Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Οποιος νομιζει οτι το carl zeiss σημαινει τιποτα, πανε πισω στα 2-3 τελευταια κινητα της nokia που ειχανε carl zeiss (8, 7+)και πειτε μου για την καμερα χαχαχα, που το 100-ευρω κινητο της xiaomi εβγαζε καλητερες φωτο.

Κάνεις μεγάλο λάθος... Όταν το δουλέψεις θα καταλάβεις... Τα αρχεία του και μόνο σε jpeg δίνουν αρχεία της τάξης των 8 με 9 ΜΒ στα 13 mpixel..., όποιος γνωρίζει θα καταλάβει. ;)

Για το Νοκια 8 μιλάω 

Επεξ/σία από konakis
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, malm32 είπε

Βγάλτε ένα τέτοιο ρε να μας τρελάνετε.. :D

https://techmaniacs.gr/renders-deichnoyn-to-oppo-r19-me-tin-in-display-camera-mia-proti-matia-sto-oneplus-7/

Ρε φιλε δεν με λυπασαι😂😂; Σαν τρυπα μεσα στην οθονη ειναι αυτο. Δεν μπορω που δεν μπορω τα Notch, τωρα η ψυχαναγκαστικοτητα μου εχει βαρεσει κοκκινο😂😂.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vargas είπε

Που κ πως την έχει εύκολα . Το 7 plus δεν πούλησε καθόλου στην Ελλάδα και γενικά ς είναι πανάκριβα για αυτά που προσφέρει 

Εχεις δικιο επρεπενα ξεκαθαρισω για τη τιμη που παιζει τωρα και οχι μεσω μεγαλων αλυσιδων. Παντα οι αρχικες τιμες στα κινητα ειναι παραπανω απο οσο πρεπει. Στην ελλαδα μπορει να μη πουλησε γιατι δεν παιζει διαφημιση και δυστηχως το ευρυ κοινο παει στις γνωστες μαρκες. Παντως οι midrange συσκευες της ειναι αξιοπρεπεστατες και δινουν και αναβαθμισεις καργα και γρηγορα.

Δημοσ.

Μην περιμενετα να ερθει στα 300 ευρω. Το 7.1, με τον 636 και τα υποδυεστερα specs, ερχεται αρχες Νοεμβρη με επισημη τιμη 399......ΑΝ πουλησει τρυπηστε μου το ματι.....

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, arislp είπε

Εχεις δικιο επρεπενα ξεκαθαρισω για τη τιμη που παιζει τωρα και οχι μεσω μεγαλων αλυσιδων. Παντα οι αρχικες τιμες στα κινητα ειναι παραπανω απο οσο πρεπει. Στην ελλαδα μπορει να μη πουλησε γιατι δεν παιζει διαφημιση και δυστηχως το ευρυ κοινο παει στις γνωστες μαρκες. Παντως οι midrange συσκευες της ειναι αξιοπρεπεστατες και δινουν και αναβαθμισεις καργα και γρηγορα.

Έχει το μεγάλο συν του stock .Αν ισχύουν οι τιμές που αναφέρονται τότε θα πάει καλά 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, konakis είπε

Κάνεις μεγάλο λάθος... Όταν το δουλέψεις θα καταλάβεις... Τα αρχεία του και μόνο σε jpeg δίνουν αρχεία της τάξης των 8 με 9 ΜΒ στα 13 mpixel..., όποιος γνωρίζει θα καταλάβει. ;)

Για το Νοκια 8 μιλάω 

και το mate 10 μου δινει αρχεια εως 40mb που κολλαει αυτο? Αν ειναι για πεταμα η καμερα ειναι για πεταμα, το processing της nokia ειναι για πεταμα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

και το mate 10 μου δινει αρχεια εως 40mb που κολλαει αυτο? Αν ειναι για πεταμα η καμερα ειναι για πεταμα, το processing της nokia ειναι για πεταμα.

Παλιά στα symbian το Carl zeiss, έκανε θαύματα. Δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό αφού όπως είπα Και πιο πάνω έχω να πάρω νοίκια 10χρονια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, spectaculator είπε

Οπτικά άρχισαν όλα να δείχνουν λίγο-πολύ ίδια. Πλέον με κλειστά μάτια, και ορθάνοιχτο πορτοφόλι, ότι και να διαλέξεις τα ίδια θα πάρεις.

um53b.jpg

Εσύ πήγαινε με κλειστά μάτια και παίξε αμπεμπαμπλομ.εμεις θέλουμε να το ψάξουμε.απορω γιατί μπαίνετε σε τεχνολογικό φόρουμ.Ωραίο το Nokia και καλή καμερα

2 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Ρε φιλε δεν με λυπασαι😂😂; Σαν τρυπα μεσα στην οθονη ειναι αυτο. Δεν μπορω που δεν μπορω τα Notch, τωρα η ψυχαναγκαστικοτητα μου εχει βαρεσει κοκκινο😂😂.

Από το κακό στο χειρότερο πάμε.

Επεξ/σία από JDredd
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Arvien είπε

Θα ήταν 'too good to be true' αν φόραγε sd845 και 6gb ram, με όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ίδια? Κι ας κόστιζε γύρω στα 400 αντί για 300 που λένε οι φήμες σε διάφορα site. :) 

καλα αν ειχε τον 845 θα κοστιζε 800, παντως 300 δε νομιζω να κανει,

βαση της μέχρι τώρα τιμολόγησης της Νοκια στην Ελλαδα θα χει λογικα 4-5 κατοσταρικα..

κατα τα αλλα φαινεται solid επιλογη, καλη καμερα, γρηγορη φορτιση, smooth android, με τον 710 θα παιζει και ολα τα παιχνιδακια

ολα θα εξαρτηθουν απο την τιμη..

Επεξ/σία από paragontikos
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, JDredd είπε

Εσύ πήγαινε με κλειστά μάτια και παίξε αμπεμπαμπλομ.εμεις θέλουμε να το ψάξουμε.απορω γιατί μπαίνετε σε τεχνολογικό φόρουμ.Ωραίο το Nokia και καλή καμερα

Από το κακό στο χειρότερο πάμε.

Περιμέναμε εσένα σωτήρα, να μας ανοίξεις τα μάτια!

(σε θίξαμε κιόλα, μπες στο κόπο να γράφεις σωστά τουλάχιστον)

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ntsikos είπε

Η μπαταρια φορτίζει σε 30 λεπτά. Επιτέλους. Δεν θελουμε μεγάλες μπαταρίες, γρήγορους φορτιστές θελουμε 

Insomnia: ...χάρη στον φορτιστή των 18W που βρίσκεται στην συσκευασία μπορεί να φορτίσει πλήρως μέσα σε 30 λεπτά.

Gearbest: You get an 18W fast charger to fill half of the 3,500mAh battery in just 30 minutes.

Αν λοιπόν διαβάσεις το αρχικό κείμενο, θα καταλάβεις ότι φορτίζει τη μισή μπαταρία σε 30 λεπτά..

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Περιμέναμε εσένα σωτήρα, να μας ανοίξεις τα μάτια!

(σε θίξαμε κιόλα, μπες στο κόπο να γράφεις σωστά τουλάχιστον)

Δεν περίμενες εμένα αλλά μας λες οτι πας με κλειστα μάτια και διαλέγεις και ότι όλα τα ίδια είναι.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, JDredd είπε

Δεν περίμενες εμένα αλλά μας λες οτι πας με κλειστα μάτια και διαλέγεις και ότι όλα τα ίδια είναι.

Άμα σου λέω... Δεν έπιασες καν τι έγραψα! Άστο καλύτερα...
(IQ... I Quit! Πέντε-έξι πράγματα έγραψες και είναι όλα σκουπίδια!)

Επεξ/σία από spectaculator
  • Sad 1
Δημοσ.

Αν σε 60' η μπαταρία φορτίζει 100% σε 1-1.5 χρόνο το πολύ πιθανόν να χρειάζεται αλλαγή...

Η ουσία είναι να υπάρχει επιλογή κανονικής φόρτισης.

Ο Snapdragon 710 σε σχέση με τους 820,821,835,845 υπερτερεί μόνο σε αυτονομία ενώ υστερεί σε Gpu;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...