nikcool Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 φτιαχνω πσ και περα απο κανα web θα παιζω μονο λολ. το θεμα μ ειναι γινεται να μην εχω καρτα γραφικων? 5 2600 με rog strix b350 f gaming η οποια mobo λεει οτι εχει ενσωματωμενα γραφικα αλλα τελικα εμαθα οτι λειτουργουν μονο με apu ενω εγω εχω cpu. οποτε ρωτω γινεται πσ διχως καρτα γραφικων ή θα μ εχει μονο blackscreen. ενας φιλος μ μ ειπε οτι μια χαρα θα τρεχουν ολα και αυτος δεν ειχε γραφικα και ακομα και λολ επαιζε(οχι τρελες απαιτησεις βεβαια αλλα ειναι απο τα ελαφρια παιχνιδια).
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν έχει η mobo ενσωματωμένα γραφικά αλλά o CPU πχ. μόνο οι APU Ryzen 2200g και 2400g έχουν ενσωματωμένο επεξεργαστή γραφικών μου με με μια B450 ( για να μην έχεις θέμα με bios update αλλιώς πρέπει να κάνεις update ) που θα σε καλύψουν στις ανάγκες σου Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Zengar Zombolt 1
Sheogorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 17/10/2018 στις 12:09 ΠΜ, nikcool είπε φτιαχνω πσ και περα απο κανα web θα παιζω μονο λολ. το θεμα μ ειναι γινεται να μην εχω καρτα γραφικων? 5 2600 με rog strix b350 f gaming η οποια mobo λεει οτι εχει ενσωματωμενα γραφικα αλλα τελικα εμαθα οτι λειτουργουν μονο με apu ενω εγω εχω cpu. οποτε ρωτω γινεται πσ διχως καρτα γραφικων ή θα μ εχει μονο blackscreen. ενας φιλος μ μ ειπε οτι μια χαρα θα τρεχουν ολα και αυτος δεν ειχε γραφικα και ακομα και λολ επαιζε(οχι τρελες απαιτησεις βεβαια αλλα ειναι απο τα ελαφρια παιχνιδια). Mόνο μαύρο οθόνη. Εξαρτάται πόσο καλά ξέρεις απο έξω τους χάρτες και τι καταλαβαίνεις απο τον ήχο. Πέρα απο την πλάκα, δεν θα ανοίγει.
NoiSy MaN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Βάλε ένα από τα apu που σου είπαν παραπάνω, θα είσαι υπερκαλυμμένος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα