pesis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα σε ολους παιδια θελω μια συμβουλη για καμερα. σκοπευω να κανω βιντεομαθηματα ζωγραφικης και αγιογραφιας για youtube. τοσο καιρο μου ζητανε οι μαθητες και αποφασισα να το ξεκινησω. θα ηθελα κατι μεταχειρισμενο για να αποκτησω μα Α εμπειρια ωστε να μαθω τι περισευεις και τι απαιτειται. οι τωρινες απαιτησεις μου ειναι να τραβαει καλα και να φαινεται η λεπτομερεια που θα ζωγραφιζω και να ακουγομαι καλα οταν μιλαω. μπατζετ απο 100 μεχρι 200 το πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 16/10/2018 στις 11:22 ΜΜ, pesis είπε καλησπερα σε ολους παιδια θελω μια συμβουλη για καμερα. σκοπευω να κανω βιντεομαθηματα ζωγραφικης και αγιογραφιας για youtube. τοσο καιρο μου ζητανε οι μαθητες και αποφασισα να το ξεκινησω. θα ηθελα κατι μεταχειρισμενο για να αποκτησω μα Α εμπειρια ωστε να μαθω τι περισευεις και τι απαιτειται. οι τωρινες απαιτησεις μου ειναι να τραβαει καλα και να φαινεται η λεπτομερεια που θα ζωγραφιζω και να ακουγομαι καλα οταν μιλαω. μπατζετ απο 100 μεχρι 200 το πολυ Καμερα εννοεις θες webcam για online μαθηματα μεσω skype πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 οχι online. με τριποδα να τραβαω και υστερα να τα επεξεργαζομαι κοψε ραψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Παίρνεις ενα Kitάκι σαν αυτό https://www.gearbest.com/photo-studio-accessories/pp_009532167131.html?wid=1255288 Παίρνεις ενα φτηνο τρίποδο. Βάζεις το κινητό σου πάνω και τραβάς καλύτερα απο οποιαδήποτε μηχανή των 100-200 ευρώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, Rush13 είπε Παίρνεις ενα Kitάκι σαν αυτό https://www.gearbest.com/photo-studio-accessories/pp_009532167131.html?wid=1255288 Παίρνεις ενα φτηνο τρίποδο. Βάζεις το κινητό σου πάνω και τραβάς καλύτερα απο οποιαδήποτε μηχανή των 100-200 ευρώ Το κακο με το κινητο ειναι οτι δεν ζουμαρει και ειναι πολυ wide για αυτο που θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 αν θέλει πολύ κοντινά ναι αλλα αυτο λύνεται με ενα κιτάκι που βάζεις φακό στα κινητά Τώρα αναλογα και το κινητό βεβαια , αλλα πολυ wide δεν ειναι τα κινητά , τουλάχιστον το iphone 7 που έχω δεν το λές και πολυ wide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Παίρνεις μια camera πχ sony, panasonic μέχρι 200 ευρω και είσαι ΟΚ. Κανεις ζούμ όσο θές κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα