Προς το περιεχόμενο

LAPTOP HP STREAM 11 PRO G4 3DN41EA 11.6'' 189€ στο eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε

αν σου ειναι εύκολο δοκίμασε και το αντίστοιχο hevc γιατι η πλειονοτητα των 4κ ετσι και αλλιως σε hevc θα ναι και οχι h264

ok θα το κανω το βραδάκι που θα επιστρέψω σπίτι. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

ok θα το κανω το βραδάκι που θα επιστρέψω σπίτι. 

Άντε τώρα που σε βρήκαμε ευγενικό να σε εκμεταλλευθούμε λίγο φιλτατε. Όχι τίποτε άλλο αλλά να υπάρχει μια μαρτυρία ρε παιδί μου για αυτούς τους επεξεργαστές...ο δικός μου είναι ο gemini lake ο desktop και είναι πιο δυνατός από αυτά, δεν θα μετρήσει η δική μου μαρτυρία... Επίσης βάλε το 160mbps αν θες. :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Άντε τώρα που σε βρήκαμε ευγενικό να σε εκμεταλλευθούμε λίγο φιλτατε. Όχι τίποτε άλλο αλλά να υπάρχει μια μαρτυρία ρε παιδί μου για αυτούς τους επεξεργαστές...ο δικός μου είναι ο gemini lake ο desktop και είναι πιο δυνατός από αυτά, δεν θα μετρήσει η δική μου μαρτυρία... Επίσης βάλε το 160mbps αν θες. :-)

Κατέβασα το αρχείο jellyfish-160-mbps-4k-uhd-hevc-10bit μεγέθους 573mb 586mb και το άνοιξα χρησιμοποιώντας πάλι τον media player classic Home cinema.

Aυτή τη φορά δεν κατέβαζα κάτι ούτε έτρεχα κάποια άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα. Το παραπάνω αρχείο το έτρεξα 3 φορές για να έχω ασφαλή συμπεράσματα.

Είχα το task manager ανοικτό στην καρτέλα επιδόσεις για να δώ συμπεριφορά cpu σε load.

Όταν πατάς για πρώτη φορά να ανοίξει το αρχείο με τον παραπάνω player ο cpu αγγίζει στιγμιαία το 100% load και αμέσως μετά πέφτει στο 24% - 25% load με max το 30-31% μία -δύο φορές. Το αρχείο τρέχει νερό χωρίς κανένα κόλλημα μέχρι τη λήξη του.

Όταν όμως έχεις το βίντεο ανοιχτό στον player και επαναλάβεις να το ξαναπαίξεις πατώντας το play ο cpu αγγίζει στιγιαία το 84% και αυτομάτως ξαναπέφτει στο 24-25% μέχρι τη λήξη του βίντεο, παίζοντας το νεράκι χωρίς κανένα κόλλημα. 

Eλπίζω να σας βοήθησα! :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Κατέβασα το αρχείο jellyfish-160-mbps-4k-uhd-hevc-10bit μεγέθους 573mb και το άνοιξα χρησιμοποιώντας πάλι τον media player classic Home cinema.

Aυτή τη φορά δεν κατέβαζα κάτι ούτε έτρεχα κάποια άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα. Το παραπάνω αρχείο το έτρεξα 3 φορές για να έχω ασφαλή συμπεράσματα.

Είχα το task manager ανοικτό στην καρτέλα επιδόσεις για να δώ συμπεριφορά cpu σε load.

Όταν πατάς για πρώτη φορά να ανοίξει το αρχείο με τον παραπάνω player ο cpu αγγίζει στιγμιαία το 100% load και αμέσως μετά πέφτει στο 24% - 25% load με max το 30-31% μία -δύο φορές. Το αρχείο τρέχει νερό χωρίς κανένα κόλλημα μέχρι τη λήξη του.

Όταν όμως έχεις το βίντεο ανοιχτό στον player και επαναλάβεις να το ξαναπαίξεις πατώντας το play ο cpu αγγίζει στιγιαία το 84% και αυτομάτως ξαναπέφτει στο 24-25% μέχρι τη λήξη του βίντεο, παίζοντας το νεράκι χωρίς κανένα κόλλημα. 

Eλπίζω να σας βοήθησα! :) 

Τουμπανάκι ο cpu, τραίνο πάει με τους decoders που έχει...έτσι τα μικρά της intel σπέρνουν από πέρυσι, αναρωτιέμαι τι θα βγάλουν προς Φεβρουάριο Μάρτιο που φέρνουν τον αντικαταστάτη των gemini lake, θεωρώ ότι σε λίγο καιρό θα φτάσουμε σε ένα σημείο που το πολύ μεγάλο ποσοστό χρηστών που δεν κάνει gaming θα είναι απόλυτα ικανοποιημένο με επεξεργαστές κλάσης atom, είτε από intel είτε από amd μεριά ...και να σκεφτεί κανείς ότι με λένε και κοκκινοφρουρό λόγω του 1600 μου στο main pc... :-) apollo lake - gemini lake for the win ρε!!!

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Μια χαρούλα είναι, είμαι ΠΑΡΑ πολύ ικανοποιημένος με κερασάκι την οθόνη του η οποία μέρα με τη μέρα μου αρέσει περισσότερο. 

Το συνδέσω και σε μόνιτορ αν θέλω μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης. Ήταν πολύ καλή προσφορά. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Κατέβασα το αρχείο jellyfish-160-mbps-4k-uhd-hevc-10bit μεγέθους 573mb και το άνοιξα χρησιμοποιώντας πάλι τον media player classic Home cinema.

Thanks , αλλά 573mb δεν ειναι το hevc αλλα το h264, οπότε ποιό απο τα δυο κατέβασες? Προσωπικα το hevc θα ήθελα να μαθω , αν γινεται, please.

Δημοσ.

Επισης για την επομενη φορα, που θα βγει σε προσφορα το ιδιο
-αυτη ηταν η δευτερη...θα υπαρξει (λογικα) και τριτη αργοτερα-
τρεξτε τα δεοντα benchmarks: για ταχυτητες του eMMC-Flash!
🤓

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και ΄γω. (Μου ακύρωσαν την παραγγελία, πάει το stream..  ).

Επεξ/σία από dess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, EddieObscurant είπε

Thanks , αλλά 573mb δεν ειναι το hevc αλλα το h264, οπότε ποιό απο τα δυο κατέβασες? Προσωπικα το hevc θα ήθελα να μαθω , αν γινεται, please.

Nαι έχεις δικιο 573mb είναι το h264 αλλά εγώ έτρεξα το hevc που είναι αμέσως απο κάτω στα 586mb.

Το ονομα του αρχείου το εκανα copy paste στο παραπάνω σχόλιο και είναι αυτό που κατέβασα. :)  

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Επισης για την επομενη φορα, που θα βγει σε προσφορα το ιδιο
-αυτη ηταν η δευτερη...θα υπαρξει (λογικα) και τριτη αργοτερα-
τρεξτε τα δεοντα benchmarks: για ταχυτητες του eMMC-Flash!
🤓

Ενδεικτικά υπάρχει η δοκιμή-παρουσίαση από γιουτιούμπερ με stream Ν3350 και 4/64 non touch που δείχνει σκρήνσοτ από crystal disk. 

(Επίσης αν μπορείτε πείτε σχετικά για την απόδοση-ταχύτητα του microSD slot..)

Επεξ/σία από dess
Δημοσ.

Το αγόρασα μόλις. Από την 1η ώρα κολλάει στο youtube. Η σύνδεση είναι WiFi και vdsl. Σε άλλες συσκευές δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν το έχω, μιας και δεν το πρόλαβα με το λάθος που έγινε στην παραγγελία μου και εξαντλήθηκε, λογικά δε θα έπρεπε να κολλάει σε 1080p. Αν μιλάμε για buffering αν είναι εφικτό checkαρε με Ethernet αλλιώς αν μιλάμε για παγώματα/stuttering, γενική αίσθηση lag όταν παίζει το βίντεο δες την RAM/GPU/CPU κατανάλωση ή/και θερμοκρασίες εκείνη τη στιγμή, βάλε latest drivers ή δοκίμασε και άλλο browser.

Επεξ/σία από selianx
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, selianx είπε

Αν και δεν το έχω, μιας και δεν το πρόλαβα με το λάθος που έγινε στην παραγγελία μου και εξαντλήθηκε, λογικά δε θα έπρεπε να κολλάει σε 1080p. Αν μιλάμε για buffering αν είναι εφικτό checkαρε με Ethernet αλλιώς αν μιλάμε για παγώματα/stuttering, γενική αίσθηση lag όταν παίζει το βίντεο δες την RAM/GPU/CPU κατανάλωση ή/και θερμοκρασίες εκείνη τη στιγμή, βάλε latest drivers ή δοκίμασε και άλλο browser.

Δεν έχει ethernet (ήμουν έτοιμος να παραγγείλω ethernet to usb).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Federacion είπε

Το αγόρασα μόλις. Από την 1η ώρα κολλάει στο youtube. Η σύνδεση είναι WiFi και vdsl. Σε άλλες συσκευές δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Kανένα θέμα στο δικό μου με σύνδεση wifi και vdsl στο youtube.  Το δοκίμασα με 2-3 βιντεάκια και δεν διαπίστωσα κολλήματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...