nemaki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας παιδιά, Θέλω να κάνω δώρο drone, ξέρω ελάχιστα πράγματα για τα drones, αν μπορείτε να μου προτείνετε μέχρι το πολύ 200 ευρω; Θα ήθελα να συνδέεται με iphone (δε ξέρω αν είναι εφικτό αυτό που ζητάω), να βγάζει ωραίες φωτογραφίες και βίντεο με καλή ανάλυση, να έχει τη λειτουργία follow me mode και FPV. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kostasbm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 αυτα που ζητας δυσκολα με αυτα τα χρηματα ....follow me κυριως ...κοιτα αν θελεις για κατι αξιοπρεπες το xiaomi 4k...εχει και αντιπροσωπεια εδω τωρα οποτε μπορεις να κανεις και τις ερωτησεις σου η να ριξεις μια ματια στο ιντερνετ youtube να παρεις μια γευση
nemaki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Σ'ευχαριστώ πολύ, ψάχνω στο youtube, to 4κ ειδα κανει γυρω στα 500 που δε διαθέτω γιαυτό ψάχνω μέχρι 200 ευρώ ίσως και 250 αν βρω κάτι αξιόλογο. Βασικά η λειτουργεία follow me δε ξέρω αν αξίζει εφόσον θα το χειρίζεται ό ίδιος.
kostasbm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 κοιταξε husban ειναι στη ποιο κατω κατηγορια αλλα αξιοπιστο.....η λειτουργια follow me επειδη ειναι δυσκολη ειναι και ακριβη
nemaki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 κατάλαβα, είναι και αυτό μια καλή επιλογή από όσο ψάχνω
kostasbm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 και γω πιστευω οτι δεν πρεπει να ξεφυγεις οικονομικα αν του αρεσει ας παρει ο ιδιος μετα κατι αλλο ομως αν του αρεσουν τα γρηγορα (racing μοντελα) θα κοιταξεις το eachine 250 που ειναι ποιο οικονομικο και αξιζει τα χρηματα του
nemaki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Σ'ευχαριστώ πολύ. Τελικά κατέληξα στο h501s. Πιο ακριβό μεν και δε συνδεεται μεκινητο αλλά έχει τα υπόλοιπα με καλή κάμερα,με τόσο ψάξιμο που έκανα κατάλαβα αξίζει
harris78 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Κοίτα σε hubsan H501A αν θες σύνδεση με κινητό και 5 διαφορετικά χειριστήρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα