Προς το περιεχόμενο

LAPTOP HP STREAM 11 PRO G4 3DN41EA 11.6'' 189€ στο eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το newsletter του eshop. Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει αλλά με μια πρώτη ματιά είναι η χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό. Έχει 4gb ram, 64gb δίσκο 11,6" οθόνη αφής και windows 10. Το σκέφτομαι λίγο για αντικατάσταση του asus t100 αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ο δίσκος του δεν ξέρω αν αναβαθμίζεται.

https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=181012oq1g89zo3pb20uqbvsuh

skroutz από 239€:

https://www.skroutz.gr/s/15783554/HP-Stream-11-Pro-G4-Education-Edition-N3450-4GB-64GB-W10-S.html?keyphrase=hp+stream+11+pro

Στο εξωτερικό επίσης ακριβότερο το βρίσκω. 

Spoiler

Ελπίζω να έβαλα σωστά το link γιατί νομίζω υπάρχει μια ιδιαιτερότητα με το newsletter...

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιποτα δεν μπορεις να αναβαθμισεις και ο επεξεργαστης δεν....

Εγω με το ζορι εδωσα 150 ευρω  Asus i3 1.8Ghz 11.6 αφης που σε αυτο τουλαχιστον αλλαζες τον δισκο γιατι ειχε sata 2.5 αυτο εχει eMMC

Το σπαστικο σε αυτα τα αφης ειναι οτι εχουν τεραστια bezel εχουν μεγεθος για 12.5-13.3 και η οθονη τους ειναι 11.6

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Τιποτα δεν μπορεις να αναβαθμισεις και ο επεξεργαστης δεν....

Εγω με το ζορι εδωσα 150 ευρω  Asus i3 1.8Ghz 11.6 αφης που σε αυτο τουλαχιστον αλλαζες τον δισκο γιατι ειχε sata 2.5 αυτο εχει eMMC

Το σπαστικο σε αυτα τα αφης ειναι οτι εχουν τεραστια bezel εχουν μεγεθος για 12.5-13.3 και η οθονη τους ειναι 11.6

Διαφωνώ..

o επεξεργαστής έχει σκορ 1820, που αυτό είναι αξιοπρεπέστατο (οι πρώτοι i3 είχαν σκορ 1600-1700 και σήμερα οι μικροί i3 έχουν σκορ 2500 που θα πει δεν είναι μακρυά). Που θα πει και photoshop τρέχεις εκτός από word/internet (προφανώς για ερασιτεχνική χρήση). Εννοείται δεν κολλάει σε ταινίες κτλ κτλ.

ο δίσκος του δεν ξέρω αν αλλάζει αλλά αν δεν αλλάζει 64gb κάνουν/επαρκούν για λαπτοπ ταξιδιού (25-30gb θέλεις για 10άρια με office και τα βασικά pdf vlc). Είναι σίγουρο ότι δεν αλλάζει; Είναι κολλημένος δλδ? δεν το έψαξα..

Τα windows 10 s  με τα οποία έρχεται (που επιτρέπουν εφαρμογές να εγκαθύστανται μόνο μέσω play άρα ούτε chrome δεν μπορείς να βάλεις) αν δεν κάνω λάθος μετατρέπονται δωρεάν σε windows 10 home  δλδ κανονικά windows 10. Αυτά μέσα από τα ίδια τα windows. Να πως. Δεν το έχω κάνει αλλά μάλλον έτσι είναι. 

Εχει 1 x USB 3.1, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI,   και δεν έχει ethernet και αναλογική VGA (έχει hdmi) και ο sd reader είναι micro. Με άλλα +60€ έχει το "ίδιο" με touch οθόνη εδώ.

Υ.Γ. Ως κάτοχος κύριου λαπτοπ 11.6 με σκορ 1700 σας λέω ότι "πετάει" (δλδ πάει μια χαρά). Εννοείται θα το έπαιρνα για μένα αν δεν είχα "παρόμοιο" σε αυτή την τιμή των 189.

• Like 3
Δημοσ.
20 minutes ago, keysmith said:

Εχει 1 x USB 3.1, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI,   και δεν έχει ethernet και αναλογική VGA (έχει hdmi) και ο sd reader είναι micro. Με άλλα +60€ έχει το "ίδιο" με touch οθόνη εδώ.

Αν δεν κάνω λάθος με οθόνη αφής είναι αυτό που πόσταρε ο ts.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά, μην ποστάρετε τέτοιες προσφορές, θα έρθουν τα καγκούρια του φόρουμ να σας κουνήσουν το δάχτυλο που δεν δημοσιεύσατε μηχανήματα τουλάχιστον i5 - 8gb RAM - SSD 256 και full hd ips οθόνη. 😛

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, keysmith είπε

Διαφωνώ..

o επεξεργαστής έχει σκορ 1820, που αυτό είναι αξιοπρεπέστατο (οι πρώτοι i3 είχαν σκορ 1600-1700 και σήμερα οι μικροί i3 έχουν σκορ 2500 που θα πει δεν είναι μακρυά). Που θα πει και photoshop τρέχεις εκτός από word/internet (προφανώς για ερασιτεχνική χρήση). Εννοείται δεν κολλάει σε ταινίες κτλ κτλ.

