Προς το περιεχόμενο

LAPTOP HP STREAM 11 PRO G4 3DN41EA 11.6'' 189€ στο eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hateuall είπε

οχι  δεν το χρεωσαν εξτρα,189 ηταν το τελικο ποσο

Ωραία. Άλλη μια ερώτηση.

Τα ηχεία του ακούγονται?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ωραία. Άλλη μια ερώτηση.

Τα ηχεία του ακούγονται?

λαμβανοντας παντα υποψιν την τιμη του λαπτοπ,τα ηχεια του ειναι αρκετα συμπαθητικα,καθαρος ηχος,ενταση ικανοποιητικη,θα την προτιμουσα βεβαια ενα κλικ παραπανω..ωστοσο δεν με ενοχλει καθολου.Τα ηχεια του βρισκονται απο κατω και οπως ειναι λογικο αλλοιωνεται ελαχιστα ο ηχος οταν το εχεις σε κρεβατι,καναπε κλπ.Σε σκληρη επιφανεια ο ηχος ειναι μια χαρα!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, didaskalop είπε

Καλησπέρα, να κάνω/επαναλάβω και εγώ μια ερώτηση...το boot είναι γρήγορο?

το boot του ειναι πολυ πιο γρηγορο απ οσο το περιμενα,εχω βαλει 2-3 εφαρμογες να ανοιγουν κατα την εκκινηση και τα εκτελει ολα αψογα

Μεσα στην μερα θα κανω ενα πιο αναλυτικο review για οσους ενδιαφερονται να το αγορασουν

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Θα κανω ενα συντομο αλλα οσο πιο ολοκληρωμενο review μπορω.(οτι γραψω,να εχετε παντα υποψιν το κοστος του λαπτοπ!!!)

Ξεκινωντας απο την εξωτερικη κατασκευη και την ποιοτητα των υλικων εχω να πω οτι δεν σου δινει την αισθηση πως εχεις να κανεις με ενα "φτηνιαρικο"λαπτοπ στα χερια σου!
Ειναι κατασκευασμενο απο καλης ποιοτητας πλαστικου που σου αφηνει μια matte υφη.
Ενα αρνητικο που εχω να πω για την κατασκευη(και ισως το μοναδικο)ειναι πως στο δικο μου ετυχε να εχει ενα πολυ μικρο ελλατωμα στο πλαστικο πλαισιο που περιβαλει την οθονη.
Κατω απ την οθονη,λιγη πιο διπλα απο το λογοτυπο της hp,το πλαστικο βγαινει λιγα χιλιαστα προς τα εξω,φανταστειτε εναν τοιχο που εχει φουσκωσει απο υγρασια και πατιεται λιγο προς τα μεσα.
Σκεφτηκα να επαιρνα τηλεφωνο αλλα δεν αξιζε σε καμια περιπτωση μιας και δεν επηρεαζει καθολου την λειτουργια της οθονης ή της αφης της και αν δεν πας πολυ κοντα δεν θα το προσεξεις ευκολα.
Οπως και να εχει αυτο ετυχε στο δικο μου λαπτοπ,οποτε δεν αποτελει κατι το αρνητικο.
Σε γενικες γραμμες η κατασκευη του ειναι αρκετα στιβαρη και δεν δημιουργει κανενα προβλημα η "πλαστικουρα" του,το συνολικο βαρος ειναι στα 1.250γρ
Το πληκτρολογιο του ειναι οπως θα πρεπε να ειναι σε καθε λαπτοπ..Μεγαλα κουμπια με σωστες αποστασεις μεταξυ τους και αθορυβα.
Η εμπειρια πληκτρολογησης ηταν πολυ ευχαριστη μεχρι τωρα και δεν μου πηρε πανω απο λιγα λεπτα για να το συνηθισω.

Το trackpad του προσωπικα δεν με εχει βολεψει προς το παρον,διοτι το δεξι και αριστερο κλικ ειναι ενιαια με ολο το trackpad.
καποιες φορες που θελω να πατησω το δεξι κλικ,δεν κανω αρκετα δεξια το δαχτυλο μου με αποτελεσμα να παταω το αριστερο.

Η αφη του trackpad ειναι μια χαρα,ωστοσο δεν εχω καταλαβει πως κανει scroll up/down γιαυτο και σε αυτο το κομματι χρησιμοποιω την αφη της οθονης!

Παμε τωρα στην οθονη,η οποια ειναι 11.3 ιντσες με αρκετα καλη αναλυση για το μεγεθος της και φωτεινοτητα ικανοποιητικη για κλειστους χωρους τουλαχιστον.
Σε ανοιχτο χωρο με ηλιο δεν το εχω δουλεψει ακομα αλλα δεν φανταζομαι να υπαρξει μεγαλο προβλημα..Ωστοσο,θα ηθελα η φωτεινοτητα να πηγαινε ενα κλικ πιο πανω.
Οι γωνιες θεασης της ειναι παραπανω απο καλες που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο οθονες λαπτοπ με διπλασια η και τριπλασια τιμη!
To panel ειναι ips προφανως και με glossy επιφανεια.
Οσον αφορα το touch της οθονης,με εξεπληξε ευχαριστα!
Ειναι αρκετα ευχρηστο με πολυ καλο χρονο αποκρισης,βολευει ιδιαιτερα στο scrolling εαν δεν εχεις ποντικι.

Για τα ηχεια εχω γραψει σε προηγουμενο post..Αρκετα καθαρος ηχος με καλη ενταση(ειδικα σε σκληρες επιπεδες επιφανειες)Γενικα ευχαριστημενος και απο τον ηχο αλλα δεν θα ελεγα οχι σε λιγο μεγαλυτερη ενταση.

Μικροφωνο και webcam μην περιμενετε κατι σπουδαιο,δοκιμαστηκαν σε viber και skype,απλα εκαναν την δουλεια τους οπως επρεπε..δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο σε αυτο.

Στο λειτουργικο κομματι δεν εχω προλαβει να σχηματισω μια πιο σφαιρικη αποψη μιας και τον εχω ενα 24ωρο.
Εντυπωση μου εκανε ο χρονος του boot οπως ειπα και προηγουμενως!
Chrome,skype,spotify,word κλπ απλα προγραμματα τα τρεχει απροβληματιστα,ακομα δεν εχω προσεξει να ζοριζεται καπου.Στον chrome με 4-5 καρτελες και youtube ανοιχτο δεν κολλησε καθολου.
Εγκατεστησα ενα παιχνιδι απο περιεργεια για να δω θερμοκρασιες και πως το τρεχει..Εβαλα το League of Legends σε low γραφικα και το ετρεχε στα 25-26 fps..
Για gaming προφανως και μην περιμενετε τιποτα σπουδαιο σε αυτη την τιμη.
Απο θερμοκρασια πηγε 47-49 βαθμους την ωρα που ετρεχα το παιχνιδι αλλα ηταν απολυτως αθορυβο!
Η χωρητικοτητα του ειναι στα 64 GB απο τα οποια τα 20κατι τα πιανουν τα windows 10 pro.
Ειχα μια micro sd 32 gb που την χρησιμοποιουσα για 4k βιντεο σε action cam και την εβαλα στο λαπτοπ απ την στιγμη που εχει υποδοχη για micro sd..Δεν ειναι ασχημα τα εξτρα 32gb για να βαζεις μεσα αρχεια!
Τελος,ενα πολυ μεγαλο θετικο ειναι η αυτονομια του,βγαζει ευκολα 5 ωρες χρησης με μετριο φωτισμο!

