Προς το περιεχόμενο

BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger, @Banggood, €6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά εδώ στο φόρουμ το έχω διαβάσει ότι αυτή η συνεχής ταχυφόρτιση δε κάνει καλό στη μπαταρία και ότι με τη κανονική φόρτιση θα αντέξει καλύτερα στο χρόνο.

Το είχα θεωρήσει δεδομένο αυτό, αν έκανα λάθος οκ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Silenzio είπε

ρε παιδιά εδώ στο φόρουμ το έχω διαβάσει ότι αυτή η συνεχής ταχυφόρτιση δε κάνει καλό στη μπαταρία και ότι με τη κανονική φόρτιση θα αντέξει καλύτερα στο χρόνο.

Το είχα θεωρήσει δεδομένο αυτό, αν έκανα λάθος οκ

Χαχαχα και πιστεύεις ότι διαβάζει στο forum;

Υ.Γ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πόσο γρήγορα φορτίζει μια μπαταρία. Οι κύκλοι ολοκληρωμένης φόρτισης το καθορίζουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeAl92 είπε

Χαχαχα και πιστεύεις ότι διαβάζει στο forum;

Υ.Γ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πόσο γρήγορα φορτίζει μια μπαταρία. Οι κύκλοι ολοκληρωμένης φόρτισης το καθορίζουν.

Αν και εν γένει συμφωνώ ότι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα η γρήγορη φόρτιση και μάλιστα πλέον έχω παντού qc φορτιστές να φορτίζω το κινητό μου, αυτή η απόλυτη άποψη αντικατοπτρίζει ακριβώς ότι αναφέρεις στην πρώτη πρότασή σου. Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει.

Σύντομα: Γρήγορη φόρτιση = θέρμανση μπαταρίας = μείωση υγείας μπαταρίας

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, andreasece είπε

Αν και εν γένει συμφωνώ ότι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα η γρήγορη φόρτιση και μάλιστα πλέον έχω παντού qc φορτιστές να φορτίζω το κινητό μου, αυτή η απόλυτη άποψη αντικατοπτρίζει ακριβώς ότι αναφέρεις στην πρώτη πρότασή σου. Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει.

Το QC δεν δινει παραπανω ρευμα, αλλα παραπανω ταση, οποτε δεν υπαρχει τοσο θεμα  υπερθερμανσης

• Like 2
Δημοσ.

Κανείς με 1+ ; Πιάνει γρήγορη φόρτιση;

20 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Το QC δεν δινει παραπανω ρευμα, αλλα παραπανω ταση, οποτε δεν υπαρχει τοσο θεμα  υπερθερμανσης

Όλοι οι φορτιστές 5βολτ δεν βγάζουν; Με παραπάνω τάση θα είχε θέμαη μπαταρία.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, billomnia είπε

Κανείς με 1+ ; Πιάνει γρήγορη φόρτιση;

Όλοι οι φορτιστές 5βολτ δεν βγάζουν; Με παραπάνω τάση θα είχε θέμαη μπαταρία.

οχι

στο QC ο φορτιστης μιλαει με το κινητο, και αν ειναι και τα 2 συμβατα με qc ανεβαινει η ταση και πεφτει η ενταση.

στο QC που εχει το δικο μου παει 12V και 1.5A αρα 18Watt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

οχι

στο QC ο φορτιστης μιλαει με το κινητο, και αν ειναι και τα 2 συμβατα με qc ανεβαινει η ταση και πεφτει η ενταση.

στο QC που εχει το δικο μου παει 12V και 1.5A αρα 18Watt

Δεν το ήξερα. Επειδή στο ο φορτιστής στο 1+ που έχω γράφει έξοδο 5βολτ με 4αμπερ. Νόμιζα  ότι είναι πάγιο αυτό.

Ψάχνοντας λίγο είδα τι παίζει με φορτίσεις για τις διαφορές μεταξύ qc και dash.

Πήρα και απάντηση για το αν ταιριάζει με dash, όχι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreasece είπε

Χαχαχα ακριβώς ο καθένας γράφει ότι θέλει.....όπως εσύ για παράδειγμα.

Θέμα υπερθέρμανσης δεν υπάρχει στα "καλά" κινητά η τεχνολογία έχει ωριμάσει πλέον.

Φοβερά σωστά σχόλια Ntinaras 👍

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Σωστός, αλλά δεν μίλησα πουθενά για ρεύμα. Είναι θέμα ισχύος.

42 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Χαχαχα ακριβώς ο καθένας γράφει ότι θέλει.....όπως εσύ για παράδειγμα.

Θέμα υπερθέρμανσης δεν υπάρχει στα "καλά" κινητά η τεχνολογία έχει ωριμάσει πλέον.

Φοβερά σωστά σχόλια Ntinaras 👍

Στα "καλά" κινητά. Εμπεριστατωμένη άποψη. Έλα πάρε το πτυχίο μου, το αξίζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Τελικα για ποια τηλεφωνα ειναι; Ποια στηριζονται; :)  

σοβαρα ρωταω, θελω να τον παρω :) ενα xiaomi smartphone εχω

Πες μας και το μοντελο! Πάντως απ' όσο έχω δει όλα τα xiaomi υποστηρίζουν QC, οπότε μάλλον θα σου κάνει.

Επεξ/σία από andreasece
Λάθος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το eshop παντβς ειχε τον γνησιο samsung του s9 μαζι με καλώδιο type c στα 9 ευρω εννοειτε qc3 ...... σε εξι ωρες ηταν στα χερια μου τωρα γιατι κοιταμρ υπερατλαντικά δεν το καταλαβαίνω. 

Επεξ/σία από sils
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω συσκευή που υποστηρίζει QC3.0 .

Όταν φορτίζω με τον μαμά QC3.0 φορτιστή, φορτίζει εκπληκτικά γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται αρκετά.

Όταν φορτίζω με απλό 2Α φορτιστή, φορτίζει γρήγορα, αλλά όχι ΤΟΣΟ γρήγορα, και η συσκευή ζεσταίνεται ελάχιστα.

Μετά από αυτό, κάθε βράδυ το φορτίζω με φορτιστή 1Α και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις που το βιάζομαι το βάζω σε quick charge φορτιστή.

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chocorello είπε

Έχω συσκευή που υποστηρίζει QC3.0 .

Όταν φορτίζω με τον μαμά QC3.0 φορτιστή, φορτίζει εκπληκτικά γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται αρκετά.

Όταν φορτίζω με απλό 2Α φορτιστή, φορτίζει γρήγορα, αλλά όχι ΤΟΣΟ γρήγορα, και η συσκευή ζεσταίνεται ελάχιστα.

Μετά από αυτό, κάθε βράδυ το φορτίζω με φορτιστή 1Α και μόνο όταν θέλω να το φορτίζω βιαστικά το βάζω σε quick charge φορτιστή.

Μα σε παρακαλώ, αφού ο @GeorgeAl92 είπε ότι η τεχνολογία έχει ωριμάσει, πως γίνεται να βρίσκεις το κινητο σου ζεστό; Μήπως έχεις ανώριμο κινητο;

19 λεπτά πριν, sils είπε

Το eshop παντβς ειχε τον γνησιο samsung του s9 μαζι με καλώδιο type c στα 9 ευρω εννοειτε qc3 ...... σε εξι ωρες ηταν στα χερια μου τωρα γιατι κοιταμρ υπερατλαντικά δεν το καταλαβαίνω. 

To S9 έιναι QC2.0, αυτός της προσφοράς QC3.0 και φτηνότερος. Γι΄αυτό κοιτάμε υπερατλαντικά.

Επεξ/σία από andreasece
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, andreasece είπε

Μα σε παρακαλώ, αφού ο @GeorgeAl92 είπε ότι η τεχνολογία έχει ωριμάσει, πως γίνεται να βρίσκεις το κινητο σου ζεστό; Μήπως έχεις ανώριμο κινητο;

To S9 έιναι QC2.0, αυτός της προσφοράς QC3.0 και φτηνότερος. Γι΄αυτό κοιτάμε υπερατλαντικά.

Δυστυχώς υπάρχουν "άνθρωποι" σαν εσένα ανάμεσά μας.....

Υ.Γ. Βλέπω έχουμε και κολλητιλίκια με τους mods και αφαίρεσαν το σχόλιο μου.....χαχαχαχα....μπράβο θα πας μπροστά στην κοινωνία όταν ενηλικιωθείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...