mindreader Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να κάνω βελτιώσεις στο μενού, σε ένα site σε wordpress που το δουλεύω. Ειδα οτι το ιδιο το wordpress εχει τις δικες του επιλογες για δημιουργια μενου. Ωστοσο, το που ακριβως θα εμφανιστουν, εξαρταται και απο το εκαστοτε theme. Αξιζει να βαλει κανεις, καποιο plugin για δημιουργια μενου; Πιθανολογω πως ναι, αν θες κατι παραπανω, αλλα πειτε κι εσεις. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω την πολυπλοκότητα. Και το 'προβλημα' μου ειναι οτι θελω/πρεπει μεν, να υπαρχει ενα μενου, αλλα απο την αλλη - ουτε πολλες pages εχω - ουτε τα 'βαρια' διακλαδωτα μενου μου αρεσουν - το 90% του υλικου ειναι αμεσα προσβασιμο απο το homepage, οποτε το θεωρω πλεονασμο να το 'ξαναπροσφερω' και μεσω μενου. Ψαχνω κατι εντελως bare, εντελως minimal, ευκολο στη διαχειριση, και φυσικα καλαισθητο. Πχ κατι σαν το site της apple. Το απολυτο minimum, αν και ωστοσο, υπαρχει. Προς ωρας, εχω 2 μενου δημιουργησει, μεσω των ενσωματωμενων δυνατοτητων του wordpress. Οχι κατι το εξαιρετικο, ουτε κακο ομως. Τα εμφανιζει σαν links, αλλα σιγουρα θα θελα κατι καλυτερο. Βεβαια, ζητουμενο επισης ειναι να ειναι free, και να λειτουργει και μετα τις οποιες αναβαθμισεις του wp, δηλαδη να εχει συνεχιζομενη υποστηριξη, κι οχι να μεινουμε ξεκρεμαστοι ξαφνικα.. Με βαση τις ανωτερω παρατηρησεις, τη δικη σας εμπειρια σχετικα με το θεμα, ποιες προτασεις θα κανατε, προς μια σωστη κατευθυνση; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από mindreader
xrhstosiak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 αυτα κανονικα τα φτιαχνεις με html/css/javascript υπαρχουν απειρα sites του στυλ https://freefrontend.com/css-menu/ ριξε μια ματια παντως και στα plugin Max Mega Menu Bellows Accordion Menu 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα