyear πανω απο 200 ευρω καμια γνωμη για αυτα που λεω ή καμια ιδεα για κατι αλλο ευχαριστω

Λύστε μου μια απορία ρε παιδιά... Αφού λέτε ότι είστε ευχαριστημένοι απο αυτό που είχατε γιατί δεν πέρνετε τα ίδια και ψάχνετε για άλλα;

Το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι ο κόστος. Οπως είπε και ο απο πάνω μείνε μακριά απο κινεζιές, sava κτλ ειδικά σε αυτή την διάσταση που είσαι, και

που βγαίνει αρκετά φθηνά να πάρεις μία τετράδα.

Επέτρεψέ μου να σε τρολάρρω παρ'  όλα αυτά, και να σου προσφέρω κάτι michelen energy που έχω στην διάσταση που ζητάς σε τιμή ευκαιρίας. Απλά να ξέρεις ότι έχουν γίνει συλλεκτικά

καθώς η ημ/νία παραγωγής τους είναι το 2004 :)

Δημοσ.

στην βορεια ελλαδα και κυριως στην επαρχεια το αμαξι ειναι εργαλειο δουλειας που χρειαζετε να ειναι σε κυκλοφορια σε καθε συνθηκη καιρου και εδω τον χειμώνα μπορει απο βροχη να ριξει χιονι ή το πρωι να φυγεις με συνεφια και το βραδυ να χιονιζει οποτε τα 4 εποχων πιστευω ειναι η ποιο οικονομικη λυση απο το να εχεις 2 ζευγαρια λαστιχα θερινα χειμωνιατικα και επειδη τα 4εποχων αυτα που φοραω ή και αλλα που ειχα τουλαχιστον στο χιονι οσες φορες βρεθηκα δεν χρειαστικα αλυσιδες γιαυτο τα προτιμώ απλα ψαχνω πληροφοριες ή εμπειριες για να να εχω μια γνωμη τι θα βαλω μεχρι στιγμης καταλήγω στα firestone moultiseason που τα βρίσκω σε ενα ευρος τιμης απο 160 εως 190 ευρω την τετραδα. οσο για τα michelen πολυ καλα λαστιχα ειχα βαλει θερινα αλλα τον χειμωνα με χιονι λιγο δυσκολα και κυριως του 2004 θα ειναι για πατιναζ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...