Προς το περιεχόμενο

LAPTOP HP STREAM 11 PRO G4 3DN41EA 11.6'' 189€ στο eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηχανάρα πήρατε κουφ@λες για τα λεφτά του, με τις πάντες πάει, σε youtube 1080p δεν παίζει να έχει θέμα λόγο cpu. Εδώ τα παλιότερα atom παίζουν κανονικά... Στην επόμενη προσφορά θα το χτυπήσω αλύπητα και εγώ. Ζηλεψα...

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, selianx είπε

Αν και δεν το έχω, μιας και δεν το πρόλαβα με το λάθος που έγινε στην παραγγελία μου και εξαντλήθηκε, λογικά δε θα έπρεπε να κολλάει σε 1080p. Αν μιλάμε για buffering αν είναι εφικτό checkαρε με Ethernet αλλιώς αν μιλάμε για παγώματα/stuttering, γενική αίσθηση lag όταν παίζει το βίντεο δες την RAM/GPU/CPU κατανάλωση ή/και θερμοκρασίες εκείνη τη στιγμή, βάλε latest drivers ή δοκίμασε και άλλο browser.

Κρίμα που δεν το πρόλαβες...περίεργο αυτό που έγινε με την πληρωμή. 

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Federacion είπε

Το αγόρασα μόλις. Από την 1η ώρα κολλάει στο youtube. Η σύνδεση είναι WiFi και vdsl. Σε άλλες συσκευές δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Παιδιά χίλια συγνώμη. Είχα πατήσει να γίνουν τα Windows s κανονικά προ και έτρεχε αυτό από πίσω. Συγγνώμη για την αναστάτωση!!! Μια χαρά πάει τώρα! 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Μηχανάρα πήρατε κουφ@λες για τα λεφτά του, με τις πάντες πάει, σε youtube 1080p δεν παίζει να έχει θέμα λόγο cpu. Εδώ τα παλιότερα atom παίζουν κανονικά... Στην επόμενη προσφορά θα το χτυπήσω αλύπητα και εγώ. Ζηλεψα...

Κι εγώ το έχω ψιλομετανιώσει που δεν το πήρα... :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ το χοντρομετανιωσα πάλι όχι ψιλό... Έχει ένα χρεπι η γυναίκα με ένα atom διπυρηνο δεύτερης γενιάς και πάει σαν καρο, ο ανεμιστήρας κάνει σαν ελικόπτερο... Γενικά δεν... Κακώς δεν το πήρα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Επισης για την επομενη φορα, που θα βγει σε προσφορα το ιδιο
-αυτη ηταν η δευτερη...θα υπαρξει (λογικα) και τριτη αργοτερα-
τρεξτε τα δεοντα benchmarks: για ταχυτητες του eMMC-Flash!
🤓

Τι ακριβως εννοεις με αυτο; Το βαζουν προσφορα καθε τοσο; Μονο το eshop;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BadRobot είπε

Το πήρα κι εγώ, πολύ καλό. Να ρωτήσω, driver γραφικών δε χρειάζεται? Nα κατεβάσω από το site της intel η όχι?

Να κατεβάσεις οπωσδήποτε αν θέλεις να έχεις δυνατότητα ρυθμίσεων οθόνης και ότι άλλο. Εγώ κατέβασα τους drivers για την hd graphics 500. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

2 ώρες πριν, zio10 είπε

2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Εγώ το χοντρομετανιωσα πάλι όχι ψιλό... Έχει ένα χρεπι η γυναίκα με ένα atom διπυρηνο δεύτερης γενιάς και πάει σαν καρο, ο ανεμιστήρας κάνει σαν ελικόπτερο... Γενικά δεν... Κακώς δεν το πήρα.

Μικρό το κακό:

13.3"

https://www.gearbest.com/laptops/pp_009234299592.html?wid=1433363https://www.gearbest.com/laptops/pp_009552042578.html?wid=1433363

14"

https://www.gearbest.com/laptops/pp_009340600116.html?wid=1433363 / https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_009750852269.html?wid=1433363

15.6"

https://www.gearbest.com/laptops/pp_009380873570.html?wid=1433363

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Ζαχαρινιο σε πάω και σε διαβάζω φιλτατε εδώ μέσα, αλλά βρε συ δεν έχουν σχέση από ποιότητα τώρα οι Κινέζοι με την hp ακόμη και σε αυτές τις τιμές... Καλά χρυσά αυτά που έβαλες, τα περισσότερα τα ξέρω αλλά ρε συ ούτε την εγγύηση της hp θα έχουν, ούτε από Ελλάδα είναι κλπ... Ειδικά τα 13άρια για μένα είναι σούπερ και αν ήταν να πάρω για μένα πιθανότατα θα χτυπούσα. Η γυναίκα όμως δεν θεωρώ ότι θα το προσέχει τόσο οπότε μάλλον ψάχνω κάτι με εγγύηση χωρίς τρελό τρέξιμο σε περίπτωση που χρειαστεί. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις φιλτατε.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, orck είπε

Τι ακριβως εννοεις με αυτο; Το βαζουν προσφορα καθε τοσο; Μονο το eshop;

Ξερω σιγουρα οτι 2 φορες -στους τελευταιους μηνες- δεν το πηρα, παντα σε προσφορα απο e-shop!
(Ας οψεται που μας εφαγαν τα μπακιρια - κερατιατικα: εφοριες, ενφια, ολαταπαντα, φτου κακα... 😢)

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Μέχρι 13" με ενδιαφέρει. Tο πρώτο καλό είναι, ειδικά τα 6gb ram, αλλά θα ήθελα να έχει οθόνη αφής...συν αυτά που είπε ο @dimoskoutr, hp από Ελλάδα και 50€ φτηνότερο. Τέλος πάντων, όταν έρθει η ώρα θα βρεθεί το κατάλληλο :) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Ζαχαρινιο σε πάω και σε διαβάζω φιλτατε εδώ μέσα, αλλά βρε συ δεν έχουν σχέση από ποιότητα τώρα οι Κινέζοι με την hp ακόμη και σε αυτές τις τιμές... Καλά χρυσά αυτά που έβαλες, τα περισσότερα τα ξέρω αλλά ρε συ ούτε την εγγύηση της hp θα έχουν, ούτε από Ελλάδα είναι κλπ... Ειδικά τα 13άρια για μένα είναι σούπερ και αν ήταν να πάρω για μένα πιθανότατα θα χτυπούσα. Η γυναίκα όμως δεν θεωρώ ότι θα το προσέχει τόσο οπότε μάλλον ψάχνω κάτι με εγγύηση χωρίς τρελό τρέξιμο σε περίπτωση που χρειαστεί. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις φιλτατε.

Και τα πέντε που σου έβαλα έχουν σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής απ' αυτά τα "κόψε 'δώ κόψε 'κει για να βγεί φθηνό αλλά και με κέρδος" Dell, HP,  κλπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Επισης για την επομενη φορα, που θα βγει σε προσφορα το ιδιο
τρεξτε τα δεοντα benchmarks: για ταχυτητες του eMMC-Flash!
🤓

Για να μην έχεις απορίες όταν ξαναβγεί σε προσφορά. :) 

emmc.jpg

42 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Και τα πέντε που σου έβαλα έχουν σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής απ' αυτά τα "κόψε 'δώ κόψε 'κει για να βγεί φθηνό αλλά και με κέρδος" Dell, HP,  κλπ...

Έχω 2 κινέζικα 14άρια, το δεύτερο με quad core pentium N4200 που είναι καλύτερος απο τον N3450.

Αν εξαιρέσουμε την αλουμινένια κατασκευή στα περισσότερα κινέζικα, τύπου φασόν σχεδόν σε όλα, με τα όσα θετικά ή αρνητικά, (προσωπικά θεωρώ θετικό μόνο την premium αίσθηση που αφήνει οπτικά και στην αφή το αλουμίνιο ή τύπου αλουμίνιο, καθώς στην πράξη κάνουν σημάδια εύκολα και γρατζουνιές λόγω ευαισθησίας του υλικού, πράγμα που θεωρώ μεγάλο αρνητικό καθώς επίσης στα περισσότερα που δοκίμασα οι usb θύρες είναι πολύ σφιχτές και το να βάλεις / βγάλεις usb φλασάκι είναι ταλαιπωρία), δεν υπάρχει επαφή σε σχέση με το hp του θέματος ούτε σε ποιότητα ips οθόνηs,  ούτε σε ποιότητα πληκτρολόγιου. Μέρα με την νύχτα τα κινέζικα σε αυτούς τους δύο τομείς με το hp του θέματος.

Που βλέπεις λοιπόν την "σίγουρα" καλύτερη ποιότητα κατασκευής; Το πλαστικό είναι πιο durable απο το αλουμίνιο και σίγουρα αντέχει περισσότερο στην κακομεταχείριση και στην συχνή χρήση. Δεν αναφέρομαι στην αντοχή σαν υλικό αλλά στην εμφάνιση που θα έχει μετά τη χρήση μεγάλου χρονικού διαστήματος. Αν έπιανες στα χέρια σου το hp stream και ένα κινέζικο chuwi, iota κλπ θα καταλάβαινες ότι το hp αν και πλαστικό είναι πιο ποιοτικό τουλάχιστον στα σημεία που ενδιαφέρουν περισσότερο. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Για τα άλλα δεν ξέρω φιλτατε, για το tbao επέτρεψε μου να σου πω σε καμία περίπτωση δεν το πιστεύω αν κρίνω από το αντίστοιχο που έχω πάρει για την πεθερά μου... Δεν παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...