Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλουμε να μην υπάρχει φοροδιαφυγή πρέπει να καταργηθούν τελείως τα μετρητά. Επίσης θα τελειώσουν οι ληστείες τα λαδωματα κλπ 

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, zio10 είπε

Το κάνουν και στα μετρητά, δεν πρέπει να έχει σχέση μόνο με την προμήθεια της κάρτας. Πιστεύω όλοι θα το κάνουν σιγά σιγά.

Εγω παντως τις προαλλες βρεθηκα σε ακριτικο μερος και παω να παρω μια 20ευρη(βρεθηκα στην αναγκη , 99% το κανω online) και ο περιπτερας μου λεει "σε εμας εδω υπαρχει επιπλεον χρεωση 1€". Τον κοιταξα και δεν ειπα τιποτα μιας και βιαζομουν και στο συγκεκριμενο μερος δεν ειχες και ιδιαιτερες επιλογες.

Ποτε ξανα ομως απο περιπτερο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, randomcat είπε

^Με τους Ελληναράδες Ιατρούς τι θα γίνει;

Τιποτα.

Μια χαρά τα κατάφεραν και το πέρασαν οπως το ηθελαν. Οι αποδειξεις τους δεν έχουν καμια αξια πλέον στην εφορία (ειτε πας σε γιατρο,ειτε σε ψιλικατζη, η αποδειξη έχει την ιδια αξία), οι περισσότεροι έχουν pos αλλά με αυτο βαράνε αλύπητα, οποτε προτιμάς να πληρωνεις μετρητά.

Το ειχα πει πριν αρκετό καιρό πως η μοδα του νομιμου θα περάσει πολυ συντομα από την Ελλάδα, όχι επειδη δεν θέλουμε τη νομιμότητα αλλά επειδη η τσέπη μας δεν έχει το χρημα για να την στιρίξει.

Καλό το pos στα περιπτερα από την άποψη οτι ειναι ευκολία.

• Like 2
Δημοσ.
19 hours ago, Joshua21 said:

Ε ναι, όλα τα άλλα προβλήματα τα έχουμε λυμένα, το μόνο που μας δυσκόλευε τη ζωή ήταν ότι τα περίπτερα, ταξί και θέατρα δεν δέχονταν πλαστικό χρήμα.

Νοοτροπίες σαν και αυτή είναι μας κρατάνε πίσω...
Φυσικά δεν αναφέρομαι στα POS αλλά στην λογική πίσω από αυτή την σκέψη.
Επειδή δεν μπορούμε να λύσουμε το 'x' τότε ας μη ασχοληθούμε για το 'y'...

---
Προσωπικά είμαι άνθρωπος που χρησιμοποιώ κάρτα για το 90% των αγορών μου και θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να πληρώνω παντού με κάρτα!
Για παράδειγμα με εκνευρίζει ιδιαίτερα που δεν μπορώ να πληρώσω με κάρτα στην λαϊκή... και μάλιστα με εκνευρίζει περισσότερο ο τρόπος που στο λένε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, randomcat είπε

^Με τους Ελληναράδες Ιατρούς τι θα γίνει;

Και με τους Ελληναράδες ιδιαιτεράδες τι;

Είναι η μόνη νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα στην ελλάδα που είναι 100% παραοικονομία.

Άντε να κόβουν αποδείξεις 10-20 τυπολάτρεις, οπότε για στατιστικούς λόγους να το πάω στο 99%.

Επεξ/σία από qwertyuiop2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...