Προς το περιεχόμενο

LAPTOP HP STREAM 11 PRO G4 3DN41EA 11.6'' 189€ στο eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dess είπε

Έρχεται με Windows 10 S (Windows 10 Pro in S mode). Ερώτηση: μετά την αναβάθμιση σε 10 Pro, μπορείς να εγκαταστήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα? (Τα 10 S επιτρέπουν μόνο από το Microsoft App Store).

Ναι φίλτατε, αυτό το νόημα έχει η αναβάθμιση.

• Thanks 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Αν έχεις την καλοσύνη μπες εδώ http://jell.yfish.us/ και κατέβασε κανένα 4k video h264 160 mbps να δούμε πως πάει και με βαρβάτα 4k αρχεία...θεωρώ θα παίζει χωρίς σπασίματα και με φυσιολογικό cpu load...έτσι για να δούμε τι θα έκανε και σαν htpc σε 4k ένας τέτοιος επεξεργαστής...μια asrock j3455 itx έχει Ελλάδα 68 ευρώ και θεωρώ ότι είναι μια χαρά για ένα οικονομικό htpc...βέβαια και η asrock j4105 με τον ταχύτερο gemini lake έχει 70 ευρώ...αλλά και πάλι θα είχε ενδιαφέρον τώρα που σε βρήκαμε να μας δώσεις και αυτή την πληροφορία...

Το κατεβάζω τώρα και ενημερώνω.

Update:

Κατέβασα το αρχείο jellyfish-120-mbps-4k-uhd-h264  431mb και το έπαιξα με τον MPC-HC x64 player.

΄Έχοντας ταυτόχρονα τον task manager ανοιχτό στην καρτέλα Performance, έπαιξα το αρχείο ενώ ταυτόχρονα κατέβαζα και τους οδηγούς της HD Graphics 500 στο background μεγέθους 227mb για να τους ενημερώσω μετά. Ο cpu έπαιζε κυρίως απο 20% - 25% load ενώ ανέβηκε μέχρι 31% μία - δύο φορές. Το δε βίντεο έπαιζε νερό, κανένα κόλλημα.

Είναι φανερό οτι είναι ικανότατος για τέτοια αρχεία. :)  

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το παρήγγειλα βράδυ Παρασκευής, και ενώ η πληρωμή πέρασε κανονικά (Χρεωστική MasterCard ΕΤΕ), η παραγγελία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έπειτα από επικοινωνία σήμερα το πρωί με το τμήμα πωλήσεων, έγινε εκ νέου παραγγελία διότι δεν φαινόταν ούτε σ' αυτούς (και ενώ πλέον είναι "Κατόπιν παραγγελίας") και μου είπαν ότι συνήθως παραδίδεται μετά από 5-7 εργάσιμες. 

Τώρα μένει το λογιστήριο να βρει την πληρωμή για να μην έχω τρεξίματα. Και φυσικά εύχομαι να μην περιμένω και καμιά 30ριά μέρες για το laptopάκι.

Δημοσ.

^Τους έστειλες την απόδειξη της τράπεζας; Λογικά δεν θα έχεις θέμα...

Εγώ τελικά αν και το σκεφτόμουν δεν το πήρα. Κάποια στιγμή θα πάω σε κάτι πιο δυνατό αφού το θέλω για χρόνια. Αν και πιστεύω ότι κι αυτό θα με κάλυπτε. 

Δημοσ.

Για τελείως απλή χρήση και μετά δωράκι σε άτομο προχωρημένης σχετικά ηλικίας - μη εξοικειωμένο με την τεχνολογία δεν είναι άσχημο παιδιά, αρκεί να ξέρουμε τι ψωνίζουμε.

Όχι δεν τους έστειλα κάτι παραπάνω από αυτά που μου ζήτησαν (Ονοματεπώνυμο, Τράπεζα και μερικά ψηφία της κάρτας (6 πρώτα-4 τελευταία). Αν δεν τους αρκούν θα με ενημερώσουν φαντάζομαι και θα στείλω statement από i-bank. Ίσως τώρα που το πες αργότερα να τους το στείλω μπας και τους προλάβω.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, selianx είπε

Για τελείως απλή χρήση και μετά δωράκι σε άτομο προχωρημένης σχετικά ηλικίας - μη εξοικειωμένο με την τεχνολογία δεν είναι άσχημο παιδιά, αρκεί να ξέρουμε τι ψωνίζουμε.