ο δίσκος του δεν ξέρω αν αλλάζει αλλά αν δεν αλλάζει 64gb κάνουν/επαρκούν για λαπτοπ ταξιδιού (25-30gb θέλεις για 10άρια με office και τα βασικά pdf vlc). Είναι σίγουρο ότι δεν αλλάζει; Είναι κολλημένος δλδ? δεν το έψαξα..

Τα windows 10 s  με τα οποία έρχεται (που επιτρέπουν εφαρμογές να εγκαθύστανται μόνο μέσω play άρα ούτε chrome δεν μπορείς να βάλεις) αν δεν κάνω λάθος μετατρέπονται δωρεάν σε windows 10 home  δλδ κανονικά windows 10. Αυτά μέσα από τα ίδια τα windows. Να πως. Δεν το έχω κάνει αλλά μάλλον έτσι είναι. 

Υ.Γ. Ως κάτοχος κύριου λαπτοπ 11.6 με σκορ 1700 σας λέω ότι "πετάει" (δλδ πάει μια χαρά). Εννοείται θα το έπαιρνα για μένα αν δεν είχα "παρόμοιο" σε αυτή την τιμή των 189.

Νομίζω είναι ακριβώς ίδια, δεν βλέπω διαφορές! 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, keysmith είπε

Διαφωνώ..

Εγω ξερω οτι με το ζορι εδωσα το ιδιο 150 ευρω με i3-3217U  με σκορ 2300 με κανονικο ssd 60GB που μπορουσες να βαλεις εναν καλυτερο και μεγαλυτερο πχ Samsung 860 η να βαλεις εναν μηχανικο μεγαλο για να εχεις χωρο πχ για ταινιες με γνησια Windows 10 και ειχε ολα αυτα που γραφεις συν ethernet συν vga και intel 4000 καρτα γραφικων συν κανονικο SD reader

Αν ειχε κανονικο δισκο 2.5 να μπορεις να τον αλλαξεις η msata η nvme θα ελεγα ναι καλο ειναι αλλα με τον eMMC που ειναι και αργος και δεν αλλαζει δεν πιστευω πως αξιζει καποιος να παρει κατι σαν αυτο καλυτερα να βαλει λιγα λεφτα ακομα και να παει σε κατι καλυτερο.

Γνωμη μου παντα συν οτι οθονη αφης θελω σε κατι που γυρναει και γινεται tablet  η σε καποιο που βγαινει η οθονη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο συγκεκριμένος cpu είναι μια χαρά. Είναι τετραπύρηνος και προφέρει μια χαρά επιδόσεις σε συνδυασμό με τα 4gb ram στο λαπτοπάκι.

Μη ξεχνάτε ότι σε παραπλήσια τιμή πωλούνται μηχανάκια με τον πολύ πιο αργό 2πύρηνο N3350 και με μόλις 32gb σκληρό. 

Για καθημερινή χρήση και τα βασικά είναι ότι πρέπει.

Σημαντικό, τα 64gb αποθηκευτικού καθώς δεν πρόκειται να γεμίσουν με τις αναβαθμίσεις των windows οπως τα 32άρια που πωλούνται ακόμα.

Ακόμα και η χαμηλή ανάλυση δεν είναι αρνητικό για το συγκεκριμένο στις 11".

Μια χαρά προσφορά! 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, orck είπε

Δεν έχεις κανένα λόγο να πάρεις Α6 όταν με παραπλήσιες τιμές βρίσκεις αξιοπρεπείς Ν. Επιπλέον, με 32 γίγα δίσκο δεν πας πουθενά.

Σε λίγα χρόνια που οι low end amd θα είναι και πάμφθηνοι και αξιοπρεπείς, θα δούμε τι πάει να πει vfm budget laptop.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω ξερω οτι με το ζορι εδωσα το ιδιο 150 ευρω με i3-3217U  με σκορ 2300 με κανονικο ssd 60GB που μπορουσες να βαλεις εναν καλυτερο και μεγαλυτερο πχ Samsung 860 η να βαλεις εναν μηχανικο μεγαλο για να εχεις χωρο πχ για ταινιες με γνησια Windows 10 και ειχε ολα αυτα που γραφεις συν ethernet συν vga και intel 4000 καρτα γραφικων συν κανονικο SD reader

Αν ειχε κανονικο δισκο 2.5 να μπορεις να τον αλλαξεις η msata η nvme θα ελεγα ναι καλο ειναι αλλα με τον eMMC που ειναι και αργος και δεν αλλαζει δεν πιστευω πως αξιζει καποιος να παρει κατι σαν αυτο καλυτερα να βαλει λιγα λεφτα ακομα και να παει σε κατι καλυτερο.

Γνωμη μου παντα συν οτι οθονη αφης θελω σε κατι που γυρναει και γινεται tablet  η σε καποιο που βγαινει η οθονη.

όταν λες το ίδιο, τι εννοείς; Κυκλοφόρησε αυτό με ι3 στα 150€? Από που; 

δλδ μιλάμε για 11.6'' λαπτοπάκι σούπερ για φορητότητα σε μικρό βάρος; Αλλιώς αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο (πχ 15.6'') νομίζω δεν είναι το ίδιο..

3 ώρες πριν, didaskalop είπε

Αν δεν κάνω λάθος με οθόνη αφής είναι αυτό που πόσταρε ο ts.

πωω.. ρε φιλε έχει δίκαιο! Αυτό το κάνει ακόμα καλύτερη προσφορά. Είχε βγει στο προηγούμενο newsletter το χωρίς touch. Τώρα βάλαν το touch!! Εγκρίνεται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...