keysmith Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, hateuall είπε με ενδιαφερει το συγκεκριμενο laptop,βλεπωντας ομως και το hp stream 14 δεν μπορω να αποφασισω ποιο να διαλεξω..Ποια αγορα πιστευετε πως ειναι καλυτερη;; https://www.skroutz.gr/s/13817072/HP-Stream-14-AX040wm-N3060-4GB-32GB-W10.html o επεξεργαστής που έχει αυτό είναι πολύ πιο αδύναμος (σκορ 950) δλδ το μισό. Επίσης είναι 14'' που έιναι άλλη κατηγορία φορητότητας. Εγώ αυτό το cpu του 14'' σου με σκορ 1000 ΔΕΝ θα το έπαιρνα. Εχει ίδια ισχύ με τον core 2 duo μου του 2007.. 2
dess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μια χαρά είναι, πολύ μικρό-φορητό 11άρι, τετρα-πύρινο με touch και 4/64... αν δεν έψαχνα κάποιο που να έχει τη δυνατότητα tent/tablet (σε ψηλότερη τιμή φυσικά), θα το χτυπούσα!
g_f Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Εγώ το παράγγειλα. Η αλήθεια είναι ότι το touch δεν με απασχολεί. Το θέλω κυρίως για excel(καταχώρηση,pivots,συναρτήσεις) και λίγο surfing. Ενίοτε ισως ανοίγω κ μερικά αρχεία access. Με δεδομένο ότι θέλω να είναι πλήρως φορητό, η αποθήκευση θα γίνεται σε cloud και να μην το κλαίω σε περίπτωση κλοπής (θα μένει αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο) πιστεύω ότι με καλύπτει.
dimoskoutr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω ξερω οτι με το ζορι εδωσα το ιδιο 150 ευρω με i3-3217U με σκορ 2300 με κανονικο ssd 60GB που μπορουσες να βαλεις εναν καλυτερο και μεγαλυτερο πχ Samsung 860 η να βαλεις εναν μηχανικο μεγαλο για να εχεις χωρο πχ για ταινιες με γνησια Windows 10 και ειχε ολα αυτα που γραφεις συν ethernet συν vga και intel 4000 καρτα γραφικων συν κανονικο SD reader Αν ειχε κανονικο δισκο 2.5 να μπορεις να τον αλλαξεις η msata η nvme θα ελεγα ναι καλο ειναι αλλα με τον eMMC που ειναι και αργος και δεν αλλαζει δεν πιστευω πως αξιζει καποιος να παρει κατι σαν αυτο καλυτερα να βαλει λιγα λεφτα ακομα και να παει σε κατι καλυτερο. Γνωμη μου παντα συν οτι οθονη αφης θελω σε κατι που γυρναει και γινεται tablet η σε καποιο που βγαινει η οθονη. Έχει ειπωθεί εδώ μέσα πολλές φορές το θέμα με το passmark...για ρίξτε μια ματιά και εδώ για να μην λέμε ότι είναι παρόμοιοι επεξεργαστές...https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-3217U-vs-Intel-Celeron-J3455/m1643vsm200485. Καμιά σχέση δεν έχουν, ο appollo lake είναι πιο γρήγορος. Κάθε φορά το ίδιο θέμα γίνεται με τους appollo lake και προσφάτως με τους gemini lake...όποιος ενδιαφέρεται να του στείλω benches με τον δικό μου j5005 από το htpc που έστησα πρόσφατα να δει που βρίσκονται παρόμοια μηχανάκια και τι μπορούν να κάνουν...(ναι ο δικός μου είναι η desktop έκδοση των gemini lake στα 10watt tdp αλλά δεν έχουν τραγική διαφορά από τις laptop εκδόσεις τους). Μια χαρά είναι για καθημερινή απλή χρήση internet και office o 3450...τα έχει για πλάκα αυτά. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από dimoskoutr 1
hateuall Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Το παρηγγειλα και γω..ευχαριστω πολυ ts! Προσεξα πως μου εβαλε στην παραγγελια και εναν UK-->EU αντοπτορα κοστους 2.60.Δεν ξερω αν τον χρεωνουν ή ειναι μεσα στην τιμη. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Έχει ειπωθεί εδώ μέσα πολλές φορές το θέμα με το passmark...για ρίξτε μια ματιά και εδώ για να μην λέμε ότι είναι παρόμοιοι επεξεργαστές...https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-3217U-vs-Intel-Celeron-J3455/m1643vsm200485. Καμιά σχέση δεν έχουν, ο appollo lake είναι πιο γρήγορος. Κάθε φορά το ίδιο θέμα γίνεται με τους appollo lake και προσφάτως με τους gemini lake...όποιος ενδιαφέρεται να του στείλω benches με τον δικό μου j5005 από το htpc που έστησα πρόσφατα να δει που βρίσκονται παρόμοια μηχανάκια και τι μπορούν να κάνουν...(ναι ο δικός μου είναι η desktop έκδοση των gemini lake στα 10watt tdp αλλά δεν έχουν τραγική διαφορά από τις laptop εκδόσεις τους). Μια χαρά είναι για καθημερινή απλή χρήση internet και office o 3450...τα έχει για πλάκα αυτά. Εγω εγραψα οτι ο σημαντικοτερος λογος που το απορριπτω ειναι ο δισκος eMMC θα προτιμουσα να εχει θεση για nvme οχι μονο για αναβαθμιση με περισσοτερα gb αλλα επειδη αυτοι οι eMMC ειναι αργοι.
lionheart75 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω εγραψα οτι ο σημαντικοτερος λογος που το απορριπτω ειναι ο δισκος eMMC θα προτιμουσα να εχει θεση για nvme οχι μονο για αναβαθμιση με περισσοτερα gb αλλα επειδη αυτοι οι eMMC ειναι αργοι. Τα 64 gb είναι υπεραρκετά. Το συγκεκριμένο δεν το αγοράζεις για desktop replacement αλλά για την φορητότητα. Αν χρειαστείς παραπάνω χώρο για τις εργασίες ή τα αρχείς σου, βάζεις και ένα low profile usb 3 φλασάκι σε μια θύρα μόνιμα. Τσάμπα είναι. Όσο αφορά το desktop replacement. Και για αυτό κάνει με την προϋπόθεση ότι το δουλεύεις για τα βασικά, π.χ σε περίπτωση που δεν διαθέτεις laptop και δεν θες να ανοίγεις το tower για να σερφάρεις στο Insomnia ή να γράψεις ένα έγγραφο ή να δεις μια ταινία ή να στείλεις ένα email ή ότι άλλο, συνδέοντας το από την θύρα HDMI με το monitor σου. Το θες μαζί σου το βγάζεις, γυρνάς σπίτι το ξαναβάζεις κλπ. Έχει πάρα πολλές εφαρμογές που δεν χρειάζεται να τις αναλύσουμε τώρα, στις οποίες τα καταφέρνει μια χαρά το harware του. O 64 emmc λοιπόν είναι αρκετός. Όσο αφορά την ταχύτητα, οι emmc είναι όντως αργοί σε σχέση με τους sata ή τους πολύ ταχύτερους nvme αλλά θεωρώ ότι (ειδικά οι nvme) είναι περιττοί και για ένα τέτοιο μηχάνημα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από lionheart75 3
turbat0s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Η οθόνη του είναι ανεκτή? Είναι όντως ips?
