kavaliotis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Παιδια εχω 2 σκληρους, ο πρωτος 80αρης και ο αλλος 200αρης...Εχω WindowsXP και με το Partition Magic ειδα οτι εχω 7.8MB Unallocated Disk Space στο τελος του 80αρη (Primary Master) και αλλα 7.8MB Unallocated Disk Space στην αρχη του 200αρη (Primary Slave)... Τι παιζει???? Δεν θυμαμαι παλιοτερα να εβλεπα αυτο το νουμερο... Νομιζω υπηρχε και οταν πηγα να κανω εγκατασταση τα Windows μετα απο format... Το προβλημα δεν ειναι οτι με ενδιαφερουν τα 15 αυτα ΜΒ, αλλα το οτι ισως ειναι καποιο προβλημα με τα partition tables, ΜΒR κτλ και δημιουργουν προβλημα στο συστημα μου...Ηδη ενα προβλημα ειναι οτι δεν παιζει το TV Tuner απο την καρτα γραφικων μου (9800SE ΑIW)...
Aligator21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα με τα partition tables γιατί και σε εμένα το ίδιο κάνει σε όλους τους σκληρούς που έχω NTFS. Υπέθεσα κι εγώ όταν το πρωτοείδα πώς θα είναι κάποιο πρόβλημα, αλλά στην συνέχεια είδα πως δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Δεν ξέρω ίσως είναι κάποιο trick των Windows ή του NTFS.
orck Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 δεν εχει σχεση με το filetype (ntfs, fat32) αλλα με το λειτουργικο συστημα που ειναι ειτε 2000 ειτε XΡ (δεν ξερω τι κανουν τα ΝΤ αν και λογικα θα πρεπει να κανουν το ιδιο) σε αυτα τα λειτουργικα επειδη εχουν την δυνστοτητα να δημιουργουν (η καλυτερα μετατρεπουν) τους δισκους σε ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ χρειαζονται αυτον τον χωρο για να γραψουν καποια πραγματα που χρειαζονται, αν πας και το ενσωματωσεις στο κυριο partition δεν θα εχεις προβλημα κανενα αλλα δεν θα μπορεις πλεον να κανεις αυτην την μετατροπη σε γενικες γραμμες δεν θα χρειαστεις ποτε δυναμικους δισκους υπαρχει και αρθρο για το θεμα στην knowledge base της Microsoft αν δεν το βρεις και θες να το διαβασεις ενημερωσε με να το ψαξω
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Ωστε για αυτό ο sata (Maxtor80gb)μου, μόλις τον μετέτρεψα σε dynamic, μου εμφάνισε ένα "partition" επιπλέον μεγέθους 8MB.
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 ti einai re paidia oi dynamic sklhroi?
Dimmu_Borgir Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Mporei na kanw kai la8os alla nomizw oti me ton oro dynamic ennooun extended... Ta win uposthrizoun mexri 4 primary partitions se ena sklhro. Me extended partition mporeis na exeis parapanw apo 4. An anoikseis to partition magic (den exw doulepsei to prog twn win) 8a sou leei mallon oti exeis ena extended partition. An to metatrepseis se primary to partition auto twn 8mb 8a fugei... Den yparxei logos na exeis extended an den exeis panw apo 4 partition se ena sklhro...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Τα partitions που έχω, είναι Δύο στον primary (IDE) boot και Ένα στον sata, παρ΄όλα αυτά, μου το "πέταξε" το partition των 8mg. Έτσι έχω:
smoke Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 前一天,“巴基斯坦塔利班运动”新头目哈基穆拉·马哈苏德与一些记者见面,“澄清”媒体先前对他在“内斗”中丧生的报道。 伊斯兰堡遇袭与马哈苏德“现身”是否相关,暂时无从判断。
orck Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Παναγιώτης Σ. : ΟΧΙ με το πρωτο φορματ (που ειναι σε Βασικους δισκους) θα σου κρατησει τα 8ΜΒ για να τα εχει να τα χρησιμοποιησει μετα οταν θελησεις να το μετατρεπεις και ειναι πολυ πιθανον (αν δεν χτησιμοποιησες κατι αλλο περα απο το Utility Που ειναι στο CD της εγκαταστασης να εχεις ακομη τα δυο Partitions συνηθως στο τελος του δισκο απλα το Disk Managment δεν το εμφανιζει δεν εχει καμια σχεση με το Primary, Extended και Logical διαβαστε εδω τις διαφορες μεταξυ τους http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;314343 με απλα λογια σου δινει την δυνατοτητα να κανεις με software τροπο mirror, span, strip (RAID0-5) και οριστε και το αρθρο της MS για τα 8ΜΒ http://www.microsoft.com/JAPAN/support/ kb/articles/jp225/8/22.asp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.