Κι εγώ για τον πατέρα μου το σκεφτόμουν, αλλά δεν το πήρα τελικά επειδή οι 11 ίντσες μου φάνηκαν λίγες για να μην κουράζεται όταν χαζεύει facebook.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, andreasece είπε

Κι εγώ για τον πατέρα μου το σκεφτόμουν, αλλά δεν το πήρα τελικά επειδή οι 11 ίντσες μου φάνηκαν λίγες για να μην κουράζεται όταν χαζεύει facebook.

Εμένα καλό μου φαίνεται το μέγεθος της οθόνης αλλά αφού είναι για άλλον και μεγαλύτερο σε ηλικία καλύτερα να δει τα μεγέθη από κοντά. Ίσως ένα 14άρι του είναι πιο βολικό. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreasece είπε

Αλλάζεις τον μέγεθος του περιεχομένου της οθόνης στο 125% και όλα είναι μια χαρά για τους πρεσβύωπες άνω των 40 που δεν μπορούν να δουν καθαρά τα μικρά γράμματα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, lionheart75 said:

Αλλάζεις τον μέγεθος του περιεχομένου της οθόνης στο 125% και όλα είναι μια χαρά για τους πρεσβύωπες άνω των 40 που δεν μπορούν να δουν καθαρά τα μικρά γράμματα. 

Στο μυαλό μου είσαι!!!! 😋

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Σίγουρα, αλλά μετά χάνεις σε πλήθος πληροφορίας στην οθόνη. Θα περιμένω μήπως βρω κανένα 14άρι παρόμοιο μέχρι 200-220€.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Εμένα καλό μου φαίνεται το μέγεθος της οθόνης αλλά αφού είναι για άλλον και μεγαλύτερο σε ηλικία καλύτερα να δει τα μεγέθη από κοντά. Ίσως ένα 14άρι του είναι πιο βολικό. 

Αν πράγματι ήθελες κάτι μικρό θεωρώ κακώς δεν το πήρες. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! :) 

2 λεπτά πριν, andreasece είπε

Σίγουρα, αλλά μετά χάνεις σε πλήθος πληροφορίας στην οθόνη. Θα περιμένω μήπως βρω κανένα 14άρι παρόμοιο μέχρι 200-220€.

Σωστά αλλά αν αναφέρεσαι στο browsing εκεί μπορείς να το τροποποιήσεις στα μέτρα σου το μέγεθος της πληροφορίας παίζοντας με τις ρυθμίσεις του.  

Το συγκεκριμένο πάντως επειδή το πήρα το έχω στο 125% μιας και είμαι 40+ με την πρεσβυωπία να μου χτυπά την πόρτα και δεν νιώθω ότι χάνω πολύ πληροφορία. 

Βέβαια όλα αυτά είναι και υποκειμενικά. :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σωστά αλλά αν αναφέρεσαι στο browsing εκεί μπορείς να το τροποποιήσεις στα μέτρα σου το μέγεθος της πληροφορίας παίζοντας με τις ρυθμίσεις του.  

Το συγκεκριμένο πάντως επειδή το πήρα το έχω στο 125% μιας και είμαι 40+ με την πρεσβυωπία να μου χτυπά την πόρτα και δεν νιώθω ότι χάνω πολύ πληροφορία. 

Βέβαια όλα αυτά είναι και υποκειμενικά. :) 

Η αλήθεια είναι ότι με ξαναβάζεις σε σκέψεις, από την άλλη όμως εσύ είσαι πολύ εξοικειωμένος με όλα αυτά, ενώ ο πατέρας μου στα 66 του θέλει απλά να του είναι εύκολα όλα και ευδιάκριτα.

Το touch είναι χρήσιμο ή απλά διαφημιστικό τρικ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, andreasece είπε

Η αλήθεια είναι ότι με ξαναβάζεις σε σκέψεις, από την άλλη όμως εσύ είσαι πολύ εξοικειωμένος με όλα αυτά, ενώ ο πατέρας μου στα 66 του θέλει απλά να του είναι εύκολα όλα και ευδιάκριτα.

Το touch είναι χρήσιμο ή απλά διαφημιστικό τρικ;

Το touch είναι πολύ καλό στην απόκριση. Δεν είδα να χάνει κάπου με ένα lenovo tab 3 που έχω.

Βέβαια εγώ δεν χρησιμοποιώ στο συγκεκριμένο το touch του αλλά αν σε ενδιαφέρει το touch τότε είναι μια χαρά. 

Edit: Πάντως και σε 14άρι panel στα 1080p πάλι στα 125% θα το δουλεύει. Τα γράμματα στο 100% είναι μικρά και εκεί. (Έχω και 14άρι ultrabook fhd). 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...