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το αρκετα η οχι ειναι αναλογως τις αναγκες που εχει ο καθενας μας, εγω λεω οτι ειναι αργος μου εχουν φερει αρκετα μηχανακια με eMMC να δω γιατι ειναι αργα γιατι κολλανε και εβλεπα στην διαχειριση εργασιων η μνημη να ειναι στην μεση το ιδιο και ο επεξεργαστης και να εχει τερματισει ο δισκος. Για αυτο θα προτιμουσα να εχει msata η nvme ασχετα με την χωρητικοτητα. 3 λεπτά πριν, turbat0s είπε Η οθόνη του είναι ανεκτή? Είναι όντως ips? ναι η οθονη μια χαρα ειναι 1366Χ768 εδω ηταν της μοδας παλια τα netbook με τον Atom που ειχαν 1024Χ600 Θα μου πεις βαζουν 1920Χ1080 σε κινητο 5 ιντσων και μου βαζουν μονο 1366Χ768 σε 11.6 οθονη Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από LLLEFTERIS
orck Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, link67 είπε Ο σκληρος 32gb ειναι μεγαλος περιορισμος. 4 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Δεν έχεις κανένα λόγο να πάρεις Α6 όταν με παραπλήσιες τιμές βρίσκεις αξιοπρεπείς Ν. Επιπλέον, με 32 γίγα δίσκο δεν πας πουθενά. Σε λίγα χρόνια που οι low end amd θα είναι και πάμφθηνοι και αξιοπρεπείς, θα δούμε τι πάει να πει vfm budget laptop. Μολις ειδα τον λογαριασμο της πιστωτικης καρτας, μου κοπηκαν τα ποδια. Ψαχνω για δευτερη δουλεια
nvel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Θα μου πεις βαζουν 1920Χ1080 σε κινητο 5 ιντσων και μου βαζουν μονο 1366Χ768 σε 11.6 οθονη εγώ που έχω 1920x1080 σε 12.5'' δεν βλέπω τίποτα
dimoskoutr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω εγραψα οτι ο σημαντικοτερος λογος που το απορριπτω ειναι ο δισκος eMMC θα προτιμουσα να εχει θεση για nvme οχι μονο για αναβαθμιση με περισσοτερα gb αλλα επειδη αυτοι οι eMMC ειναι αργοι. 11 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Τιποτα δεν μπορεις να αναβαθμισεις και ο επεξεργαστης δεν.... Εγω με το ζορι εδωσα 150 ευρω Asus i3 1.8Ghz 11.6 αφης που σε αυτο τουλαχιστον αλλαζες τον δισκο γιατι ειχε sata 2.5 αυτο εχει eMMC Το σπαστικο σε αυτα τα αφης ειναι οτι εχουν τεραστια bezel εχουν μεγεθος για 12.5-13.3 και η οθονη τους ειναι 11.6 Έγραψες και ότι ο επεξεργαστής δεν όμως...δεν είναι έτσι πάντως. Η cpu ναι δεν είναι μια σύγχρονη i3 αλλά είναι παραπάνω από αρκετή για την απλή χρήση που θα το πάρουν οι περισσότεροι. Να χαίρεσαι και το νέο μέλος της οικογένειάς σου!!! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από dimoskoutr
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Έγραψες και ότι ο επεξεργαστής δεν όμως...δεν είναι έτσι πάντως. Η cpu ναι δεν είναι μια σύγχρονη i3 αλλά είναι παραπάνω από αρκετή για την απλή χρήση που θα το πάρουν οι περισσότεροι. Να χαίρεσαι και το νέο μέλος της οικογένειάς σου!!! Το εγραψα γιατι οι περισσοτεροι πιστευουν οτι θα το παρουν θα του χωσουν και κανα παιχνιδακι μεσα και μετα το βαζουν αγγελια για πουλημα. Σε ευχαριστω!
Herc2u Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα στο forum. Το συγκεκριμενο το εχει μια συναδελφος στη δουλεια, αγορασμενο πέρυσι από Amazon. Το έψαξα λιγο γιατι με ενδιαφερει και εμενα ενα μικρο φορητο. Σιγουρα δεν αναβαθμιζεται ο δισκος του. Με windows και office μεσα υπολογιστε κατι λιγοτερο απο 30 gb ελευθερα μεσα. Σαν ταχυτητα ειναι μια χαρα. Φυσικα παντα οταν μιλαμε για ενα μικρο βασικης χρησης laptop για να το περνεις μαζι σου σε ταξιδια κτλ. Νομιζω πως στα λεφτα του ειναι πολυ καλη τιμή και εχει και πολυ καλη διαρκεια μπαταριας, ενα 5ωρο τουλαχιστον με normal χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα