Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ειμαι λιγο ασχετος και σορρυ αν σας φανουν καπως αυτα που ρωταω. Εχω χρονια στο laptop windows 7. Μπορω να βαλω δωρεαν τα 10; αν ναι ειναι ευκολη η εγκατασταση γιατι εγω δεν εχω γνωσεις format. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Η δωρεάν αναβάθμιση έχει σταματήσει "επίσημα", αλλά ανεπίσημα νομίζω το επιτρέπει ακόμα το σύστημα.
Δεν το έχω κάνει τελευταία αλλά θα πρότεινα να ξεκινήσεις την εγκατάσταση μέσα από τα 7 τρέχοντας το setup.exe που είναι στον κεντρικό φάκελο του dvd ή το usb που έχεις δημιουργήσει. Αν όλα πάνε καλά θα αναβαθμιστεί το κλειδί και μετά μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση μόνο τα 10. Αν όχι, μπορείς να πάρεις ένα φθηνό κλειδάκι από ebay ή από κάποιο άλλο site (3€ με 5€ νομίζω κοστίζει) και να είσαι κομπλέ.|
Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση από την αρχή, να δώσεις το κλειδί από τα 7 και να στο δεχτεί. Αν το ξέρει κάποιος ας απαντήσει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις και update, υπάρχει σχετική εφαρμογή της ms που σου αναβαθμίζει και ενεργοποιεί το αντίστοιχο κλειδί. Δεν θυμαμαι όνομα αυτη την στιγμη

• Thanks 1
Δημοσ.

Το αναζήτησα λίγο και βρήκα το παρακάτω άρθρο που αναρτήθηκε τον Ιούλιο το 2018 και αναφέρει ότι ακόμα ισχύει η δωρεάν αναβάθμιση και πως να την κάνεις.

https://www.zdnet.com/article/heres-how-you-can-still-get-a-free-windows-10-upgrade/

Αν τα καταφέρεις και ενεργοποιηθούν τα 10άρια, μετά μπορείς να κάνεις ένα καθαρό format. Όταν σου ζητήσει κλειδί στην αρχή θα παρακάμψεις το βήμα και θα το αφήσεις να τελειώσει. Όταν συνδεθεί στο internet λογικά θα ενεργοποιηθούν τα 10άρια αυτόματα.

Μια σημείωση εδώ. Να σιγουρευτείς πρώτα ότι υποστηρίζεται το hardware σου από τα 10άρια και έχει οδηγούς, ιδίως για την κάρτα γραφικών για να μην έχεις μετά προβλήματα και δεν θα μπορέσεις να επιστρέψεις στα 7άρια με το ίδιο κλειδί.

• Thanks 2
Δημοσ.

Ναι με το κλειδί που έχει στο αυτοκόλλητο απο τα win7  περνάνε τα 10 μια χαρά .

Πριν λίγο έκανα εγκατάσταση σε ενα λαπτοπ έτσι

• Thanks 1
Δημοσ.

Eρωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα. εχω ενα παλιο λαπτοπ με windows7. ειχα προσπαθησει παλιοτερα να κανω αναβαθμιση σε windows 10 αλλά δεν υπηρχε συμβατοτητα λογω καρτας γραφικων (ati x1350 αν θυμαμαι καλα). εχω 2 ερωτησεις:

1ον. υπαρχει τροπος να παρακαμψω αυτο το προβλημα και να περασουν τα 10αρια;
2ον. τυχαια προσφατα ειχα πεσει πανω σε αυτή την σελίδα https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2319336 . περναω απλά τα windows 10 με clean install ή θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση/μοντιά;

Δημοσ.
Στις 18/10/2018 στις 1:57 ΜΜ, 1ns0mn1a είπε

Windows10Upgrade https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=799445

tested @ VM   18/10/2018

eEDhEPPu_o.png

Σευχαριστω πολυ οπως και ολα τα παιδια. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος πρεπει να κανω πρωτα backup τα αρχεια μου;αν παρουσιαστει καποιο σφαλμα μπορει να δημιουργησω προβλημα σττα windows 7; χρειαζεται  καποιες ειδικες γνωσεις η απλη εγκατασταση κανω;διαρκει ωρες η διαδικασια; σορρυ για τις τοσες ερωτησεις...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, patras7 είπε

Σευχαριστω πολυ οπως και ολα τα παιδια. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος πρεπει να κανω πρωτα backup τα αρχεια μου;αν παρουσιαστει καποιο σφαλμα μπορει να δημιουργησω προβλημα σττα windows 7; χρειαζεται  καποιες ειδικες γνωσεις η απλη εγκατασταση κανω;διαρκει ωρες η διαδικασια; σορρυ για τις τοσες ερωτησεις...

Το backup ποτέ δεν βλάπτει. Ίσα ίσα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση στραβής.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, patras7 είπε

Back up τα αρχεία σου οπωσδήποτε!  Η διάρκεια της εγκατάστασης εξαρτάται και από τον δίσκο σου. Άν είναι SSD, κρατάει λίγα λεπτά!

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/10/2018 στις 1:00 ΜΜ, patras7 είπε

Εχω χρονια στο laptop windows 7

Αν κρίνω από αυτό μάλλον ώρες θα κάνει!

1 ώρα πριν, patras7 είπε

να κανω πρωτα backup τα αρχεια μου;

Εννοείται!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...