Προς το περιεχόμενο

LAPTOP HP STREAM 11 PRO G4 3DN41EA 11.6'' 189€ στο eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή ποιότητα πλαστικών - κατασκευής που το κάνει στιβαρό και ανθεκτικό. Περιμετρικά έχει ένα υλικό αντικραδασμικο με λαστιχένια υφη, προφανώς για προστασία κατά την μεταφορά, πράγμα που μου άρεσε καθώς έχει προσεχθεί η κατασκευή του. Το πληκτρολόγιο καλό και πολύ καλύτερο στη πληκτρολόγηση και στην αίσθηση που σου δίνει απο τα κλασικά κινέζικα αυτού του τύπου. Οθόνη αρκετά φωτεινή, θα την ήθελα λίγο περισσότερο, με πολύ καλές γωνίες θέασης και ωραια χρώματα για αυτή την κατηγορια. Είναι 100% ips.  Το touch δεν το δοκίμασα ακόμα μιας και δεν με ενδιαφέρει. Το μηχάνημα έχει καλή αποκριση, δεν φάνηκε να κολλάει καπου, πριν λίγο το σεταρισα δεν πρόλαβα να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Το trackpad επίσης μου άρεσε αν και χρησιμοποιώ κυρίως mouse. Πιστεύω ότι στα 189 ευρώ είναι πολύ καλό deal. 

1.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Καλή ποιότητα πλαστικών - κατασκευής που το κάνει στιβαρό και ανθεκτικό. Περιμετρικά έχει ένα υλικό αντικραδασμικο με λαστιχένια υφη, προφανώς για προστασία κατά την μεταφορά, πράγμα που μου άρεσε καθώς έχει προσεχθεί η κατασκευή του. Το πληκτρολόγιο καλό και πολύ καλύτερο στη πληκτρολόγηση και στην αίσθηση που σου δίνει απο τα κλασικά κινέζικα αυτού του τύπου. Οθόνη αρκετά φωτεινή, θα την ήθελα λίγο περισσότερο, με πολύ καλές γωνίες θέασης και ωραια χρώματα για αυτή την κατηγορια. Είναι 100% ips.  Το touch δεν το δοκίμασα ακόμα μιας και δεν με ενδιαφέρει. Το μηχάνημα έχει καλή αποκριση, δεν φάνηκε να κολλάει καπου, πριν λίγο το σεταρισα δεν πρόλαβα να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Το trackpad επίσης μου άρεσε αν και χρησιμοποιώ κυρίως mouse. Πιστεύω ότι στα 189 ευρώ είναι πολύ καλό deal. 

Καλορίζικο! 

Αν μπορέσεις κάνε μια δοκιμή με το hdmi out σε μόνιτορ/tv με ανάλυση hdmi 1080p και πες μας πως τα πάει σαν windows  box / htpc. Μάλλον δε θα κολλάει το playback, αλλά μια επιβεβαίωση είναι καλοδεχούμενη.

Επίσης η οθόνη του είναι glossy?  (ως touch,  glossy υποθέτω ότι θα είναι).

Έχει καλή απόκριση στο touch, long touch, swipe? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Ψήνομαι για παραγγελία.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, dess είπε

Καλορίζικο! 

Αν μπορέσεις κάνε μια δοκιμή με το hdmi out σε μόνιτορ/tv με ανάλυση hdmi 1080p και πες μας πως τα πάει σαν windows  box / htpc. Μάλλον δε θα κολλάει το playback, αλλά μια επιβεβαίωση είναι καλοδεχούμενη.

Επίσης η οθόνη του είναι glossy?  (ως touch,  glossy υποθέτω ότι θα είναι).

Έχει καλή απόκριση στο touch, long touch, swipe? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Ψήνομαι για παραγγελία.  

Είμαι κομμάτια απόψε και δεν θα ασχοληθώ μαζι του. Το touch που το δοκίμασα είναι μια χαρά σε αυτά που λές. Άμεση απόκριση. Το Panel είναι glossy αλλά εδώ που το έχω δεν παρατήρησα αντανακλάσεις. Επειδή έχω αγοράσει 2-3 παρόμοια κινέζικα με χειρότερο αλλά και λίγο καλύτερο cpu απο αυτό, το Hp είναι το καλύτερο που έχω πιάσει στα χέρια μου.

Αν θέλεις φορητότητα μη το σκέφτεσαι καν. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή, η οθόνη καλή για την κατηγορία του (πολύ καλύτερη από όλα τα κινέζικα που δοκίμασα με ips οθόνες). Bleeding δεν παρατήρησα να έχει (θα το ψάξω περισσότερο τις επόμενες μέρες αλλά εκ πρώτης φαίνεται άψογη σε αυτό το θέμα) και είναι σίγουρα ips. Tα χρώματα είναι κάπως θαμπά σε σχέση με τα ips monitor που έχω στο γραφείο, πράγμα λογικό μιας και πρόκειται για budget λαπτοπάκι. Όμως η οθόνη είναι καλύτερη από το TN panel που έχει ένα acer που έχω πολλαπλάσιας τιμής. Αν είχε λίγο παραπάνω φωτεινότητα θα ήταν ακόμα καλύτερη αλλά και πάλι στο 75-80% είναι μια χαρά για μένα. Η φωτό, αν και δεν είναι καθαρή, είναι με την οθόνη στο 75%. 

edit: Τώρα που βλέπω την φωτό καλύτερα, θα δείς ότι φαίνεται στην αντανάκλαση το φωτιστικό του δωματίου. :P 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Thanks. μόλις ρώτησα είδα ότι ανέβασες φωτό που δείχνει μια αντανάκλαση του φωτιστικού οροφής..

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ δεν πρόλαβα να παραλάβω ακόμα. Ήθελα να ρωτήσω αν είχε μέσα κάνα office εγκατεστημένο.Είχε πάρει κάπου το μάτι μου οτι υπάρχει μέσα το office 365 δωρεάν για ένα χρόνο, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Επίσης με το boot πως πάει? Είναι αρκετά γρήγορο ή προλαβαίνεις να φτιάξεις καφέ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, AzaZyL είπε

Ρε παιδιά με αυτά τα λεφτά αγοράζεις cube i7...

Καμία σχέση...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, lionheart75 είπε

edit: Τώρα που βλέπω την φωτό καλύτερα, θα δείς ότι φαίνεται στην αντανάκλαση το φωτιστικό του δωματίου. :P

όποιος ενοχλείται από ανακλάσεις μπορεί να βάλει ματ προστατευτικό οθόνης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έρχεται με τα Windows 10 S, κάπου είδα (σε ένα review), ότι κάνει δωρεάν upgrade στα Win 10 Pro..? ?.! !  (και όχι στα Windows 10 Home?). 

Επεξ/σία από dess
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dess είπε

Έρχεται με τα Windows 10 S, κάπου είδα (σε ένα review), ότι κάνει δωρεάν upgrade στα Win 10 Pro..? ! !  (και όχι στα Windows 10 Home). 

Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, piranhagr said:

Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; 

Γενικά μιλώντας, τα Windows 10 S γίνονται update με μια μικρή διαδικασία μέσω Store σε Windows 10 Pro. 

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως ισχύει το ίδιο. Κάποια ASUS με Windows 10 S που έχω δεί γίνονται Pro (Intel σειρα N επεξεργαστής και 4Gb RAM).  

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για ένα πολύ ελαφρύ λόγω μέσης φορητό ( έβλεπα κάτι σε teclast F5). Είναι σίγουρο ότι θα τρέχει άνετα office , adobe acrobat και καμιά παρουσίαση? Επίσης η μνήμη αναβαθμίζεται ? Για το μέγεθος οθόνης δεν είναι πολύ  τα 1,3 κιλά?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zaico είπε

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για ένα πολύ ελαφρύ λόγω μέσης φορητό ( έβλεπα κάτι σε teclast F5). Είναι σίγουρο ότι θα τρέχει άνετα office , adobe acrobat και καμιά παρουσίαση? Επίσης η μνήμη αναβαθμίζεται ? Για το μέγεθος οθόνης δεν είναι πολύ  τα 1,3 κιλά?

Για πλάκα τα τρέχει...η μνήμη νομίζω όχι... Όσο για το βάρος ε δεν γίνεται σε αυτά τα χρήματα να τα έχουμε όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...