babisskg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα σε όλους σας , προσπαθώ από τέλος Ιουλίου περίπου να μεταφέρω το καρτοκινητο μου , ώστε να διατηρήσω το νούμερο με το αντίστοιχο κόστος φυσικά , σε άλλη εταιρεία , όμως ακόμη και χθες μου λένε πως δεν υπάρχουν ??? δεν έχουν διαθέσιμες κάρτες φορητότητας για καρτοκινητο . Ότι γνωρίζετε θα χαρώ να σας ακούσω ....... ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας .
kostakiss Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 ειναι σε ελλειψη οι καρτες σιμ αυτο το διαστημα σε ολες τις εταιρειες.
babisskg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, kostakiss είπε ειναι σε ελλειψη οι καρτες σιμ αυτο το διαστημα σε ολες τις εταιρειες. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση , χρήσιμη , οπότε περιμένω .
ChaosDelusion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Αυτη τη μουφα τη λενε μηνες τωρα επειδη θελουν να καταργησουν σιγα σιγα τα καρτοκινητα.. Δεν ξερω αν τελικα το μετεφερες (κατι που θελω να κανω κι εγω αλλα δεν ακομη) αλλα επειδη δουλευω τεχνικη υποστηριξη σε μια απ τις 3 και τα ξερω απο μεσα, πανω κατω αυτο ισχυει.. Εκτος κι αν θες να δωσεις 30 ευρω που το εκαναν πλεον.. Γι αυτο και σ αναγκαζουν να ανανεωσεις καθε 4 μηνες αλλιως το μπλοκαρουν Γι αυτο και σου παιρνουν τα λεφτα απο την ανανεωση αν δεν τα εχεις χρησιμοποιησει κτλ..
babisskg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στις 23/12/2018 στις 3:47 ΜΜ, ChaosDelusion είπε Αυτη τη μουφα τη λενε μηνες τωρα επειδη θελουν να καταργησουν σιγα σιγα τα καρτοκινητα.. Δεν ξερω αν τελικα το μετεφερες (κατι που θελω να κανω κι εγω αλλα δεν ακομη) αλλα επειδη δουλευω τεχνικη υποστηριξη σε μια απ τις 3 και τα ξερω απο μεσα, πανω κατω αυτο ισχυει.. Εκτος κι αν θες να δωσεις 30 ευρω που το εκαναν πλεον.. Γι αυτο και σ αναγκαζουν να ανανεωσεις καθε 4 μηνες αλλιως το μπλοκαρουν Γι αυτο και σου παιρνουν τα λεφτα απο την ανανεωση αν δεν τα εχεις χρησιμοποιησει κτλ.. Καλή χρονια, με καθυστέρηση ή απάντηση, άλλαξα τελικά νούμερο παίρνοντας μια καινούργια σύνδεση καρτοκινητου......
ChaosDelusion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Στις 8/1/2019 στις 11:32 ΠΜ, babisskg είπε Καλή χρονια, με καθυστέρηση ή απάντηση, άλλαξα τελικά νούμερο παίρνοντας μια καινούργια σύνδεση καρτοκινητου...... Αναμενομενο.. Οταν σε αναγκαζουν να βαζεις 10 ευρω καθε μηνα καρτα ακομη κι αν δεν τα καταναλωνεις
Spiros787 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους. Είμαι συνδρομητής στην Q, και θέλω να πάω στο what's up της cosmote, γιατί με την Q έχω τεράστιο θέμα με το σήμα στο σπίτι μου. Βασικά δεν έχω καθόλου σήμα. Με καλούν κ λέει ότι είναι απενεργοποιημένο. Πήγα σε μερικά καταστήματα του Γερμανού στην ανατολική Θεσσαλονίκη, και κανένα δεν είχε κάρτα sim. Μόνο συμβόλαιο μου είπαν αν θέλω να κάνω η καινούργιο αριθμό. Κάπου διάβασα ότι γίνεται και μέσω κλήσης στο 13897, κάλεσα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Και εκεί μου είπαν μόνο για συμβόλαιο. Μπορεί κάποιος να μου πει τέλος πάντων πως μπορώ να πάω στην cosmote με τον αριθμό μου; Να μου πει ένα κατάστημα που έχει κάρτες sim; Σας ευχαριστώ.....
tasos-e Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω σε ποιο Γερμανό πηγές αλλά εδώ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκη πήγα σε Γερμανό και μου είπαν ότι δεν έχουν σιμ αλλά πήραν τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι σε δύο τρεις μέρες εργάσιμες θα είμαι έτοιμος στην cosmokarta που ζήτησα. Αλλαγή από cu Vodafone.
Spiros787 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, tasos-e είπε Δεν ξέρω σε ποιο Γερμανό πηγές αλλά εδώ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκη πήγα σε Γερμανό και μου είπαν ότι δεν έχουν σιμ αλλά πήραν τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι σε δύο τρεις μέρες εργάσιμες θα είμαι έτοιμος στην cosmokarta που ζήτησα. Αλλαγή από cu Vodafone. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εσύ ποτέ πήγες;
tasos-e Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Την Τρίτη 31 και είπαν ότι η θα με πάρουν αύριο Σάββατο αν όλα πάνε καλά αλλιώς από Τρίτη πάλι λόγω των αργιών.
Spiros787 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, tasos-e είπε Την Τρίτη 31 και είπαν ότι η θα με πάρουν αύριο Σάββατο αν όλα πάνε καλά αλλιώς από Τρίτη πάλι λόγω των αργιών. Οκ, σ ευχαριστώ πολύ....
tasos-e Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Ενημέρωσή. Λόγω απεργίας στην cosmote δεν τους έχουν στείλει κάρτες σιμ, οπότε δεν γνωρίζουν πότε θα τους έρθουν καινούργιες για να κάνουν μεταφορές. Από βδομάδα βλέπουμε.
Spiros787 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 2:09 ΜΜ, tasos-e είπε Ενημέρωσή. Λόγω απεργίας στην cosmote δεν τους έχουν στείλει κάρτες σιμ, οπότε δεν γνωρίζουν πότε θα τους έρθουν καινούργιες για να κάνουν μεταφορές. Από βδομάδα βλέπουμε. Κάνενα νεότερο είχες;
tasos-e Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Ναι, το Σάββατο μου έστειλαν και οι δύο εταιρείες μήνυμα για την φορητοτιτα και περιμένω τώρα όσο μου είπαν στο κατάστημα 3-4 μέρες εργάσιμες. Φαντάζομαι μέχρι Πέμπτη θα είμαι έτοιμος.
tasos-e Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Τελευταία ενημέρωση, όλα καλά έγινε η φορητοτητα και από ότι κατάλαβα είχε γίνει πιο γρήγορα αλλά οι κοπέλες που έπρεπε να με πάρουν τηλέφωνο πέρα βρέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα