Προς το περιεχόμενο

BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger, @Banggood, €6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φορτιστής BlitzWolf  BW-S5 QC3.0 18W USB σε μαύρο και λευκό, φλας ντηλ €6.

Η ποιότητα των φορτιστών αυτών είναι εξαιρετική.

https://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?ID=233&cur_warehouse=CN

Βίντεο: 

Spoiler

Snap 2018-10-17 at 07.38.43.png

Επεξ/σία από dimigar
  • Like 5
  • Thanks 6
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξαιρετικοι, αλλα θα προτιμουσα τον DUAL USB (αυτον εχω...!!!), βολευει απιστευτα...!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cabdik είπε

εξαιρετικοι, αλλα θα προτιμουσα τον DUAL USB (αυτον εχω...!!!), βολευει απιστευτα...!! 

Και εγώ το ίδιο, φοβερός φορτιστής. Του έχω βάλει και δύο διπλά καλώδια πάνω (usb micro+usb C) και έχω έτσι 4 εξόδους μόνιμα και φορτίζω τα πάντα από αυτόν....

• Like 1
Δημοσ.

επειδή σκέφτομαι να πάρω έναν τέτοιον + έναν για αμάξι + κανά καλώδιο ακόμα, με τελωνίο τι παίζει? όπως επίσης και για μεταφορικά διαλέγοντας Priority Direct Mail 6-14 Days αντί για τα standard?

Δημοσ.

+1 και από μένα. Είχα πάρει dual από παλιά προσφορά και είναι άψογος και από ποιότητα και από charging times. Το κινητό δεν ζεσταίνεται και όσο με άλλους φορτιστές.

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε

Και εγώ το ίδιο, φοβερός φορτιστής. Του έχω βάλει και δύο διπλά καλώδια πάνω (usb micro+usb C) και έχω έτσι 4 εξόδους μόνιμα και φορτίζω τα πάντα από αυτόν....

Μπορεις να ποσταρεις καποιο link για τα καλωδια;

Δημοσ.

Τσίμπησα τον φορτιστή και αυτό το καλώδιο
https://www.banggood.com/BlitzWolf-AmpCore-BW-TC5-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1144832.html

στα 10.6€ με μεταφορικά (επέλεξα να υπάρχει tracking number με χρέωση 1 και κάτι ψιλά €).

Ευχαριστώ!

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, driver4 είπε

Κάνει για κινητό με την pump express της mediatek;

Φορτιζει κανονικα, οχι pump express.

Γενικα, καλο ειναι να αποφευγετε κινητα με οτιδηποτε αλλο συστημα γρηγορης φορτισης περαν της qualcomm, αν θελετε να εχετε πληθωρα επιλογων στα αξεσουαρ σας, τα οποια θα σας ακολουθουν και στο επομενο κινητο, διατηρωντας παραλληλα μεγαλυτερη επιλογη κινητου με αυτο το προτυπο.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Πήρα και εγώ τον διπλο νομίζω για 2.5 ευρω αξίζει μια θύρα παραπανω,Κανένα καλώδιο που να φορτίζει και από τις δύο όψης εχουμε

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αυτοι οι φοριστες μπορουν να δουλευουν και σαν τροφοδοτικα? π.χ σε ενα android box με το καταλληλο καλωδιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgos athens είπε

15 ώρες πριν, cabdik είπε

Εδώ πρόκειται εκτός από τη διπλό usb για άλλο προϊόν. Το του τίτλου είναι quick charger..

Επεξ/σία από dimigar
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...