Προς το περιεχόμενο

YTUBE AND G MAIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ο αδερφος μου ειχε 20 βιντεο με αγωνες του στο ytube συνδεμενος λογαριασμος με το gmail του αλλα εσβησε το gmail του και χαθηκαν τα παντα!!!μπορει να γινει κατι ειναι πολι σιμαντικο το ζητημα.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Maria_2014 είπε

Γεια σας ο αδερφος μου ειχε 20 βιντεο με αγωνες του στο ytube συνδεμενος λογαριασμος με το gmail του αλλα εσβησε το gmail του και χαθηκαν τα παντα!!!μπορει να γινει κατι ειναι πολι σιμαντικο το ζητημα.

Περιμενε να καταλάβουμε. Εσβησε το email του με την έννοια έκανε κατάργηση/κλείσιμο του λογαριασμου (οποτε δεν υπάρχει πλέον καθολου ο λογαριασμος gmail) ή έσβησε τις ρυθμισεις σε κινητό/υπολογιστη και δεν μπορει να λάβει emails;

• Like 1
Δημοσ.

παιδια δεμ υπαρχουνσ το ytube απο τοτε που εσβησε το μειλ του.το εσβησε κανονικα τον λογαριασμο.

απο τη στιγμη που εσβησε το τσι μειλ του ο ανθρωπος χαθηκανε ολα του τα βιντεο που ειχε στο utube

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, agade είπε

μπορείτε να βρείτε το κανάλι του αδελφού σας και να κατεβάσετε όλα τα βίντεο online, για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το gabvideo.com

Αν καταργήσεις το κανάλι δεν υπάρχουν βίντεο και λύση ανάκτησης / εύρεσης!

Οπως περιγράφει ο TS δεν υπάρχει...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 17/10/2018 στις 8:37 ΠΜ, Maria_2014 είπε

Καλά δεν το σκεφτηκε πριν κάνει την κατάργηση του gmail?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...