NASOS23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας πριν 2 ημερες μου χαλασε το μόνιτορ που ειχα ένα παλιο .. ειχα την lg flatron m2794d και αυτές τις ημερες σκέφτομαι να αγορασω μια νεα οθονη ελεγα να επαιρνα την Dell Alienware AW3418DW. αλλα απο την αλλη θελω να ρωτησω ,μηπως εινε καλυτερα να περιμενω; για να βγουν νεα μοντελα απο το νεο ετος. βασικα θελω να ρωτησω πια μοντελα λογικα στο 2019 θα ανακοινωθουν;. βασικα εσεις τι θα κανατε στην θεση μου αν σας χαλαγε η οθονη; θα αγοράζατε μια νεα οθονη αυτην την περιοδο ? η θα περιμενατε να βγουνε νεα μοντελα στο 2019΄΄; βασικα μεσα στο 2019 πια μοντελα θα ανακοινωθουν; υπαρχουν πληροφοριες για το πια μοντελα θα βγουνε από το επομενο ετος¨;;. δεν θελω να κανω βιαστικες κινησεις. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από NASOS23
uesugi1989 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Έχω το pg348q της asus, ενα monitor αντίστοιχο με το monitor της Dell το οποίο το είχα πάρει στα 900 πριν δύο χρόνια. Η λογική λέει ότι κάποια στιγμή Θα βγουν καλύτερα, το δικό μου έχει σχεδόν 3 χρόνια στην αγορά πλέον. Αν βέβαια θες μόνο ultrawide, κάποια στιγμή αναμένονται τα καινούρια με ίδια ανάλυση αλλά στα 200 hz και ίσως κ με hdr. Δύσκολο να πεις το Πότε όμως και να προβλέψεις την τιμή τους επίσης Κάνε μια γύρα στα αντίστοιχα reddit (r/ultrawidemasterace, r/monitors ) να δεις τα νέα σχετικά με καινούριες κυκλοφορίες. Γνώμη μου είναι να πας σε ultrawide, κάνουν το gaming πολύ πιο απολαυστικό
NASOS23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) λογικα μεχρι το τελος του 2019 θα εχουν βγει νεα μοντελα΄;; για ultrawide θα παω απλά δεν θελω να κανω βιαστικες κινησεις, απλα γνωρίζουμε για νεα μοντελα ultrawide για αυτό το ετος και το επομενος ετος 2019.; αν και σκεφτομουν μεχρι αυτές τις ημερες να αγοραζα την https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW.html αλλα από την άλλη αν αφήσω τον χρονο και περιμενω λιγο ακομα για καλυτερα μοντελα με νεες καινοτομιες,τεχνολογιες και νεα χαρακτηριστικα. λετε να αξιζει η αναμονη; εσεις τι θα κανατε στην θεση μου αν ειχατε την δικια μου περιπτωση.. θα αγοράζατε την Dell Alienware AW3418DW; η θα περιμενατε για νεα μοντελα στο 2019; απλα αυτήν την στιγμη δεν εχω οθονη και εχω και μια απλη καρτα γραφικων. οποτε σκεφτόμουνα να μου βρειτε και μια εναλλακτικη λυση σε μια φτηνη οθονη για να την συνδιασω με μια καρτα γραφικων¨¨ μεχρι να αγορασω μια παρα πολύ καλη οθονη και μια παρα πολύ καλη καρτα γραφικων. οποτε τι εναλα=κτικες λυσεις εχω σε μια 27 με 32 ιντσων οθονη σε λεφτα μεχρι και 390 ευρω με μια καρτα γραφικων για να παιζω τα νεα παιχνιδιᴨ; γιατι αυτην την στιγμη δεν εχω οθονη και περα από αυτό εχω μια 980 τι καρτα γραφικων. αλλα για πρωσορινα θα παρω μια νεα καρτα πρωσορινα για να παιζω τα νεα παιχνίδια μεχρι να αγορασω μια παρα πολύ κΑΛΗ καρτα γραφικων οποτε τι εναλλακτικες λυσεις εχω΄; απλα σκεφτόμουνα να αγοραζα μια ακριβη οθονη και μια μια 2080 αλλα από την άλλη αν περιμενω και αγορασω προσωρινα κατι οικονομικο σε οθονη και μια νεα καρτα για να παιζω παιχνίδια για προσωρινα..μεχρι να παρω μια ακριβη οθονη και μια παρα πολύ καρτα γραφικων δεν θα ειτανε καλυτερο¨> απλα ειμε σε αδιεξοδο γιατι αυτην την στιγμη δεν εχω οθονη και απλα προσπαθω να ζυγισω καπια πραγματα. και γι αυτό θελω να με βοηθήσετε, οποτε τι εναλακτικες λυσεις εχω;; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από NASOS23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα