Προς το περιεχόμενο

BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger, @Banggood, €6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, driver4 είπε

Κάνει για κινητό με την pump express της mediatek;

κι εγω εχω κινητο με Mediatek (X20) και το φορτιζω εκει.

αλλα......,  υπαρχει ενα αλλα, η θυρα του QC  ΔΕΝ μου φορτιζει τον MTK, ουτε κανονικα, ουτε γρηγορα. οποτε τον βαζω στην αλλη θυρα και φορτιζει κανονικα..!!  ΟΧΙ pump Express, γιατι ακομα περιμενουμε υποστηριξη...,  τεσπα.. αλλη κουβεντα αυτη.  παντως ενα ταμπλετ με Atom το φορτιζω στην QC θυρα κανονικα..!!   μαλλον κατι θεμα δικλειδων ασφαλειας, πρεπει να ειναι...!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Mesqal είπε

Παιδια αυτοι οι φοριστες μπορουν να δουλευουν και σαν τροφοδοτικα? π.χ σε ενα android box με το καταλληλο καλωδιο?

Αν θες τροφοδοτικο θα παρεις αυτο

https://www.banggood.com/Digoo-DG-UA10-Universal-10-Selectable-Charger-Adapter-Multi-Voltage-Switching-Power-Supply-p-1162451.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Υποψη οτι η κλασσικη τιμη του ειναι στα 8 ευρω (εγώ το είχα αγοράσει στα 6 ευρω το καλοκαίρι), έπαιξε πριν μερικές μέρες στα 4,8 (ήμουν στο τσακ να αγορασω 2ο για καβα) και τωρα ειναι στα 6 αλλα έχει τελειωσει το αποθεμα.

Σε οποιαδηποτε τιμη μεταξυ 5 και 8 ευρω το βρεις χτυπα το. Ειναι πολυ ποιοτικη κατασκευη και με αρκετα παρελκομενα.

Η μεγιστη τιμη του που εχω δει ειναι τα 11 αλλα δεν αξιζει αν μπορεις να το βρεις στα μισα λεφτα

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, cabdik said:

κι εγω εχω κινητο με Mediatek (X20) και το φορτιζω εκει.

αλλα......,  υπαρχει ενα αλλα, η θυρα του QC  ΔΕΝ μου φορτιζει τον MTK, ουτε κανονικα, ουτε γρηγορα. οποτε τον βαζω στην αλλη θυρα και φορτιζει κανονικα..!!  ΟΧΙ pump Express, γιατι ακομα περιμενουμε υποστηριξη...,  τεσπα.. αλλη κουβεντα αυτη.  παντως ενα ταμπλετ με Atom το φορτιζω στην QC θυρα κανονικα..!!   μαλλον κατι θεμα δικλειδων ασφαλειας, πρεπει να ειναι...!! 

Εμένα πάλι το Huawei P20 Lite (με Huawei Kirin και dash charge) περίμενα να ΜΗΝ δουλέψει στην QC3.0 θύρα, αλλά όχι απλά φορτίζει, εμφανίζει και το μηνυματάκι της γρήγορης φόρτισης.

Αν έχω χρόνο το αφήνω στην αργή, αν όχι μόνο τότε το κοτσάρω στη γρήγορη.

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει ρύθμιση στο κινητό να σταματάμε όποτε θέλουμε τη γρήγορη φόρτιση ? ρωτάω γιατί δε κάνει καλό στη μπαταρία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silenzio είπε

υπάρχει ρύθμιση στο κινητό να σταματάμε όποτε θέλουμε τη γρήγορη φόρτιση ? ρωτάω γιατί δε κάνει καλό στη μπαταρία.

Τα κινητά που είναι φτιαγμένα να υποστηρίζουν τη γρήγορη φόρτιση λογικά δεν πρέπει έχουν θέμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...