Κλεινοντας θα πω πως οσοι ψαχνουν λαπτοπ εως 200 ευρω με καλη αυτονομια,να τρεχουν απροβληματιστα βασικα προγραμματα(+μουσικη,ταινιες κλπ)και ωραια οθονη με καλη αφη τοτε αυτο το μηχανημα ειναι το καταλληλο!
Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απ αυτη την αγορα,γιατι ημουν σε αναζητηση για οικονομικο λαπτοπ μιας και χρησιμοποιω σταθερο υπολ. ως βασικο.
Οποτε οσοι το σκεφτεστε σας προτεινω να τον αγορασετε εαν και εφοσον διαθετετε τοσα χρηματα!

(ηταν λιγο βιαστικο οποτε συγχωρεστε για τυχον λαθη)

• Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, hateuall είπε

Θα κανω ενα συντομο αλλα οσο πιο ολοκληρωμενο review μπορω.(οτι γραψω,να εχετε παντα υποψιν το κοστος του λαπτοπ!!!)

Ξεκινωντας απο την εξωτερικη κατασκευη και την ποιοτητα των υλικων εχω να πω οτι δεν σου δινει την αισθηση πως εχεις να κανεις με ενα "φτηνιαρικο"λαπτοπ στα χερια σου!
Ειναι κατασκευασμενο απο καλης ποιοτητας πλαστικου που σου αφηνει μια matte υφη.
Ενα αρνητικο που εχω να πω για την κατασκευη(και ισως το μοναδικο)ειναι πως στο δικο μου ετυχε να εχει ενα πολυ μικρο ελλατωμα στο πλαστικο πλαισιο που περιβαλει την οθονη.
Κατω απ την οθονη,λιγη πιο διπλα απο το λογοτυπο της hp,το πλαστικο βγαινει λιγα χιλιαστα προς τα εξω,φανταστειτε εναν τοιχο που εχει φουσκωσει απο υγρασια και πατιεται λιγο προς τα μεσα.
Σκεφτηκα να επαιρνα τηλεφωνο αλλα δεν αξιζε σε καμια περιπτωση μιας και δεν επηρεαζει καθολου την λειτουργια της οθονης ή της αφης της και αν δεν πας πολυ κοντα δεν θα το προσεξεις ευκολα.
Οπως και να εχει αυτο ετυχε στο δικο μου λαπτοπ,οποτε δεν αποτελει κατι το αρνητικο.
Σε γενικες γραμμες η κατασκευη του ειναι αρκετα στιβαρη και δεν δημιουργει κανενα προβλημα η "πλαστικουρα" του,το συνολικο βαρος ειναι στα 1.250γρ
Το πληκτρολογιο του ειναι οπως θα πρεπε να ειναι σε καθε λαπτοπ..Μεγαλα κουμπια με σωστες αποστασεις μεταξυ τους και αθορυβα.
Η εμπειρια πληκτρολογησης ηταν πολυ ευχαριστη μεχρι τωρα και δεν μου πηρε πανω απο λιγα λεπτα για να το συνηθισω.

Το trackpad του προσωπικα δεν με εχει βολεψει προς το παρον,διοτι το δεξι και αριστερο κλικ ειναι ενιαια με ολο το trackpad.
καποιες φορες που θελω να πατησω το δεξι κλικ,δεν κανω αρκετα δεξια το δαχτυλο μου με αποτελεσμα να παταω το αριστερο.

Η αφη του trackpad ειναι μια χαρα,ωστοσο δεν εχω καταλαβει πως κανει scroll up/down γιαυτο και σε αυτο το κομματι χρησιμοποιω την αφη της οθονης!

Παμε τωρα στην οθονη,η οποια ειναι 11.3 ιντσες με αρκετα καλη αναλυση για το μεγεθος της και φωτεινοτητα ικανοποιητικη για κλειστους χωρους τουλαχιστον.
Σε ανοιχτο χωρο με ηλιο δεν το εχω δουλεψει ακομα αλλα δεν φανταζομαι να υπαρξει μεγαλο προβλημα..Ωστοσο,θα ηθελα η φωτεινοτητα να πηγαινε ενα κλικ πιο πανω.
Οι γωνιες θεασης της ειναι παραπανω απο καλες που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο οθονες λαπτοπ με διπλασια η και τριπλασια τιμη!
To panel ειναι ips προφανως και με glossy επιφανεια.
Οσον αφορα το touch της οθονης,με εξεπληξε ευχαριστα!
Ειναι αρκετα ευχρηστο με πολυ καλο χρονο αποκρισης,βολευει ιδιαιτερα στο scrolling εαν δεν εχεις ποντικι.

Για τα ηχεια εχω γραψει σε προηγουμενο post..Αρκετα καθαρος ηχος με καλη ενταση(ειδικα σε σκληρες επιπεδες επιφανειες)Γενικα ευχαριστημενος και απο τον ηχο αλλα δεν θα ελεγα οχι σε λιγο μεγαλυτερη ενταση.

Μικροφωνο και webcam μην περιμενετε κατι σπουδαιο,δοκιμαστηκαν σε viber και skype,απλα εκαναν την δουλεια τους οπως επρεπε..δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο σε αυτο.

Στο λειτουργικο κομματι δεν εχω προλαβει να σχηματισω μια πιο σφαιρικη αποψη μιας και τον εχω ενα 24ωρο.
Εντυπωση μου εκανε ο χρονος του boot οπως ειπα και προηγουμενως!
Chrome,skype,spotify,word κλπ απλα προγραμματα τα τρεχει απροβληματιστα,ακομα δεν εχω προσεξει να ζοριζεται καπου.Στον chrome με 4-5 καρτελες και youtube ανοιχτο δεν κολλησε καθολου.
Εγκατεστησα ενα παιχνιδι απο περιεργεια για να δω θερμοκρασιες και πως το τρεχει..Εβαλα το League of Legends σε low γραφικα και το ετρεχε στα 25-26 fps..
Για gaming προφανως και μην περιμενετε τιποτα σπουδαιο σε αυτη την τιμη.
Απο θερμοκρασια πηγε 47-49 βαθμους την ωρα που ετρεχα το παιχνιδι αλλα ηταν απολυτως αθορυβο!
Η χωρητικοτητα του ειναι στα 64 GB απο τα οποια τα 20κατι τα πιανουν τα windows 10 pro.
Ειχα μια micro sd 32 gb που την χρησιμοποιουσα για 4k βιντεο σε action cam και την εβαλα στο λαπτοπ απ την στιγμη που εχει υποδοχη για micro sd..Δεν ειναι ασχημα τα εξτρα 32gb για να βαζεις μεσα αρχεια!
Τελος,ενα πολυ μεγαλο θετικο ειναι η αυτονομια του,βγαζει ευκολα 5 ωρες χρησης με μετριο φωτισμο!

Κλεινοντας θα πω πως οσοι ψαχνουν λαπτοπ εως 200 ευρω με καλη αυτονομια,να τρεχουν απροβληματιστα βασικα προγραμματα(+μουσικη,ταινιες κλπ)και ωραια οθονη με καλη αφη τοτε αυτο το μηχανημα ειναι το καταλληλο!
Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απ αυτη την αγορα,γιατι ημουν σε αναζητηση για οικονομικο λαπτοπ μιας και χρησιμοποιω σταθερο υπολ. ως βασικο.
Οποτε οσοι το σκεφτεστε σας προτεινω να τον αγορασετε εαν και εφοσον διαθετετε τοσα χρηματα!

(ηταν λιγο βιαστικο οποτε συγχωρεστε για τυχον λαθη)

