Προς το περιεχόμενο

LAPTOP HP STREAM 11 PRO G4 3DN41EA 11.6'' 189€ στο eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aspirini είπε

Ισχυει κανονικα η τιμη . Εγω μολις το παρηγγειλα.

Ποιό παρήγγειλες δώσε link.

Εγώ μόνο αυτό βλέπω πια στα 249€ και το οποίο δεν έχει touch οθόνη.

https://www.e-shop.gr/laptop-hp-stream-11-pro-g4-3dn40ea-116-intel-quad-core-n3450-4gb-64gb-windows-10-s-p-PER.901506

Δημοσ.

Τωρα δεν μου το βγαζει και σε μενα πια.

Ισως καποιος δεν παρελαβε ενα κομματι και το εβαλαν στην ιδια τιμη δεν ξερω.Εμενα μου ηρθε κ email επιβεβαιωσης παραγγελιας

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aspirini είπε

Τωρα δεν μου το βγαζει και σε μενα πια.

Ισως καποιος δεν παρελαβε ενα κομματι και το εβαλαν στην ιδια τιμη δεν ξερω.Εμενα μου ηρθε κ email επιβεβαιωσης παραγγελιας

Ωραίος, καλορίζικο. ΄Εκανες καλή αγορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει εδώ πάντως https://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200036406 και εδώ https://www.plus4u.gr/laptop-hp-stream-11-pro-g4-3dn41ea-11.6-touch-intel-quad-core-n3450-4gb-64gb-windows-10s/134044183-134044183/p# δεν γνωρίζω τα μαγαζιά οπότε δεν μπορώ να το προτείνω σε κάποιον. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το αγοράζω από το δεύτερο link...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, driver4 είπε

"Παρακλάδια" του e-shop  είναι τα δύο παραπάνω καταστήματα...

Το pc1 το ξέρω αλλά το άλλο είναι σίγουρα; Διστάζω να πυροβολήσω μην χρειαστεί τίποτα και τους ψάχνω μετά...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, orck είπε

Οντως υπηρξε σημερα το απογευμα ξανα διαθεσιμο, εγω εβλεπα ομως τιμη 209 ευρω, ενα 20αρικο επανω.

και εμενα 209 το εβγαζε σε μια λιστα μαζι με το αλλο το hp pro στα 249 και μολις εκανα κλικ κ μπηκα το εβγαζε στα 189.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Το pc1 το ξέρω αλλά το άλλο είναι σίγουρα; Διστάζω να πυροβολήσω μην χρειαστεί τίποτα και τους ψάχνω μετά...

Kαι το pc1 και το plus4u είναι όπως είπε και το παιδί παραπάνω, παρακλάδια του e-shop. Παρήγγειλε άφοβα, ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα. :) 

Πάντως και στα 202 είναι καλή αγορά παιδιά. Αρκεί να είναι το ίδιο ακριβώς με την touch οθόνη. 

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dess είπε

Στις προδιαγραφές του νομίζω γράφει dual channel για τη μνήμη του, ισχύει?

Όταν μπορέσω θα κατεβάσω ένα cpu-z να το τσεκάρω αν ισχύει κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Κατοχος κ εγώ εδώ και μια εβδομάδα. Μόλις σήμερα κατάφερα να ασχοληθώ λίγο. Το πρόβλημα μου είναι ότι το touchpad δεν αποκρίνεται καθόλου.Το κυρίως πρόβλημα εστιάζεται στην κίνηση του κέρσορα. Δοκίμασα αλλαγή του sensitivity Αλλά Δεν είδα βελτίωση.  Πιστεύετε έπεσα σε ελλατωμα ή δεν το έχω βρει ακόμα? Κανένας άλλος με παρόμοιο θέμα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...