Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Leonard_Dic είπε

Μια 1050ti αν και τώρα δεν θα αξιοποιηθεί πλήρως...

Όταν με το καλό προχωρήσεις, σκέψου σοβαρά να κάνεις ένα mild oc στον επεξεργαστή, πχ @3.4-3.6Ghz (παει εύκολα στα 4ghz) μιας που το επιτρέπει η μητρική σου. Θα βοηθήσει δραματικά και θα αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερο τη δυναμική της νέας gpu :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Leonard_Dic είπε

Kαλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις/προτάσεις σας. 

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να πάω σε κάποια υλοποίηση 1050ti. Δεν θέλω να διακινδυνεύσω αγορά μεταχειρισμένης μιας και η δικιά μου μέχρι να χαλάσει καλά έδειχνε. Επίσης με μια 1030 που είναι πιο αδύναμη σχεδόν από αυτήν που είχα ήδη φοβάμαι πως το σύστημά μου μπορεί τελικά να πρέπει να το αναβαθμίσω γρηγορότερα αν βλέπω πως δεν τραβάει. Μια 1050ti αν και τώρα δεν θα αξιοποιηθεί πλήρως, πιστεύω μέχρι το καλοκαίρι που θέλω να αλλάξω σύστημα συνολικά και να πάω σε ryzen δεν θα έχει απαξιωθεί. Ας ελπίσουμε πως θα κάνω την καλύτερη επιλογή. 

Και μιας και ανέφερα επιλογές, πιστεύετε πως μεταξύ των 2 υλοποιήσεων είναι λογική η διαφορά χρημάτων; Αξίζουν τα 30+ της 2ης κάρτας;

https://www.kaizerstore.gr/gigabyte-geforce-gtx1050-ti-d5-4gb-gv-n105td5-4gd-eu?search=1050 ti&description=&category_id=0&sub_category=

https://www.kaizerstore.gr/gigabyte-geforce-gtx1050-ti-4gb-oc-gv-n105toc-4gd-eu-2?search=1050 ti&description=&category_id=0&sub_category=

με τα μισα λεφτα αγοραζεις μεταχειρισμενη 270Χ

σιγουρα ειναι ρισκο, αλλα αν δεν εισαι ατυχος θα γλυτωσεις αρκετα λεφτα και δε θα χεις αναγκη να αναβαθμισεις

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά πήρα την 1015τι με έναν ανεμιστήρα και στα 163 ευρω για να μην ξοδευτώ και πολύ αν τελικά χρειαστεί να αλλάξω σύστημα και πρέπει να δώσω κι άλλα χρήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλορίζικη η κάρτα σου. Διάβασα τον τίτλο και τα σχόλια και ειλικρινά απορώ πως κανένας δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι με περίπου 250 ευρώ θα έχει καινούργια μητρική, ryzen 2200g και 8gb ram.

Δεν το συζητώ στις τιμές στα μεταχειρισμένα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να πωλούνται, αλλά να χαρίζονται, συγκριτικά με τις τιμές αγοράς των καινούργιων συστημάτων .

Επίσης δεν θα κάνω σύγκριση και ούτε θα απαντήσω σε σχόλια για το ποσό καλύτερο είναι ένα σύστημα με 2200g σε σχέση με ένα παλαιότερο.

Πρεπει όλοι να καταλάβουμε ποιο είναι το μέτρο σύγκρισης σε οποιαδήποτε αγορά που κάνουμε και να μην κάνουμε μόνο focus σε συγκεκριμένο κομμάτι , στην προκειμένη περίπτωση κάρτα γραφικών.

Αν είναι να δώσω 160 ευρώ για κάρτα ειλικρινά θα προτιμούσα να έδινα 100 ευρώ παραπάνω και να αλλάζα σχεδόν όλο το build με ένα updated.

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, atheatos είπε

Καλορίζικη η κάρτα σου. Διάβασα τον τίτλο και τα σχόλια και ειλικρινά απορώ πως κανένας δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι με περίπου 250 ευρώ θα έχει καινούργια μητρική, ryzen 2200g και 8gb ram.

Δεν το συζητώ στις τιμές στα μεταχειρισμένα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να πωλούνται, αλλά να χαρίζονται, συγκριτικά με τις τιμές αγοράς των καινούργιων συστημάτων .

Επίσης δεν θα κάνω σύγκριση και ούτε θα απαντήσω σε σχόλια για το ποσό καλύτερο είναι ένα σύστημα με 2200g σε σχέση με ένα παλαιότερο.

Πρεπει όλοι να καταλάβουμε ποιο είναι το μέτρο σύγκρισης σε οποιαδήποτε αγορά που κάνουμε και να μην κάνουμε μόνο focus σε συγκεκριμένο κομμάτι , στην προκειμένη περίπτωση κάρτα γραφικών.

Αν είναι να δώσω 160 ευρώ για κάρτα ειλικρινά θα προτιμούσα να έδινα 100 ευρώ παραπάνω και να αλλάζα σχεδόν όλο το build με ένα updated.

Η αλλαγή συστήματος είναι μεσα στο πρόγραμμα όπως το λες κι εσύ. Απλά θέλω να περιμένω λίγο ακόμα για να σκεφτώ τι θα πάρω και πόσα χρήματα θα ξοδέψω.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Leonard_Dic είπε

Η αλλαγή συστήματος είναι μεσα στο πρόγραμμα όπως το λες κι εσύ. Απλά θέλω να περιμένω λίγο ακόμα για να σκεφτώ τι θα πάρω και πόσα χρήματα θα ξοδέψω.

Παρακολουθα λίγο τι γίνεται στην αγορά,όσο περιμένεις. Τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα στην τεχνολογια. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται μέρα με την μέρα και μπορείς να κανείς την δουλειά σου, χωρίς να ξοδέψεις τα χρήματα του παρελθόντος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/10/2018 στις 7:50 ΠΜ, atheatos είπε

Ό,τι υπάρχει για χάρισμα σε i7-4790K-6700K-7700K-6800K , εγώ είμαι εδώ. Παλιατζής άχρηστων συστημάτων , μη σας πιάνουν χώρο στα συρτάρια και τις ντουλάπες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ό,τι υπάρχει για χάρισμα σε i7-4790K-6700K-7700K-6800K , εγώ είμαι εδώ. Παλιατζής άχρηστων συστημάτων , μη σας πιάνουν χώρο στα συρτάρια και τις ντουλάπες. 

Μουσείο Intel θέλεις να φτιάξεις? Κάνε υπομονή η Intel θα σε ανταμείψει σε λίγο καιρό.

Η σειρά core i φτάνει στο τέλος της. Θα πάρει την θέση των pentium.Φαντάζεσαι να βγάλει τον 10800Κ?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, atheatos είπε

Μουσείο Intel θέλεις να φτιάξεις? Κάνε υπομονή η Intel θα σε ανταμείψει σε λίγο καιρό.

Πόσους amd είχες μέχρι τώρα ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, atheatos είπε

Δεν είχα τώρα πήρα. Εσυ?

Ο πρώτος μου, ήταν ο am486 dx2-66 , το 1994. Θα μάθεις πολλά. Τα ξαναλέμε σε λίγους μήνες. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_73 είπε

Ο πρώτος μου, ήταν ο am486 dx2-66 , το 1994. Θα μάθεις πολλά. Τα ξαναλέμε σε λίγους μήνες. 

Μα για αυτό είναι τα μουσεία για να μαθαίνουμε.....Αναμενω την ξενάγηση σε λίγους μήνες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...