Πολύ καλό και χρήσιμο το review σου και συμφωνώ σε όλα όσα περιγράφεις. Για την ποιότητα κατασκευής και την οθόνη ανέφερα και εγώ  παραπάνω  ακριβώς τα ιδια. Το ίδιο επίσης και για το touch της οθονης. Για το trackpad εγω δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο θέμα με βόλεψε αλλά  αυτό είναι και υποκειμενικό ανάλογα με τον τρόπο που δουλεύει  ο καθενας.Μπορεί να φανεί υπερβολικό  αυτό  αλλά στα 189  ευρώ που δώσαμε θεωρώ  ότι είναι  κλεψιά έτσι το βλεπω μιας και εγώ δώσει παρόμοια χρήματα σε πατάτες. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους κάποιοι με apollo lake cpu μηχάνημα μιλάνε για το πως αποδίδει ο επεξεργαστής σε απλή χρήση που είναι και το ζητούμενο σε αυτά τα χρήματα! Άντε να σταματήσει το ανέκδοτο με το ότι χρειαζόμαστε i3 για απλές δουλειές και δεν γίνεται αλλιώς γιατί οτιδήποτε πιο κάτω είναι ταλαιπωρία κλπ. κλπ. κλπ. Ευχαριστούμε παίδες! Και τα gemini lake πάνε πρίμα...εγώ μάλιστα γράφω τώρα από το j5005 htpc μου που επίσης είναι παραπάνω από αρκετό για απλή χρήση, τι λέω σούπερ είναι για απλή χρήση...δώστε σε αυτούς τους επεξεργαστές μια ευκαιρία και θα σας εκπλήξουν. Δεν είναι οι atom που ξέρατε...καμιά σχέση όμως!!! :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να ρωτησω κ εγω. 

Λογω μεγεθους θα με βολευε κ εμενα αυτο το λαπτοπ. 

Photoshop εχει τρεξει κανεις; 

Επισης Windows 7 μπαίνουν με φορματ σωστα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι μετά απο 2 μέρες χρήση για να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους.

Του έβαλα win 10 pro εύκολα και γρήγορα (~10 λεπτά) μέσω windows store ακολουθώντας το εξής path:

Δεξί κλίκ στο start > system> swith to 10 pro > Go store> installation

Μετά του άλλαξα και τη γλώσσα των windows σε Ελληνικά κατεβάζοντας το σχετικό language pack και του έβαλα κύριο layout το Αγγλικό (united kingdom) μιας και το πληκτρολόγιο έχει uk layout και σαν δεύτερο το Ελληνικό layout.

Μετά την εγκατάσταση των win 10 pro και του ελληνικού πακέτου γλώσσας έχει 36,1gb ελεύθερο χώρο απο 57gb.

Όσο αφορά το browsing σε opera και chrome τα κάνει όλα γρήγορα. Δεν φαίνεται να κολλάει κάπου, είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

Bιντεάκια στο youtube τρέχει απρόσκοπτα χωρίς κολλήματα. Το ίδιο ισχύει και στο Netflix, τρέχουν όλα ομαλά σαν νερό. 

Μέσω hdmi σε monitor 1080p κάνει τα παραπάνω το ίδιο καλά. Δοκίμασα και 2 ταινίες 1080p σε mp4 και έπαιξαν νεράκι. 

Δεν είδα διαφορά στην χρήση των παραπάνω με ένα acer με i3 6006U και 4gb ram που έχω.

Όταν το έχεις στα πόδια, νιώθεις λίγο ζέστη αλλά δεν είναι ενοχλητικό.

Η οθόνη του αν και αναφέρθηκε και νωρίτερα είναι πάρα πολύ καλή με εξαιρετικές γωνίες θέασης.

Το πληκτρολόγιο είναι επίσης πολύ καλό, ήδη 2 μέρες και γράφω σφαίρα σαν να το είχα μήνες.

Τα ηχεία του (2) είναι τοποθετημένα μπροστά απο κάτω και είναι αρκετά δυνατά για να δείς μια ταινία ή ένα βιντεο. Πάσχουν απο μπάσο αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό για αυτό το μηχάνημα. 

Πάρτε το όσοι θέλετε κατι μικρό όσο υπάρχει ακόμα. :) 

1.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ το μεσημέρι....

Για τα 189 ευρώ είναι πολύ καλό. 

Μόλις το ανοιξα το αναβάθμισα σε windows 10 Pro χωρίς θέμα.

Δοκίμασα και απο usb τα ubuntu 18.04 και παεί σφαίρα.

Η μνήμη του είναι max 4gb και τα 64 emmc επίσης.

Για τυπικό χρήστη office, web browsing είναι μια χαρά. Για όσους θέλουν να βάζουν φωτιά στην άσφαλτο είναι καλό για δεύτερο. 

Η ποιότητά του, τελος, είναι ανώτερη των 189 ευρώ. 

Θα το προτιμούσα με linux, παντως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Επανέρχομαι μετά απο 2 μέρες χρήση για να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους.

Του έβαλα win 10 pro εύκολα και γρήγορα (~10 λεπτά) μέσω windows store ακολουθώντας το εξής path:

Δεξί κλίκ στο start > system> swith to 10 pro > Go store> installation

Μετά του άλλαξα και τη γλώσσα των windows σε Ελληνικά κατεβάζοντας το σχετικό language pack και του έβαλα κύριο layout το Αγγλικό (united kingdom) μιας και το πληκτρολόγιο έχει uk layout και σαν δεύτερο το Ελληνικό layout.

Μετά την εγκατάσταση των win 10 pro και του ελληνικού πακέτου γλώσσας έχει 36,1gb ελεύθερο χώρο απο 57gb.

Όσο αφορά το browsing σε opera και chrome τα κάνει όλα γρήγορα. Δεν φαίνεται να κολλάει κάπου, είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

Bιντεάκια στο youtube τρέχει απρόσκοπτα χωρίς κολλήματα. Το ίδιο ισχύει και στο Netflix, τρέχουν όλα ομαλά σαν νερό. 

Μέσω hdmi σε monitor 1080p κάνει τα παραπάνω το ίδιο καλά. Δοκίμασα και 2 ταινίες 1080p σε mp4 και έπαιξαν νεράκι. 

Δεν είδα διαφορά στην χρήση των παραπάνω με ένα acer με i3 6006U και 4gb ram που έχω.

Όταν το έχεις στα πόδια, νιώθεις λίγο ζέστη αλλά δεν είναι ενοχλητικό.

Η οθόνη του αν και αναφέρθηκε και νωρίτερα είναι πάρα πολύ καλή με εξαιρετικές γωνίες θέασης.

Το πληκτρολόγιο είναι επίσης πολύ καλό, ήδη 2 μέρες και γράφω σφαίρα σαν να το είχα μήνες.

Τα ηχεία του (2) είναι τοποθετημένα μπροστά απο κάτω και είναι αρκετά δυνατά για να δείς μια ταινία ή ένα βιντεο. Πάσχουν απο μπάσο αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό για αυτό το μηχάνημα. 

Πάρτε το όσοι θέλετε κατι μικρό όσο υπάρχει ακόμα. :) 

1.jpg

Αν έχεις την καλοσύνη μπες εδώ http://jell.yfish.us/ και κατέβασε κανένα 4k video h264 160 mbps να δούμε πως πάει και με βαρβάτα 4k αρχεία...θεωρώ θα παίζει χωρίς σπασίματα και με φυσιολογικό cpu load...έτσι για να δούμε τι θα έκανε και σαν htpc σε 4k ένας τέτοιος επεξεργαστής...μια asrock j3455 itx έχει Ελλάδα 68 ευρώ και θεωρώ ότι είναι μια χαρά για ένα οικονομικό htpc...βέβαια και η asrock j4105 με τον ταχύτερο gemini lake έχει 70 ευρώ...αλλά και πάλι θα είχε ενδιαφέρον τώρα που σε βρήκαμε να μας δώσεις και αυτή την πληροφορία...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Έρχεται με Windows 10 S (Windows 10 Pro in S mode). Ερώτηση: μετά την αναβάθμιση σε 10 Pro, μπορείς να εγκαταστήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα? (Τα 10 S επιτρέπουν μόνο από το Microsoft App Store).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dess είπε

Ερώτηση: μετά την αναβάθμιση σε 10 Pro, μπορείς να εγκαταστήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα? 

Ναι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...